TULLHUSET LIVING OCH PANNKAKOR

.
.

.
T.o.m shoppingpåsarna är i min smak på härliga Tullhuset!:)
Tjingeling!
.
Idag har det shoppats jackor minsann!:) En superfin höstjacka fick komma med hem idag och en lika fin vinterjacka är beställd. Jackorna inhandlades i Småstadens nya och helt otroligt mysiga och tjusiga butik Tullhuset Living! Jag skulle faktiskt kunna tänka mig nästan allt i den superhärliga butik och det är inte ofta man hittar sådana som har ett så läckert sortiment (och såå trevlig personal:)! Ester Eleonora, Valerie, Odd Molly, Ti Mo, Hunter, Hunky Dory osv osv. Bor ni i Mälardalen så ta en liten tripp till Småstadens hamn och Tullhuset, jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna om er smak liknar min!:) (Ni kanske förstår av superlativen  hur glad jag är över att Småstaden äntligen har fått en sån här livsstilsbutik! Vad det blev för jackor inhandlade idag visar jag dock i ett annat inlägg senare…)
Dagens lilla pömsiga Beaskatt sitter just nu och myser i tvsoffan med snuttis framför favoriten ”Fåret Shaun” (från topp till tå i stickade sköna kläder från Noa Noa)
Nu ska här stekas massor med pannkakor till hungriga små skatter!
Ha en mysig torsdagskväll!
KRAM

Rekommenderade inlägg