RIKTIGT SCHYSSTA SITTPLATSER

.

Tidigare idag: jag sitter och surfar härlig inredning på nätet hos mamma och pappa!
God kväll raringar!
Idag har jag fått massor med saker gjorda!  Så skönt att ”beta av” lite sånt som legat och väntat på att bli gjorda ett riktigt bra tag...
Efter en förmiddag i full fart så hämtade jag upp lilla Bea på dagis och vi gick den korta biten till mina föräldrar för en mysig lunch. Mamsen och papsen har så fint hemma och är nog något av ”stolfetischer” tror jag;) Corbusier, Charles & Ray Eames, Ägget och Svanen osv finns det där. Mest avundsjuk är jag  på alla Eames-stolarna så klart. Vill också ha! Absolut snyggaste stolarna ever om ni frågar mig.
Lilla Beaskatten (i sina små gummistövlar som bara skulle sitta på) smaskade cookies på en ursnygg Plastic Chair…
…och jag tog ett par snurr i mammas nya häftiga illblåa Svanen av Arne Jacobsen! Min dagens är fantastiska Agat Dress från Chill Norway. Såå fin…
Nu ska vi titta på en mysig romantisk komedi här!
Vi ses imorgon!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg