SOON TO BE FIXED

.
.

Riktigt close up idag på en “nearly 40”. Nåväl, än så länge är jag baara 38;) Nu ska snart den fula irriterande utväxten bort, så skönt! (Pärlörhängen från Creative Lounge)

Välkommen soliga nya vecka!
Efter en god natts sömn har det varit full rulle här på morgonen med små skatter som ska iväg till skolan med matsäck och fruktstund och inneskor och fritidslappar och regnkläder och gud vet vad som skulle med!:)
Snart blir det dock skön egomammatid hos frissan för mig. Äntligen! Jag ska ta med mig nytt glossigt magasin och sitta och bläddra i det och bara njuta av att bli lite ompysslad ett tag:) Kom på att jag inte varit hos fisören sen i slutet av april, så ni kan ju förstå det ska bli skönt att äntligen bli fixad i håret igen!

Dagens allt: chinos Tommy Hilfiger, topp Sisters, klocka Tag Heur, väska By Marlene Birger (finns hos Redhe of Sweden), kamera Nikon D 60, favvokudde i bakgrunden Svenskt Tenn och skor (som inte syns på denna bild) är Trulles Burberry sneakers som jag lånat av honom idag…
Vi har ju båda 37:or nu min lilla son och jag!
Ha en riktigt fin dag vänner!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…