LJUS I VÅRT HUS

.

.

På soffbordet just nu! Min nya grafitgrå vägg i bakgrunden är verkligen så maffig tycker jag. Vardagsrummet blev så himla annorlunda och jag är jättenöjd!:) Rummet som var förebild för denna idé och färgval hittar ni här. (Bricka Plantagen, ljusstakar Ikea, La Redoute, PB Home och liten ekollonvas Svenst Tenn)
Good Afternoon!
.
Åh, idag har jag gjort något jag längtat efter såå länge! Jag har beställt ex antal ”finingar” som kommer hem till mig på måndag. Såå spännande. Kan ni gissa vad det är kanske hihi?;)
Som ni kanske märker så har jag full fokus på inredningsfix här hemma just nu. Är som jag berättat tidigare  en ”periodare” som bloggis, så ni får ju följa med på det som intresserar mig mest just för tillfället! Som sagt, nu pimpas hemmet lite och det är jättekul. Tycker nog att hösten är allra bästa inspirationstiden när det gäller just piffande hemmafix.  Bästa myyystiden är ju den ju självklart också! Jag säger bara; thé, scones, sköna koftor, brasor, gosiga plädar, sällskapsspel, lövens färger, promenader, massa kärlek och tända ljus….
Höstmys med mer tända ljus här hemma till eftermiddagskaffet! Till det: senaste Allt i hemmet (som jag vanligtvis aldrig brukar köpa men som just nu har ett reportage från ett riktigt fint svart/vitt danskt hem. Inspirerande!) Finfina nya ljusstaken från Höganäs (designad av Front) med kastanjer som Flisan plockat på skolgården, pryder just nu köksbordet och skapar riktigt skön höstfeeling!
Nu ska jag tydligen ta en svängom med Bea, för hon står och gungar och rycker i mig och vill att jag släpper lapen pronto!:) Dansmusiken som spelas här just och som skatterna tokgillar nu är denna sköning🙂
Ha en fin eftermiddag och mys på raringar!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg