MIDDAG FÖR TVÅ

.
.

Kvällsmaten hos oss:  färska räkor, limeaioli, lite sallad och supergoda ostar. Till det: var sin pytte-pytteliten piccoloflaska bubbel. Vad vi firar? Att det är fredag imorgon så  klart!;)
Godkväll sköningar!
Här har vi precis ätit riktigt god och härlig ”vuxenmiddag” med liten Bea sovandes i spjälsängen och med Trulle och Flisan på Dansshow. Bara älskar all form av skaldjur –  det är ju bara så gott och nyttigt! 
Jag är så glad just nu, för jag fick ett riktigt trevligt telefonsamtal tidigare ikväll. Jag ska nämligen få ett helt nytt, mycket mer avancerat objektiv till kameran i present:) Nu ställer jag en fråga till er, alla ni duktiga fotande bloggisar;  vilket objektiv rekommenderar ni till en ”glad amatör” med en Nikon? Har kollat på ett Tokina 11-16 mm. Vad tror ni om det?
Alltid kul med ballonger!!! Skatterna har fått några i jumbostorlek och tycker det är jätteroligt att bolla med dem här hemma. (Kvällens Bea: Jeans Fix, tunika och kofta Lindex.)

Mina stora fina skatter klara att gå på teater! (Flisan i jeans HM, skor Ecco, t-shirt Lindex och nya Mini a Ture-kappa från Babyshop. Trulles kvällens är ny cool vaxjacka från Zara, jeans Tommy Hilfiger, t-shirt HM och sneakers från Burberry.) 
Nu blir det minsann Idol på tv:n här! Idol är väl verligen ett program som står sig, eller hur??? Jag har i alla fall inte tröttnat på att se alla auditions runt om i Sverige. Jisses, vilka fantastiska unga talanger (och icketalanger;) det göms ute i vårt avlånga land!!!
Ha en fin kväll!
KRAM
.
.

Rekommenderade inlägg