BACK TO WHITE

.
.

Mina små skatter tidigare ikväll framför favoriten Buskul på SVT! (Ser ni förresten vad jag gjort idag?:)
Godkväll söta bloggisar!
Liten Beabus har varit lite krasslig ikväll och mått illa liten stackare. Hoppas hoppas hoppas att det inte är någon jobbig maginfluensa som hamnat hemma hos oss nu:S
Idag har jag bla målat den antracitgråa väggen vit igen… Det var snyggt med mörkgrått men jag tyckte att det blev lite för dystert med allt det mörka och  tröttnade ganska fort… Tur att man har målade väggar, det går ju faktiskt så fort att ändra om man inte blir riktigt nöjd! Kanske blir den tomteröd om en vecka?;)
(Lite smått och gott och superfint fick flytta in iag i samma veva som vitfärgen, men jag lovar att jag ska fota och visa det i annat inlägg!)
Nu ska vi faktiskt titta på den gamla 80-talsklassikern Wall Street här!

Jag önskar dig en riktigt mysig kväll!

KRAM
.

Rekommenderade inlägg