LOVELY TINE K

.

Känner ni igen ljuskopparna kanske??? Visade dem i det här inlägget om ett härligt danskt och juligt hem. (Gissa om jag var tvungen att klicka hem dem till min kommande lila jul,  när jag såg att de fanns hos Flitiga Fredrika)
Tjingeling Freeedag!
Idag mår vi bättre – puh:) Tur det, för på en fredag vill man ju definitivt inte att hela familjen ska ligga nerbäddad med maginfluensa minsann!
Smyger just nu runt här hemma i mysplyschkläder och lyssnar på skön musik, lägger pussel med Bea och njuter av det åter är helg:) Trots att vi mår mycket bättre så ska vi noga inte springa runt ute bland folk på stan, så jag ska strax ringa till H och ge honom en låång lista på sånt han måste shoppa inför kvällsmyset!
Mer Tine K hos oss! Den häftiga krukan i fönstret tokgillar jag och har ju visat tidigare. (Om du bor i Västerås så finner du den och vita lyktan från Tine K hos Tullhuset i hamnen) Men spegeln från House Doctor och Tine Klampan är ny:) Lampan är helt fantastiskt fin och kommer också från Flitiga Fredrika.
Nej, nu måste jag verkligen sätta igång och skriva denna ”fridaymust-havelista” här!
Jag önskar er en suupermysig Fredag!

(och vill ni komma i riktig skön partyfeeling så lyssna på den här låten som jag hörde på radion nyss- den är ju grym!;)

KRAM
.

Rekommenderade inlägg