SOL & GLUGG

.

Japp, världens bästa ”to do list”! Denna är både till mig själv och till alla ni fina bloggisar! Var positiv – bli lyckliga!🙂
Tjingeling Onsdag!

 
Gårdagens inskolningssamtal på Flisans skola gick jättebra. Nollans fröken var hur gullig som helst. Efter samtalet, när jag kom hem, så väntade världens bästa överraskning i trädgården nämligen Trulle och Flisan! Det är fortfarande ett par sommarlovsdagar kvar hos pappa, men de ville överraska mig sötnosarna. (Gissa om jag som mamma blev överlycklig att se mina skatter igen, efter nästan två veckor? Ville aldrig sluta att kramas och pussas…)

Flisan har fått glugg! Finns det något sötare i världen en små pluttar som ska börja skolan och som inte har några framtänder???:)
Underbara solen skiner nu på morgonen och det växer verkligen så det knakar i trädgården i sommar!!! Denna rabatt gjorde jag för bara ett år sen. Buxbomshäcken (och bollarna) ser kanske inte såå mycket ut för världen än, men den är på gång och nästa sommar kanske jag kan klippa den så där ”snyggt och prydligt”!:)
Idag står först besök på Beas kommande dagis på schemat och en sen blir det en tur ut på landet för lunch hos min söta väninna. Ikväll har vi sen barnvakt, för jag och H ska gå på bio och sen äta middag på någon restaurang här i Småstaden. Mysigt!:)
Ha en fin dag vänner!
KRAM

Rekommenderade inlägg