TROPISK VÄRME

.
.

Liten småirriterad Bea försöker sätta på sig sina pyttesskor i strl 18, som hon hade för ett år sen. Lycka till lilla sötis:)
Toodelooo!
Hur mår ni vänner denna augustitorsdag!? Här är det en  varm dag i Småstaden och det känns nästan lite ”tropiskt fuktigt” i luften!
Igår kväll, när vi hade fått barnvakt, struntade vi faktiskt både i bio och lchf:) H och jag gick och åt en lång, otroligt smaskig kolhydratfylld middag, på Småstadens absolut bästa och mysigaste restaurang istället! Chevré Chaud, gratinerad hummer och créme bruleé..mmmm… Kan det bli bättre???:)
 
”Ge mig ett skohorn för nu ska de på”! Beabus i sitt fina lilla rum i klänning från Esprit (Om jag ska ge mitt bästa och enklaste inredningstips till er som renoverar gamla hus så är det nog att måla golven vita. Det är helt otroligt vilken skillnad det gör!)
Hej på er bloggvänner!:) Nej, jag har fortfarande inte fått utväxten fixad, som ni ser. Men snart så! Dagens: silkestunika från Chill Norway. Sval och skön i den ”klibbiga luften” vi har här idag (Jag har fått flera frågor om var jag köper mina Chill Norwayplagg och jag får faktiskt dem hemskickade från Oslo. Dock finns det fler och fler nätbutiker som har Chill Norway i Sverige så kolla återförsäljare!)
.
Nu ska vi promenera ner på stan och se om barnbutikerna har fått in några fina nya höstkläder som passar skatterna!
Njut dagen fina ni!
KRAM
.
.

Rekommenderade inlägg