BY NIGHT

.
.

Kvällens jag myser i soffan med nya Elle Interiör (Ett helt otroligt snyggt (danskt)hem var med denna gång) Sammetstunika från Chill Norway (från Unica), och runt halsen har jag kanske vinterns största ”musthave” –  en stickad krage (från faktiskt ett av Maria Montazamis favvomärken) Love Forever (just nu med  20% rabatt hos Creative Lounge om ni uppger rabattkoden loveforevercl – så skynda å fynda:)
God Kväll mina fina bloggisar!
Jisses vilket sent inlägg det blev idag!!! Men så är det ju, vissa dagar bara ruusar tiden i expressfart (men lilla lapen går däremot inte direkt i reketfart för oh my vad den har bivit trög helt plötsligt!? Så seeg så jag tror nästan att det är något hemskt datavirus som tagit den:()
Ikväll dricker jag varm smaskig choklad ur ny kopp av Ylva Skarp med den vackra texten ”Drömmar”. (Påminner mig faktiskt om att inte släppa mina egna drömmar – viktigt viktigt!:) Fler vackra och handgjorda koppar med olika härliga texter hittar du hos Ellis Corner.

.

Nu kom precis morfar hem med lilla Flisan som varit på sin dansklass, så nu blir det Pasta Carbonara här! Om ni kanske undrar hur det går med min träning och kost så kan jag berätta att det går så där just nu🙁 Har varit halvkrasslig i nästan en månad nu med seeg förkylning men så fort jag blir kry så ska jag börja på Småstadens bästa gym och bli superfit – så det så!:)

.

Ha en härlig kväll så ses vi imorgon!
.

KRAM

:

.

Rekommenderade inlägg