LUCKY IN LOVE

.
.

En sån härlig favvoscen, ur en av faktiskt både min och H:s favvofilmer Love Actually, som vi såg igår. (Tror nog faktiskt att jag ska skaffa mig en liten samling här hemma med alla de bästa mysigaste feelgoodfilmerna!:)
Hej Supersnöiga Lördag!
Oj oj oj vad det har snöat inatt! Småstaden är alldeles pudrig och så vacker idag:)
Vi har precis att brunch här och strax ska H gå iväg och bowla med Trulle och Flisan medans Bea lilla stackaren återigen får en innedag (skruttan hade feber inatt).

Mycket LOVE i soffan hos oss idag!:) Morgonens små sessor tittar ut på all snö som kom inatt i skönaste plyschklänningarna från Chill Norway.(Chillnorway till flickor hittar du bla här )

Mina gullungar! (Har Bea tappat något bakom soffan månne?:)
Igår fick Bea en liten supersöt ”småbarnspulka” med ryggstöd som jag verkligen hoppas att vi kan inviga inmorgon om Bea är frisk! Hon längtar nog efter att också vara ute och busa i snön .
Idag blir det istället pepparkakebak – också mysigt🙂
Jag önskar dig en riktigt mysig och soft lördag!

Rekommenderade inlägg

28 kommentarer till “LUCKY IN LOVE

 1. Så fina dem är i likadana kläder!
  Håller tummarna att Bea kryar på sig och kan inviga pulkan snarast:)

  Kram

 2. ÄLSKAR också Love Actually! Den och The Holiday med Diaz och Law kollar vi på varje jul med hela familjen! Mys! Här är det också mys idag med chillnorway! Snart blir det dock Zumba och sen gåsmiddag. Julen tar vi tag i från nästa helg! Kramar

 3. Hej! Fina dom är med lika tunikor..ja, det är härligt med mysiga filmer..ge mig gärna något tips på någon riktigt bra feelgood film.Nu ska jag ut i vintervädret för att handla mat..jag ska ha en mysig middag med italienskt tema ikväll..och jag har köpt en sååå fin vinbox till..du har säkert sett det vita ”väskvinet” nu finns det även i rött 🙂
  Kramar

 4. I LOVE that movie – och jag har den faktiskt, har även Bridget Jones filmerna, Notting Hill mfl. Lovar att de kommer fram då o då. Så helt klart – löp o köp 😉

  Förresten, din soffa du målat. Vilken färg är det på den? Är det samma som det svarta skåpet i ditt förra inlägg? Gillar den där matta finishen 🙂

 5. Elsker Love Actually!
  Jeg og min søster pleier ha en kosekveld i adventstiden med julegodis, Love actually og Holiday med Jude Law & Camerom Diaz. Også en riktig feelgood-film. Våre respektive menn kan godt være disse filmene foruten – men det er koselig å ta en break fra julekaos!

 6. Åhh den filmen är underbar!!
  Hoppas lill tjejen kryar på sig och får leka i snön. Längtar såå tills den hittar till oss:)
  Din blogg är verkligen inspirerande, blir alltid glad när jag tittar in här:)
  Kram Paula

 7. Att ha ett litet bibliotek med feelgoodfilmer är bra. I min finns bla The holiday, PS I love you, Marley, The women och några till. Du får gärna lägga ut tips i bloggen om fler feelgoodfilmer 🙂

 8. Ohh ja det är verkligen en av världens bästa filmer, speciellt nu i vinter/jultid=).
  Tycker om din blogg så mycket, blir alltid glad och inspirerad när jag kikar in (vilket brukar bli dagligen).
  Hoppas du har en riktigt mysig helg med din familj!
  Kram, E.

 9. Hej, jättefina klänningar till tjejerna! Så söta de är båda två. 🙂 Jag, precis som du, älskar att ha fina kläder både till mig och mina små. Och precis som ni är vi måna om att äta nyttig mat som är bra för oss. Däremot måste jag bara fråga dig om ni köper några begagnade kläder? Eller tvättar du kläderna flera gånger innan ni använder dem? Nya plagg är fullproppade med kemikalier som verkligen inte är bra för varken oss eller våra barn. De flesta plagg impregneras med allt möjligt för att klara att fraktas långväga utan att angripas av fukt, mögel och bakterier. (Jag jobbar som kemist.) Jag tror att det här är något de flesta inte tänker på, men vem vet hur våra barns hälsa ser ut om 30 år om inte vi inte skyddar dem mot även detta? Vi är ju måna om att de ska ha hjälm, reflexväst, äta frukt & grönt, vaccineras etc etc. Ha en go helg!
  Mvh Helena

 10. Vilken underbar bild på dina två tjejer när man ser dem bakifrån i soffan. Feel good filmer är det bästa – mycket mysigare att må bra och bli glad efter en film än tvärtom.

  Fortsatt trevlig helg!

  /Kristina

 11. Love actually är utan tvekan den bästa må-bra-film genom tiderna!! Jag och min man har säkert sett den 20 gånger och tröttnar aldrig :). Hur har de lyckats att få med så många fantastiska skådespelare i en o samma film!?!

  Här på the Island så regnar det idag (IGEN) så skicka hit lite snö till oss oxå tack ;)!!

  KRAM

  // Inredningsfrun

 12. Underbart ljuuuvliga tjejer i finaste klänningarna!!Helt fantastiska bilder – Du är helt enormt superduktig på att ”fånga ögonblicken”! Ha en fortsatt mysig kväll!
  Kram Anna.S i Uppsala

 13. Gud vilken bra idé att köpa på sig lite feelgoodfilmer hem! Ska jag också göra. Love actually är ju en favorit, särskilt nu vid jul, och även the Holiday.

  Så ni har bakat pepparkakor idag? Här blev det lussekatter 🙂 Kram Johanna

 14. Jättesöta små plyschprinsessor! 🙂 Jag har oxå Love Actually som favorit i mitt ”feelgood-filmotek”, bland andra godingar som Notting Hill, Bridget Jonesfilmerna, Sex & the City (1:an), Galen i kärlek, The Holiday, Amelie från Montmartre, Mamma Mia! och Om en pojke. Två andra favvo-filmer med mycket tanke & hjärta är Tillsammans är man mindre ensam (med Audrey Tatou) och Huset vid Tara Road. Underbara!
  Vi har bakat saffransbiscotti idag och imorgon blir det mjuk lingonpepparkaka 🙂
  Mysig helg på er!
  Kram Madeleine

 15. Hej, gillar din blogg men ibland kan jag tycka att de blir lite mycke köpa köpa köpa DYRT. Allat ska vara dyra märken och de verkar inte finnas nån gräns för hur mycke som kan shoppas. Självklart blir man fundersam när du inte verkar ha nåt jobb och bara kan vara hemma på dagarna och piffa i ditt hem. Du kanske tjänar massor på din blogg eller så har du ett välbetalt jobb som du inte nämner här. För de kan väl inte vara så att din man tycker de är helt ok att du bara går hemma om dagarna och shoppar massa nytt för stora summor varje månad. När man läser så känner man sig nästan lite pressad att man måste köpa odd molly och sånna dyra märken för att de kan inte vara en ljuslykta från indiska eller en kofta från hm för de har ingen status.
  Vill inte att detta ska ses som ett påhopp men vill bara försöka få lite klarhet i hur ditt liv ser ut på de sättet som inte visas i bloggen. Kanske har du sån tur att din man gillar att betala allt.

  /Sara

 16. Jättesöta kläder! Det är så gulligt när man klär barnen likadant, utan att de är precis identiskt lika:)
  Håller med ovan att de är ruskigt dyra, men det är ju bara att gratulera P att hon och hennes familj har råd. Själv får jag nog vänta till rean 😉

  Trevlig helg!
  /J

 17. Det är mysigt att ha ett litet filmbibliotek hemma. Love atually finns hos mig och med tonårsbarn är det uppskattat. Älskar den filmen när det lackar mot jul… Maria

 18. Kul att du är sponsrad av Chill Norway. Men tyvärr så blir det så opersonligt på din blogg. Du tappar det personliga i dina bilder! Ett tips sluta att marknadsföra samma klädmärken. Din bogg kan lätt bli en reklamplats som man tröttnar på!
  Vill se mer bilder på dig och ditt liv.
  Och din träning.Inte bara en massa kläder.
  Gillar din blogg.
  kram Anna

 19. De är inte vara chill norway de är nog mer flitia fredrika countrydreams höganäs mm. Börjar tycka detta är mer en skrytblogg än en inspirationsblogg! Tack för mig!

  /Sara

 20. Hej, håller med anonym. Skryt var det här!!!Men man visar ju bara upp det fina, det finns säkert även lite skit i hörnen här. Håller med om att det blir mer och mer reklam över bloggen och inte så mycket feelgood. Jag tror att P får mycket betalt av olika företag och webshoppar för att visa upp deras varor.

  /anonym

Comments are closed.