NATURLIG I FARTEN

.

.

Tittut raringar!:) Morgonmosig 38 åring i farten på väg till dagis kan se ut så här. En väldigt oglamorös mamma med ganska otvättat stripigt hår och lite  concealer och läppglans,  ”naturlig och ophotoshoppad”:) Leende och glad är jag dock på bilden och det är jag faktiskt nästan alltid. Dock har denna ”glada uppsyn” resulterat i dessa förargliga ”kråksparkar” runt ögon och mun… Men Botox – nej tack, det vågar jag inte (inte just nu i alla fall;)
Hej Onsdag!
Oj oj oj vilken diskussion det blev angående gårdagens lilla inlägg! Både kul och såå intressant att läsa allas åsikter om små skönhetsingrepp och oss tjejers åldersnojjor. Är man runt 40 så har nog många många av oss  just såna utseendetankar! 
Jag förstår dock inte riktigt de damer som skriver kommentarer om att bara ”äkta skönhet” kommer inifrån och att det tex är bara olyckliga tjejer som fixar till sig (och onödiga elaka påhopp på Helena Seger). Alla får väl göra det som gör just dem lite nöjdare? Jag kan känna mig glad över olika små ting i vardagen som tex en dansande ljuvlig liten skatt men även över tex en ny snygg frisyr eller tjusiga skor! Jag tror nog de allra flesta tjejer mår som allra bäst om de känner sig nöjda med sig själva, b å d e på in o c h utsidan. Att någon tjej får vara missnöjd med något i sitt utseende, även om ingen annan ser felet, måste accepteras av oss andra tycker jag. Man behöver nog inte alls vara olycklig för att man vill ”piffa till sig lite”. Alla vill väl vara så snygga som de kan bli, med eller utan ”hjälp”! Helt upp till var och en tycker jag.
Var snälla mot varandra tjejer!
KRAM

.

Rekommenderade inlägg