ÄNNU EN HAPPY FREDAG

.

Sötaste sötaste kläderna från How to kiss a Frogs rykande färska höst/vinterkollektion!
Heeej Happy Fredag!
Har ni sovit gott inatt raringar??? Här har vi en riktigt skön fredagsmorgon som jag faktiskt startade genom att plocka en korg äpplen i trädgården, tidigt tidigt när alla andra sov… Idag ska jag nämligen göra nåt av alla de mängder äpplen vi får i trädgården i år! Det blir en klassisk fransk ”Tarte aux pommes” och jag lovar att uppdatera er med recept och hur den blev senare!:)
Nu ska vi strax bege oss iväg den lilla vägen till skolan. (Jag looovar att jag senare ska svara på de frågor jag jag inte hann med igår. Men ni vet hur det är ibland – dagen bara försvinner så snabbt!)

Mycket fint finns det i denna kollektion i färgen….lila!:)
Ha en fin dag!!!

Rekommenderade inlägg