NYTT & SMÅTT & GOTT

.
.

Jag har klickat hem en riktigt tuff och praktisk Coolhang från By Malene Birger! Superbra miniväska, för en småbarnsmamma som jag, att ha bara mobilen, nycklarna och kreditkortet i. Kommer att matchas med nya gummistövlarna och mysig stickad kofta i höst (Finns hos Redhe of Sweden)
Glad Lördag på er!:)
Här i Småstaden strålar solen idag och jag är såå sugen på att plocka svamp! Finns det några kantareller kvar i skogarna fortfarande? Jag brukar aldrig hitta några iofs men det är ju så mysigt att bara packa en härlig picknik och sitta där i skogen och mumsa i sig den tillsammans:)
Det var en söt bloggis som ville se vår nya lilla inneboende så får jag presentera: Linda the Dvärghamster!:)

Det var ett par nya snygga svarta Hunterstövlar jag hämtade på posten häromdagen (inhandlade hos Zoovillage) Förresten, en liten fråga som nån av er raringar kanske kan besvara: de är ju så himla blanka och fina när de är nya men hur behåller man dem så?
Hihi, Bea har hittat mitt älsklingsläppstift från Guerlain och försöker göra som mamma gör:) Hallå, du missar visst munnen något lilla skatten! Beas dagens: Ny supersöt Moloklänning med rådjursmotiv från Babyshop, strumpbyxor och mockasiner PoP.
Nu väntar skogen!
KRAM

.

Rekommenderade inlägg