SOON TO BE FIXED

.
.

Riktigt close up idag på en ”nearly 40”. Nåväl, än så länge är jag baara 38;) Nu ska snart den fula irriterande utväxten bort, så skönt! (Pärlörhängen från Creative Lounge)

Välkommen soliga nya vecka!
Efter en god natts sömn har det varit full rulle här på morgonen med små skatter som ska iväg till skolan med matsäck och fruktstund och inneskor och fritidslappar och regnkläder och gud vet vad som skulle med!:)
Snart blir det dock skön egomammatid hos frissan för mig. Äntligen! Jag ska ta med mig nytt glossigt magasin och sitta och bläddra i det och bara njuta av att bli lite ompysslad ett tag:) Kom på att jag inte varit hos fisören sen i slutet av april, så ni kan ju förstå det ska bli skönt att äntligen bli fixad i håret igen!

Dagens allt: chinos Tommy Hilfiger, topp Sisters, klocka Tag Heur, väska By Marlene Birger (finns hos Redhe of Sweden), kamera Nikon D 60, favvokudde i bakgrunden Svenskt Tenn och skor (som inte syns på denna bild) är Trulles Burberry sneakers som jag lånat av honom idag…
Vi har ju båda 37:or nu min lilla son och jag!
Ha en riktigt fin dag vänner!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg