HEJ SOLIGA HÖSTDAG

.
.

Högblankt svartlackat bord och ”sölv” – me like!
Heeej Torsdag!
Nu ska jag idag inte tråka ut er med fortsatta detaljer om den ”farsot” som drabbat oss här hemma! Kan bara nämna att läget är faktiskt något bättre🙂 Istället så ska jag fokusera på något mycket trevligare, nämligen dansk dejlig inredning! Dessa bilder älskar jag och jag blir bara såå sugen på att åka till färgaffären, köpa kolsvart färg och måla alla gamla vita möbler vi har! Visst är det ursnyggt?!
Luta dig tillbaks, lyssna på den här musiken, se på bilderna och njut lite av vad det härliga, coola grannlandet i söder kan erbjuda:) (Fast det är ju något väldigt bekant med denna låt eller? Får riktigt sköna tonårsvibbar från 80-talet…)

Jag  v i l l  v ä l  o c k s å  ha en en Tine K Lampa hemma i vardagsrummet! Fast fick jag önska fritt så skulle det vara XL modellen..
Svart/ vitt, Tolix och randiga mattor – funkar alltid. Det behövs ju inte så mycket mer, eller?;)
Snyggelisnyggt.
Ska jag också måla matsalmöblerna svarta – eller inte – dessa svåra val…
Psst, detta är nog egentligen ett ganska så ”fult och tråkigt skåp” som blivit helt rätt – just tack vare den svarta färgen!
Mer Tine K…

Härligt kök…
Japp – fint som bara den!:)
Ljusa golv funkar verkligen alltid! Tänk dig denna vy med furu eller ekgolv istället- hm…
Lila accenter – jag gillar!! (som ni nog vet redan;)
Enkelt = snyggt
Man behöver inte bara sätta upp tavlor på väggarna faktiskt!:)
Mmmm Bestlite
Såklart hänger det matchande kläder i hallen – något annat är ju helt otänkbart!:)
Ordning och reda i toksnygga garderoben (så här ser det verkligen inte ut i mina egna garderober, kan jag lova. Där är det nämligen kaos!:)
Svart/vitt/lila även i sovrummet.
Fin knaaagerakk:)
Här bor en tjej som gillar Maileg minsann!
Fint, enkelt, snyggt barnrum! Tror nog att många barn vill ha fina mysiga rum och kanske inte för grälla, hysteriska, plastiga och plottriga sådana. Varför måste alla barn gilla sånt, om inte föräldrarna gör det? När Flisan och jag tittade på ev. ny tapet till hennes rum så ville hon ha en jättefin vit tapet med ett mönster med svarta prickar på! (Personligen tycker jag faktiskt att det räcker  med att nästan alla leksaker är tokfärgade, tokfula och syntetiska… )
Nu ska jag lägga mig vågrätt i soffan och läsa senaste Mama medans Bea sover napen!
Ha en riktigt fin och sooolig dag vänner!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg