FREDAGENS SMÅTT OCH GOTT FRÅN GUCCI

.
.

Fab mamman Jennifer Lopez och hennes små toksöta 2-åriga tvillingar gör reklam för Guccis nya barnkläderkampanj! Finns i butik våren 2011.
Hej Freeedag!
Åh, nu har jag bråttom bråttom. Ska iväg till frissan och göra lite slingor och toppa håret. Såå skönt det ska bli att bli lite ompysslad!:) Efter det blir det en tur till torget för att köpa nya härliga snittblommor, för det är ju fredag och då vill jag alltid ha nya sådana till matsalen. Senare efter det får det blit en tur  till fiskaffären, för jag är grymt sugen på pilgrimsmusslor till middag ikväll. (Skatterna äter det inte särskilt gärna, så det får nog bli hemmgjord pizza till dem istället:) 
Guccioutfit för flickor. Såå chic så att klockorna stannar och säkert lika dyr…Kolla bara den trenchen och logostövlarna! Skulle sitta som en smäck på Flisan!:)
Och en lika cool outfit till Trulle vore väl också såå rart, så att de kan matcha.
 (Tror kanske att det kan bli varsin tisha iaf;)
Nej, nu måste jag verkligen sätta fart! Kl 09.45 sharp ska jag ju sitta i frisörstolen. Hurry hurry!:)
Jag önskar er en alldeles lovely och fabulous fredag tjejer!
KRAM
P
.

Rekommenderade inlägg