LOVELY LÖRDAG MED LÖPNING

.

,

Detta underbara moodboard från Snippet & Ink har ju våra temfärger! Jag har blivit lite ”skadad” av allt bröllopsplanerande tror jag:) Tittat fortfarande titt som tätt in på mina favvobröllopssidor och njuter vackra pics och inspiration.  Såg förresten att söta norska bloggisen Anette skrev om vårt bröllopstema här på sin fina blogg! (Tack rara du för dina snälla ord!:)

Hej hallå sweeties!
Åh vad jag är dålig på att uppdatera ibland! Skulle ju svara på frågor igår men efter en liten shoppingtur ner på Småstaden (där förresten inte mindre en två söta bloggläsare gjorde sig till känna! Så roligt tjejer, nu vet jag ju vilka några av er som trillar in här är!) så drabbades jag av absolut värsta migränattacken när jag kom hem! Tråkigt tråkigt en fredagskväll:( (Jag vet att jag kanske upprepar det tråkiga ordet huvudvärk här på bloggen men den verkligen förföljer mig just nu! Vill bara förklara att om jag” försvinner iväg ett tag” så är det mycket möjligt att det är den som spökar. Ska försöka dricka mera vatten jag lovar:)
Är inte denna kampanjfilm med hottien Mads Mikkelsen heelt underbar? Jag blir i alla fall såå sugen på att boka en resa och vi får se om det kanske blir en liten chartertripp i vinter… Är det någon av er förresten som bokat in er på någon ljuvlig resa när vi  har det som kallast här hemma? Berätta!:)
Nedan kommer nu äntligen svaren på resten av frågorna ni hade!
Receptet på advocadosalladen med rosépeppar? Det kommer jag inte ihåg exakt eftersom jag hittade på receptet själv. Inspirationen kommer från vår familjes stamställe i Paris, restaurang La Jattes och deras underbara Sallad Exotic! (om ni läser detta, min kära familj, så vet jag att ni ler;) Det ska i alla fall vara just avocado, grapefrukt och rosépeppar i den! Prova med det till att börja med och lägg till kanske lite dressing och skaldjur!
Om jag gör inredningsuppdrag? Absolut – maila så kommer jag på stört och hjälper dig!:)
Hur barnen håller ordning hemma? De får ju lära sig redan på dagis att städa efter sig när de lekt eller pysslat klart med något och då är det ju ganska lätt att köra samma regler hemma tycker jag! Alla måste ju hjälpas åt att hålla fint hemma. Bra förvaring är ju a och o så det måste finnas bra ställen att stoppa alla grejjer också. På deras egna rum är det dock lite mer ”djungelns lag” som gäller:)
Bästa vinterkläderna till barnen? Jag tycker både Reima, P o p och Mini a Ture har bra och fina vinterkläder.
Ekologisk mat – ja tack! Fast det är inte ett absolut måste för mig.
Vad min inredningsstil kallas? Åh jag vet inte om den har något namn! Kanske ”danska inredningsmagasininspirerad-avskalad-bohemchic-modern och klassiskstilen”!:)
Om jag haft någon annan stil hemma? Jajamen allt från ”kycklinggulsvampad-lägenhet på 90-talet…
Vad jag tycker om New England, Bohemic chic/lantlivstilen? Alla dessa stilar är trevliga i  rätt miljö!:)
Inredningsboksfavoriter? Jag tycker böckerna av Dorrit Elmquist och Birgitta Wolfgang Dreijer är  mycket inspirerande!
Bilder från våra garderober? Don´t think so!:) Det är nämligen såå stökigt där jämnt …
Förvaring av böcker och magasins? Jag har en hel del böcker som lätt skulle fylla en bokhylla men de ligger kvar i kartonger på vinden. Det är så vackert med hela väggar med böcker men jag tror att de skulle ta för mycket plats i vårt ganska avskalade vardagsrum. Tidningshögarna däremot ligger lite här och där här hemma!
Day home i Stockholm? Kolla NK, Mathilde och Posh Living tex!
Drömköket? Vi har ju ett klassiskt kök från Kvänum nu som jag tycker väldigt mycket om. Välgjort, mycket förvaring och med bra maskiner. Skulle jag göra ett helt nytt så skulle jag nog köra ett modernt men med en lite varm känsla. Tycker att kök ska vara mysiga och snygga!
Lampa, matta och hyllor i Beas rum? Lampan har jag fått av mina föräldrar och vet tyvärr inte var den är köpt. Mattan är köpt på Mattbolaget. Hyllorna i nichen är enkla 1,5 cm tjocka skivor med små fyrkantslister under varje kortsida som håller upp dem.
Vilken mobiltelefon jag har och vilken ringsignal? Jag har en Sony-Ericsson Walk Man med den corny ringsignalen ”Oh boy med Peps Persson” för att den gör mig glad och hörs!:)
Nu ska jag laga lite god lunch till oss! Det blir italienskt med färsk gorgonzolanfylld pasta, färsk salsiccia och kantareller (ingen lchf på helgerna för mig som sagt). Efter det – skön efterlängtad löptur i spåret!!! Läänge sen sist, men nu är det nya friska tag som gäller:)
Vi ses senare!
.
KRAM

Rekommenderade inlägg