LITE (LILA) AV VARJE

.

.

Jag talade alldeles nyss med min bror i telefon och vi ”pratade bebis”  för jag ska nämligen bli faster! Det känns verkligen såå roligt och jag gläds så med min bror och hans sambo:) (Goa bilden med bebben kommer från Ashley Mc Namara)
Godkväll söta ni!

Seg jobbig huvudvärk har varit boven till sent bloggande idag mina vänner! Såå tråkigt. Men nu har jag tagit Eeze som H kom hem med för en liten stund sen (Tack snälla för era migränmedicintips) och nu känns det faktiskt mycket bättre. (Jag har nog lite svårt att se till att köpa värktabletter så att det finns hemma då man behöver det! Ska bli bättre på det)
Nu har jag i alla fall bestämt mig för vilken tapet som ska komma upp på väggen! Jag tycker nog, precis som de flesta av er bloggisar, att Zoffanys (som är den mjukaste toilen med båtar)  är allra vackrast (Tusen tack för era tapetåsikter! Det är så himla bra, och praktiskt, att fråga er alla om råd!:). Så nu ska den beställas och det kommer nog bli superfint. Toile är såå klassiskt och coolt…
Idag har jag faktiskt  lite ”Christmasfeeling”! Det kom några små små snöflingor singlande ner från himlen här i Småstaden tidigare idag och vissa butiker har ju börjat ta fram julartiklar. Åh, det är ju faktiskt såå mysigt med julen🙂 Baka saffransbullar med skatterna, härliga doftande hyacinter i hela huset och dricka varm glögg framför brasan… (Snygga lila julgranshängen kommer från Cox & Cox. Ska julen bli lila i år kanske?)
Au naturell!:) En lite opiffad hemmajag visar dagens idag (jag vet att jag ser helt sned ut men det bjuder jag på;) Underbara silkesscarfen Skullsilk kommer från Ester Elenora (som tydligen blivit såå poppis att den nästan är slutsåld överallt!) kofta Odd Molly t-shirt Filippa K och jeans Blank NYC.
Snart blir det braiga Berg flyttar in på 4:an, idag hos Andreas Lundstedt!
Ha en mysig kväll vänner!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg