MMMMMUFFINS

.

.

Leilas Äppel och kanelmuffins jag gjorde här om dagen blev såå goda så jag gjorde en till sats igår! Mums 🙂 (De söta formarna kommer från Rice och du hittar receptet här.)
Tjingeling Söndag!
Gårdagens utflykt blev lite senare än beräknat för jag var ju bara tvungen att göra en ny omgång smarriga muffins som kunde ha med oss ut! Men åh så skönt det var när vi äntligen kom ut i naturen!!! Varje gång vi gör utflykter ut i skogen på det här sättet så undrar jag: varför gör vi inte detta oftare? Skatterna älskar ju att springa runt i skogen och leka bland buskar och träd. Jag skulle förresten lätt kunna flytta ut på landet. Är ju uppvuxen bland hästar och små lamm, i värsta Bullerbyidyllen…

Fikadags på bryggan för vår lilla ”coola katt” och hennes storebror! (Ne,j det blev då ingen kantarellplockning igår heller…)
 
Ut på tur – aldrig sur som ni säger så bra i Norge!:) (Hihi, mamman var den enda som hade ”rätt sorts skor” för en svamputflykt på fötterna! Har nämligen beställt likadana matchande stövlar till skatterna, men de har inte hunnit komma än…)
 
Vi tycker att det är såå mysigt på landet!
Idag står det bla leksaksshopping, målning, ett kalas, bio och middagsbjudning på schemat. Så nu måste jag sätta lite fart här mao!
Ha en skön och en alldeles lovely Söndag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg