TÄVLING – VINN EN SJAL FRÅN ESTER ELENORA

.
.

Min nya underbara ”tuffromantiska” sjal från Ester Elenora, med härligt leopardtryck och spets, får värma mig i höst!

.

Godkväll!

 
Jag har det stora nöjet att presentera en liten tävling för er ikväll!
.
Vinsten i denna tävling är en valfri Ester Elenorasjal, från Creative Lounge. Du som vinner får alltså välja fritt bland alla sjalar från Ester Elenora i webbshopen. (Jag har ju själv skaffat sjalarna Skullsilk och Isabel men det finns många andra färger och modeller.)
.
Lämna bara en liten kommentar i detta inlägg med ditt namn och hemstad så är du med i tävlingen! Jag lottar en vinnare på tisdag den 5:e oktober.
(Vill du ha dubbla lotter så bli ett Creative Loungefan på Facebook här eller signa upp dig på nyhetsbrev på Creative Lounges webbshop!)


 
Lycka till!

.

Rekommenderade inlägg