BLACK & WHITE

.
.

 Ähum, ja jag vet… Men jag kan inte rå för det! Tycker ju det är allra finast med mest vitt och lite svart🙂 Spelar faktiskt ingen som helst roll om det kanske inte är trendigt längre. (Skåpet fick jag inte måla för lilla mamsen och papsen, det är tydligen från typ 1700-talet…)

God kväll alla!

Förbaskade oväder!!! H sitter just nu fast i en stad ganska långt bort, för att det är fullständigt trafikkaos på vägarna. Stackars stackars lilla maken…

Här hemma, i vårt numera varma hus, har skatterna precis ätit massor med pannkakor och strax blir det godnattsaga tillsammans i Trulles stora sköna säng.

Mer i svart och vitt som jag älskar, nämligen lilla skatten Beabus!:) Här har hon visst lyckats måla sin lilla fingertopp med svart tuschpenna (och lite annat också men det behöver vi ju inte gå in på här;) Stickad väst och tröja från underbara Noa Noa.
Förresten, ni har väl inte missat denna ”Pettercover” som var med i den underbara programmet Så mycket bättre i Lördags. Jisses så bra rysligt bra den är och jisses så cool och superdupersnygg min namne är! You rock girl!:) (Hoppas hoppas de bästa coverversionerna från programmet kommer ut på Spotify snart.)

Ha nu en mysig kväll i snöstormen!

KRAM

Rekommenderade inlägg