FÖRSTA JULKLAPPEN FÖR I ÅR

.
.

Detta uuunderbara set kom ett bud och lämnade till mig idag! Wow, vilken julklapp🙂
Halloj raringar!
Åh vad jag blev glad när den fina butiken Nordljus skickade mig en ny uppsättning helt fantastiska Beach Houselakan till sängen idag! (Tack söta snälla ni!) 
Ni som följer bloggen vet ju kanske att jag tokgillar dessa t-shirtlakan sen tidigare och nu har jag alltså ett sprillans nytt set från höstens kollektion som heter Plain Vit. Jag ska dock inte bädda med dessa innan sovrummet är helt fixat (håller på och gör om lite där nu) och spara lite på härligheterna:) Lovar att visa allt sen när det är piffat och klart! (Har ni inte provat dessa lakan så gör det. De är lika mjuka som typ favvo-tishan som man tvättat 100 ggr!:) 
Beach House Jersey Sheets – helt enkelt underbara
Nu är det faktiskt så att Nordljus och jag har precis kommit överens om att ni, mina fina läsare, ska få så kallat ”special price” på just dessa lakan!!! Det gäller serien Plain (den snyggaste så klart:)  på påslakan, örngått och underlakan och rabatten är 20%! Uppge bara rabattkoden houseofphilia när ni handlar hos Nordljus så får ni rabatten och detta gäller bara en vecka.
Nu ska jag skynda mig och hämta små skatter i skolan!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

62 kommentarer till “FÖRSTA JULKLAPPEN FÖR I ÅR

 1. de ser verkligen fina ut de där lakanen, har sett dem i så fin färgkombo innan. Har inte hunnit kika in på din länk ännu men ska göra det strax 🙂

 2. Hej P
  Hoppas du inte tar illa vid Dig!!!Men nu tycker jag att din blogg börjar spåra ur….
  Jag älskar att shoppa som vilken normal kvinna som helst men detta går över styr, helt enkelt inte trevligt längre….känns som jag tittar in i en butik som bara skriker shoppa..shoppa
  Nej tack för mig!!!

 3. Vad menar ovanstående anonym!!!

  P har ordnat en schysst deal för de som vill handla dessa sängkläder, ingen är tvungen!!

  Och bloggen tillhör just P som således bestämer vad som ska vara i den, som hon själv skrivit tidigare så har hon perioder och därav handlar bloggen om olika saker i perioder, jag fattar inte varför folk har så svårt för det?

  Inför jul är dessutom en tid då de flesta av oss handlar mer.. ja jag vet att julen handlar om mer än shopping, men till oss som firar jul med julklappar till nära, kära och andra så är det så det är.

  Men gå nån annan stans då och våga stå för de tråkiga kommentarerna.
  Tycker mig ha märkt att de med tråkiga kommentarer oftast är anonyma.. =(

 4. KÖP KÖP KÖP.. Why??????? Ingen personlig inredning längre, bara som ett magasin. Känns som en butik i mellanåt. CN plagg eller OM plagg. Kul att du får en massa fina dyra saker. Ja 20% är inte mkt men gissar att många köper sängkläderna ändå för att ha lika som du.

 5. Hej!

  Jag gillar din stil och blogg men detta bara skriker reklam långa vägar. Smygreklam vet jag inte om jag kan kalla det då du skriver att du FÅTT lakanen som en gåva. Men det som inte framkommer är att du antagligen fått dem för att blogga om det och att företaget ska få vinning av det.

  Det tycker jag är lite trist, många av dina läsare blir ”lurade”. Är du till salu så stå för det och informera läsarna om det. Annars strider det mot lagen…

  Läs mer här: http://www.underbaraclara.nu/187165/2010/11/29/vi-ar-inte-till-salu/

  /Lotta

 6. Ordnat en shysst Deal!!
  Så klart att dom vill sälja till oss via hennes blogg, därför har denna blogg blivit en very Big bissness…blogg…for Her!!!
  Hur naiva är folk, den enda som vinner här är inte vi läsare.

 7. Det är nya saker hela tiden… jag förstår att det är kul att ha fina nya saker, men tänker du någonsin på det här med miljön och överkonsumtion?
  Är lakanen ekologiska?
  Jag brukar handla jättefina möbler på loppis om sommrarna.
  Jag brukar åka runt och titta i second hand butikerna… alltid åker jag därifrån med något fint för kanske ibland bara en femma (dock har jag inte köpt kläder än).
  Tänker du på miljön? för det tycker iallafall jag handlar om feelgood… att göra något bra för miljön och världen.
  Köper du ekologisk mat? Kollar du efter miljömärkningar på tex. tvättmedel, duschcreme mm? Sätter du lock på kastrullen när du kokar upp vatten?
  Bara en undran…
  Tycker att du har det jättefint och jag inspireras ofta.
  Du verkar vara glad och positiv!

 8. Det känns lite dubbelt.

  Å ena sidan tycker jag att det är helt ok att skriva dessa sponsrade inlägg och rabatter är alltid trevligt om man har tänkt att köpa något. Precis som när man bläddrar i ett magasin kan det ju vara väldigt bra att bli tipsad om nya produkter som intresserar en.

  Å andra sidan så är det tråkigt att bloggen har förvandlats till en stor reklamannons, och med en aldrig sinande ström av shopping-skryt. Visst tilltalas jag också av den typen av inlägg. Jag tycker att det är jättekul att se nyshoppade kläder o annat. MEN det måste finnas en balans i det hela och den är obefintlig just nu. Den senaste tiden handlar i stort sett alla inlägg om nya kläder och resultatet blir tillgjort och snudd på motbjudande. Jag hoppas att denna kritik tas in och tänks över för det är inget ”avundsjuke-påhopp”. Det är bara en betraktelse av läget just nu hos en av mina bloggfavoriter. Jag har inget emot att få sponsrade inlägg om de blandas upp med vanliga inlägg. Jag har inget emot lyxshopping heller, jag älskar att shoppa 🙂 Men jag tycker det är motbjudande med frosseri och det kan jag inte tiga still om.

  Hoppas att din blogg väljer en mer balanserad väg i framtiden, för den ÄR rolig läsning för det mesta!

  Sofia

 9. Smygreklam är det värsta som finns när det gäller bloggar. Det är oärligt och oetiskt.

 10. Men ge er nu då!!

  Under senare tid vet jag inte hur många kommentarer jag läst om att P inte är ärlig och säger som det är om hon får saker.
  Nu är hon ärlig och säger som det är och då gnäller ni då med..
  Hur f_n ska ni ha det??

  20% är mer rabatt än ingen rabatt alls, eller!!?

  När man för en blogg så är väl meningen att man ska skriva om vad som händer idag, detta är uppenbarligen vad som händer hos P idag så här långt och då skrev hon det.

  Och till anonym och anonym här ovan (så ofta anonymt..) Klart vi läsare inte är de enda som vinner på det men som jag sa tidigare, inte är någon tvungen att vare sig klicka på länken eller handla något. Helt upp till var och en.
  Jag känner mig inte tvingad och ska för övrigt inte köpa något nu heller då jag redan handlat massa annat som jag hittat själv i butiker utan att ha blivit tipsad från någonstans utan helt enkelt för att jag gillar dem.
  Alla som läser olika bloggar apar inte efter allt utan läser för att de gillar det och kanske finner inspiration till att orka ta tag i sitt eget men efter egen stil.

  Jag behöver denna blogg med så mycket feel good som den innehåller för att känna lust att hitta på mys med min egna familj, jag har man och 4 barn själv, 2 döttrar och en son samt en änglason och denna tiden på året är det inte så lite tufft att inte bara skita i allt.
  Lägg ner de tråkiga kommentarerna och attityden och bara lämna utan att säga nåt om det inte passar. Låt oss andra få njuta i fred.

  Jag kan inte förstå problemet!!

 11. Ledsen att göra dig besviken Susanne, men de enda som vinner på detta är företaget Nordljus och P.

  Rabatter är endast ett lockbete… du som köpare vinner inte på det.

  Håller med Sofia, jag hoppas också att denna bloggen tar en annan ton framöver och att vi slipper all ”reklam”. Uppenbarligen är det ju många som reagerar på det.

 12. Jag tycker att du har (eller har haft) en superfin blogg. Det är den första jag kollar in varje morgon och den har varit så i dryga året. Men, jag liksom många andra, har tröttnat på dessa inlägg om saker du får hemskickat till dig. Din trovärdighet naggas i kanten.
  Är det dessutom att du får en viss procent på alla som shoppar via ”din kod”? Det är kanske genom att blogga som du ska försörja dig, det är helt ok, OM man är öppen med det. Då får man som läsare ta dina tips med en nypa salt…

 13. Du som inte förstår!!
  Vi andra förstår! Det är inte frågan om personen i fråga fått sakerna det är bara det att vi som läsare prackas på detta, som jag iallafall inte tycker är så smickrande, att företagen ser detta som sin möjlighet att nå ut till OSS.
  Det är problemet!!!GENOM BLOGGEN SOM VERKTYG.

 14. Hej och hå, då var ni negativa engergier igång IGEN! Ge Er nu. Klicka Er någon annanstans om det inte passar här. Skärpning nu!!!!

  Jag är en av dom som njuter och får nya uppslag. Nu till jul när man ska ha julklappar till släkt och vänner. Tack för en OTROLIGT HÄRLIGT BRA blogg. TACK!

 15. Tar man emot en ”gåva” för att blogga om en sak, då är det faktiskt en form av ”lön” man får. Det är detta skatteverket försöker komma åt, alla bloggare som får alla gratis saker som de ska blogga om. Det är inte gratis, man måste skatta för det.

  Nej, det går emot lagen faktiskt. Susanne, läs lite mer om marknadsföringslagen innan du ger dig in i debatten.

 16. Uppenbarligen är vi många också som tycker att det är bra precis som det är nu. Om bloggen inte faller dig i smaken, ge dig av då? Ni kan ju inte bestämma vad hon ska skriva om, hur spontant blir det då? Jag tycker ni låter som gnällkärringar.

 17. Jag kan känna med de som tycker att det har gått till överdrift med allt nytt och allt shoppande. Har följt bloggen ett tag och börjar även jag tycka att det liknar ett magasin.
  MEN ett snyggt magasin med rolig inspiration, det är fortfarande kul med din inredning (är ändå inte så förtjust i CN och OM.)
  Det sorgliga i kritiken är att folk känner sig lurade…men har man ett gnutta självmedvetenhet så faller man inte för trycket att köpa/ vilja allt man ser i bloggen utan mer blir inspirerad. Och någonstans i grunden känns det som att det var därför denna blogg startades.
  tack å hej och trevlig kväll

  //Linda

 18. Hej är det vuxna som skriver inläggen eller har någon förskolan tagit över.SKÄRPNING – HA DET GOTT LENA

 19. Skratta eller gråta?
  Hon får sponsrat gratis såklart, vi andra ska lockas att köpa, köpa… vem är vinnaren?
  Nordljus och hon som får gratis, såklart. Ingen annan.
  Den som har redan innan ska bara ha mer…
  Nej var lite mer rakryggad och gör lite fina saker till välgörande ändamål som tex ”Hemma hos Katta” i senaste inlägget och som ”Vimmelmamman” ofta gör… tänker på de som har det sämre..
  Bättre att uppmana läsare här att bry sig om och dela med sig än att uppmana att konsumera i detta redan kalla samhälle.

  Johanna

 20. Nu har jag fått mig ett riktigt gott skratt. Vad är det med människor. Är ni avundsjuka eller? Sluta läs då om ni inte gillar bloggen! Skulle väl vara perfekt om man fick sponsrade saker bara för att skriva lite i bloggen om det. Och har man pengar får man väl shoppa hur mycket man vill. Alla lägger pengar på olika saker. Jag gillar bloggen jättemycket. Vi är mååååånga som läser som gillar dina jättefina inspirerande bilder.
  Stor kram till dig P och keep up the spirit.
  /Vivvi

 21. Men någonstans går väl ändå gränsen för vad som är smakfullt? Jag har också följt denna blogg länge, länge och blivit inspirerad och njutit av vackra bilder och Petras härliga sätt att berätta om sin vardag. Lagom dos av shopping, inredning och annat mys. Men, jag tycker inte längre att det är smakfullt, när det enbart handlar om att köpa, köpa, köpa. Från början var det en blogg med personlighet och stil och det var väl det som gjorde att jag fastnade men nu har det gått helt överstyr. Det verkar mest handla om att det ska shoppas och bres på för att göra ”andra gröna av avund…”
  Jag hoppas varje gång jag går in här att det ska dyka upp ett inlägg av den gamla sorten som jag gillade men det gör det allt mer sällan så jag tröttnar nog snart…

 22. Nu blir jag arg!!

  Svar till en hel del anonyma angående mina tidigare inlägg.

  För det första, så blir jag inte det minsta besviken för att du tycks tro att du upplyser mig om vem som tjänar på vad. Läs inlägget innan du kläcker ur dig nåt =( Jag skrev faktiskt att det är upp till var och en att klicka på länken och handla eller inte handla, man behöver inte klicka sig vidare om man inte vill så är det bra som det är.
  För det andra, så behöver du som ”förstår” inte alls läsa bloggar om det som skrivs i dem inte faller dig i smaken.
  För det tredje så kan jag lagen väldigt bra och debatterar precis hur mycket jag vill.
  Påhopp mot mig ang. vad jag kan och inte kan undanber jag mig. Du har ingen aning om vem jag är och vad jag sysslar med eller vad jag kan och inte kan ;o) Däremot så undrar jag vad du egentigen vet om huruvida P skattar eller inte för det hon får, och vad hon får och köper själv med eller utan rabatter kan du ju inte heller veta säkert och har inte med att göra heller!!!
  Att läsa en blogg, tidning eller se reklam i tv är frivilligt, det är upp till var och en att handla eller inte handla. Det är också frivilligt att ta till sig av tips, man kan ta det ”med en nypa salt” om man vill!!
  Starta era egna bloggar med det ni tycker de ska innehålla och låt de som har sina få ha dem ifred!!
  Och vem vet, P kanske gör massor av saker för välgörande ändamål men väljer att inte prata om det. Jag har ingen lust att upplysa världen om allt jag gör och inte gör och tror att det finns fler som jag.
  Fortsätt som du gör P och låt din blogg vara din blogg med reklam, tips och vad du vill.

 23. Ja olika saker roar olika människor, kul att någon har kul, och blir inspererad av andras shopping o inspirerande bilder av reklam för det har vi snart överallt!!!
  frågan är om det roar alla???

 24. Det kanske inte roar alla men är ju inte heller något tvång att vare sig läsa eler titta.
  Man gör som man vill!!!

  S

 25. I den stora bloggfloden finns det några ganska få pärlor varav House of Philia är en . Bloggen har dessutom en ärlig ,öppen och mycket proffsig approach med stor integritet och som lyckas förmedla ett vitt spektrum av inlägg, fantastiska bilder och mycket ”Philgood” som uppskattas av väldigt många. Att några få har negativa synpunkter på detta är ju svårt att förstå men ändock lite mänskligt.I många stycken mycket mer givande för läsaren än de dyraste månadsmagasinen.

 26. Äsch, vilket tjafs det blev! Jag gillar bloggen och tar det för vad den är. Inspiration och fina bilder. Fortsätt så för det är härligt att gå in varje dag och se vad du skrivit. Tack för det!

  Jag gillar absolut inte alls och har själv en mycket mer färggrann stil men nytt och gammal blandat.

  Själv skulle jag gärna vilja ha såna där lakan för de verkar väldigt sköna. Tyvärr går det inte, för av princip köper jag bara ekologiska påslakan och lakan nu när det finns ett så pass stort utbud. Så visst, fick jag önska skulle jag gärna se en större miljömedvetenhet i bloggen. Tyvärr har jag inte hittat så många roliga inredningsbloggar med ”miljöprofil”.

  /Marie

 27. Tusen tack för kanon tips på lakan!!

  Jag letar som en tok efter sköna lakan. Viktigt för oss som har eksem att ha lakan som nästan känns som använda i hundra år! men man vil ju helst ha en nyare årgång 😉

  Så väljer jag att klicka mig fort vidare & inte låta mig uppröras & blanda mig in i tjafset ovan mig……..

  Kram på dig tjejen & njut kvällen

 28. Du som letar lakan som en tok!varför inte gå till en butik där dom säljer lakan….fniss..
  Men oopss..du har gått på de hela det är ju en försäljningsblogg fint hurru…
  Sussie

 29. Gurimalla, hva er det med folk????? Hvem bestemmer hva som skal være på denne bloggen???? Hvis noen ikke liker den, er det bare å la være å lese den. Det er ikke for ingenting denne bloggen har blitt kjempepopulær! Fortsett som før, Petra!!
  Klem fra en trofast leser i Norge!

 30. Kan inte alla ”anonyma” skaffa sig Msn eller nåt så kan nu ju tjafsa vidare där än på någon ANNANS blogg??? Jag kan inte förstå hur vuxna människor kan betee sig så här?
  Fantastiskt fina lakan och skriv vad DU vill i DIN blogg P.;)

  ADELA

 31. Hej!
  Usch vad mycket gnäll du fått! Gillar din blogg med blandning av heminredning,mode och livet i smått. Visst handlar du mycket men det är inte min ensak. Gör vad DU vill! Ser fram emot fler trevliga inlägg.

  En läsare

 32. De som inte förstår att den här bloggen inte längre bara är en ”feel-good blogg”, utan numera en stor inkomstkälla för Petra, ni har ju verkligen inte hängt med. Och det hade kunnat vara ok tycker jag, se bara på Blondinbella som tjänar stora pengar på sin blogg, vilket jag tycker är helt ok och hon är väldigt duktig på det hon gör.

  Men Blondinbella smyger inte med att hon har sponsorer. Petra däremot säger att företagen till vänster endast är företag hon tycker om. Sicken lögn. Jag tror dig Petra, du tycker säkert om deras prylar och väljer säkert sponsorer med prylar du gillar. Men kom inte och säg att du inte får pröjs och gratis grejer när de står där uppradade i din blogg.

  En annan tjej som är duktig på att hålla isär sponsorer och sitt eget liv och shoppande, det är Frida på Trendenser. Hon har massor av sponsorer och tjänar säkert en bra slant för sin blogg i månaden och tjejen är värd det och mera! Men det som är så bra är att Frida är väldigt noga med att inte skriva hur fantastiska prylar hennes sponsorer har..ingen smygreklam där inte. Tack för det Frida och keep up the good work!

  Nu gjorde du ett försök att ”gå ut med” att lakanen är en gåva/att du blivit sponsrad, det har du aldrig skrivit förr, men det har varit så uppenbart ändå förstår du..

  En fråga – om du ägnar dig åt välgörenhet, varför inte lägga upp de företagen (röda korset osv) på din blogg?..om det inte är en reklampelare du är vill säga.. (fast det vet vi att du är.)

  Slutligen tycker jag Petra tar fantastiska bilder och hon kan verkligen inspirera, även om jag inte alltid har samma stil som henne fullt ut. Men jag tycker helt klart att det är alldeles för många (smyg-) sponsrade inlägg numera. Och visst, jag kan klicka vidare som många brukar skriva. Men man kan faktiskt också inspireras, samtidigt som man ibland irriteras.

  L

 33. Måste kännas mysigt att krypa ner i dom sköna lakanen du fått som ”gåva” i nattlinnet du fått som ”gåva” mm mm mm. Gratis är gott men så motbjudande när man försöker vinkla de och få de att låta som sånt man unnar sig och lyxar till det med för att han har råd. Tycker hela bloggen blivit att kännas ”billig” och inte alls ett dugg inspirerande. Synd Petra för du kan inspirera men nu har de spårat ur. Vi som påpekar detta är besvikna och hoppas på att du ska komma på de själv och komma tillbaka till en mer normal nivå…….

 34. Förstår inte att dem som har som mycket synpunkter inte bara väljer att hoppa över denna blogg?? Det finns en uppsjö av bloggar- läs någon annan om ni inte är nöjda! Vi andra läser och inspireras. Jag gillar blandingen av inredning, mode och lite hemliv. Tycker att det är snygg layout också. Fortsätt skriv om det du vill HoP!
  Hälsningar fr en läsare i småstaden

 35. OJ OJ VAD FOLK KAN TYCKA.TÄNK VAD DET KAN BLI,BARA FÖR ETT PAR LAKAN.ÄLSKAR DIN BLOGG.LÄSER VARJE DAG OCH NJUTER.HA DET BRA.
  EVA

 36. Hej Philia! Oj vilken trist stämning det var i kommentarsfältet idag. Men detta är väl en del av bloggvärlden, det blir så ibland. ”Det ballar ur” som de sa i Grotesco förra säsongen. Knasigt program för övrigt men ibland grymt kul.
  Nåväl, du ville ha lite tips på fuskpälsmössor. Jag har spanat in dessa:
  http://www.nowe.se/
  Charlotte Perrelli har tidigare visat dem i sin blogg. Snygga tycker jag! Jag försökte ha köpstopp denna månad, men så blev det så kallt så jag bara var tvungen att köpa nya vinterkängor, ny varm mössa & vantar. Och nu tror jag det är bättre att spara köpstoppet till efter jul 😉
  Ha en bra dag och låt bloggkommentarerna rinna av dig som vatten på en gås.
  Kram Ulrika

 37. En intressant reflektion är att när det lottas ut ngt gratis typ hotellnatt eller klocka, så är det inga negativa kommentarer. Det är ju lika mkt sponsring och smygreklam (om man nu retar sig på det)…

 38. De fleste bloggere som skriver om innredning og mote skriver om produkter, også de som ikke får betalt. Reklame finner man overalt, men man kan velge selv hva man kjøper. Kan ikke se at det er noe mer kjøpepress i blogger enn i kvinnemagasiner eller på Facebook. Stå på P. !! Når kvinner er såååkritiske som dette så er det janteloven som kommer til uttrykk!
  Hadde du hatt en loppisblogg så hadde du ikke hatt like mange lesere;-)

 39. Go morron!
  Jag måste bara erkänna att jag är avis på dig Petra, jag vill oxså få en massa saker. Hur gör man för att få till det med sponsorer, några tips?
  Ha en fin dag i Västerås.

 40. Men ÅÅÅÅÅH så mycket negativt det var bland kommentarerna:(

  Jag vill bara påpeka att jag absolut inte får betalt av några annonsörer förutom från annonsbyrån Tailsweep. Detta får alla bloggar som står på denna lista http://www.tailsweep.se/showTBI.do och alla andra bloggare som har Tailsweep. Det är lön och vi skattar för detta. Sen är det ju så att det faktiskt är många många företag som vill visa alla möjliga produkter på House of Philia mot betalning. Tandborstar, tvättmedel, sockor etc etc. Detta är inte intressant för mig, även om jag ser att många andra bloggare visar sådant.

  Men om jag får möjlighet att ex köpa något fint med rabatt, som jag ändå hade skaffat, så gör jag gärna det. Men detta gäller bara saker som jag verkligen gillar! Jag lurar verkligen inte er på något sätt eller får betalt för det.

  Jag har haft samma smak och stil sen bloggen startade, det är bara att kolla arkivet. Dock kanske jag har möjlighet att shoppa mer nu eftersom jag inte är föräldraledig längre. Men jag vill verkligen inte ”skryta” utan jag vill ju INSPIRERA! Jag gillar ju själv att läsa om just shopping.

  Alla människor har olika möjligheter och gillar man inte något så får man väl kanske se åt något annat håll. Jag älskar att tex läsa en jätteinspirerande blogg som handlar om en tjej som har möjlighet att bla vara i underbara Thailand flera månader per år. En enorm möjlighet som jag verkligen inte har och jag gläds så med henne!!!

  Och ja, det finns många bloggar om miljötänk och välgörenhet och annat. Min är dock inte en sådan. Det betyder inte att jag personligen inte bidrar eller tänker på miljön!!! Ni måste förstå att det som visas på bloggen är inte allt i mitt liv!

  Jag blev så glad över mina nya lakan och ville gärna visa er att jag fått dessa + att jag hade en rabatt till er! Thats it.

  Nu tycker jag det räcker med neggofeeling här!

  Ha en riktigt fin fredag!

  KRAM

  P

 41. Om du inte är föräldraledig längre vad jobbar du med då?Det är många som frågat men aldrig fått svar.

 42. Fina P.!
  Bra svar där, till alla mer eller mindre anonyma läsare.
  Företag har i alla tider skickat sina varor till personer de vill ska visa upp dom, naturligtvis i reklamsysfte för att få sälja mer.
  Till kungligheter, politiker, kändisar, veckopress mfl och numera bloggare.
  Inte konstigare än så.
  Om man väljer att använda och göra reklam för det man får i ”gåva” eller inte är väl upp till var och en.
  Jag tycker att Petra med all önskvärd tydlighet påvisar vad hon har fått som ”gåvor”.
  Att vi som läser bloggen sen kan få tillgodaräkna oss rabatt på vissa av dessa varor, om vi så väljer att köpa dem, är väl inte mycket att gnälla på?
  Hur många av oss handlar inte på s.k. ”erbjudanden” i butik?
  Kan inte annat än hålla med ovanstående om att när det lottas ut gratisprodukter och resor så gnälls det inte mycket, nejdå, då är det 100tals tjejjer här inne som vill ta chansen, men om Petra har fått ngt gratis, då ….
  Allt tjafs sen om välgörenhet kontra gratisproduker och shopping, det ena behöver väl inte utesluta det andra.
  Jag älskar att shoppa, (inom min budget då som inte är i närheten av Petras) OCH skänker till välgörenhet.
  Jag tror faktiskt inte att jag är ensam om att BÅDE tänka på min familj och andras, särskilt så här i juletid och inför sommarens semestertider då många har det extra jobbigt.

  Så till dig Petra,
  jag kan inte annat än gratulera dig till att ha skapat en blogg som så många av oss tycker väldigt mycket om.
  Jag kikar in nästintill varje dag för lite familjekärlek, shoppning och inredningstips.
  Tycker mycket om din fina ton i dina inlägg.
  Din glädje över din familj och ditt liv i stort peppar mig alltid lite extra under tuffa dagar.

  Varma hälsningar från Petra i Storstan

 43. Vilka knäppisar! Så mycket aggressioner. Dock verkar det som att en hel del av de anonyma inläggen är skrivna av samma person, sättet de skriver är identiskt rent språkligt.
  Din blogg är underbar! Låt dig inte påverkas av dessa surkart.

 44. Bara för att retas lite:-) så köpte jag genast lakanen i går i julklapp till min man.
  Har velat ha dessa länge och det är ju perfekt att få 20% rabatt genom min favoritblogg.

  Go girl!

  /Kicki

 45. Lizzy!
  Surkarten som är anonyma och inne i P bloggen bidrar GIVETVIS till ännu mer prylar för hm. så om dom inte fanns så kanske denna blogg plötsligt inte vore så intressant för företagen.
  Dom verkar ganska många trots allt.

 46. Tror inte ett ord på att du inte får betalt för de företag du har i vänster marginal. Om du inte får det direkt från dem, så får du det via tailsweep. Reklam är aldrig gratis. För inte står det ”Vill du annonsera gratis här?” Punkt.

  /Ej surkart, men rätt SKA vara rätt.

 47. När jag läser inlägg som inte intresserar mig (t ex om för mycket shopping) så hoppar jag helt enkelt över dem och kollar nästa dag i stället – så enkelt men tydligen så svårt. Men kommentarerna är också underhållning i sig, bilden i nästa inlägg är mycket talande…:-) Tack för att du nu ”redovisat” dina annonsinkomster till alla intresserade, självklart betalar inte annonsörerna direkt till mediet (i ditt fall din blogg), så går det ju inte till, utan genom en annonsbyrå av något slag. Jag struntar i vilket, men jag måste säga att du lite bjuder in till debatt med dina lite kryptiska skrivningar om dina inkomster – för det är väl annonsintäkterna som är din inkomst nuförtiden? Du har en superfin blogg och det är helt rätt att du ska få betalt för skapandet och underhållandet av den, det är ju ett arbete så väl som vilket annat som helst, om än mer attraktivt än de flesta:-) Kram Elin

 48. kan dock inte undgå att känna att jag saknar din tidigare stil även om du själv känner att du håller samma röda tråd!
  Fortsätter ändå med dagliga visiter då jag anser att du har ett otroligt vackert hem och underbara bilder!

 49. Jag blev glad för tipset av lakanen och dessutom 20% rabatt! Klickade för köp av 2 st underlakan, 2 st örngott och 2 st påslakan + rabattkoden = 4000 kr
  Vilket fynd………not! I julmånaden o allt, köper folk lakan för 4000 kr? Jag har svårt att göra det.
  (För att inte tala om alla fina, dyra kläder)

  Fattiglappen

 50. Maybe House of P should see all these comments as a sign of how engaged her readers are and how much this blog is growing in influence! Readers are very interested in House of P lifestyle and feel they are part of a blog friendship where you visit your friend P at her home. Readers seem to want only the editorial part of House of P, like looking at a magazine where the editorial and advertising is separate. But, if you were really at House of P’s home you would ask ”Where did you buy this, or how did you cook that?”

 51. Hej Petra!

  Jag läser ofta och lämnar kommentarer ibland, jag gillar din stil och dina kläder. Ibland blir det bara lite ”för mycket” med shopping och det perfekta familjelivet. Jag VET att du självklart inte visar hela ditt liv på bloggen men ibland vore det befriande med ett inlägg om något som inte är ”perfekt”. Utan oss läsare skulle du inte ha någon blogg och vi måste ju få ge dig kommentarer oavsett om det är positivt eller negativt?! MVH Mia

 52. Orka….

  Det finns gott om ”oköpta” bloggar. Varsågod och byt till en sån. Problem solved. Tack och hej.

  Sofia

 53. Jag kan verkligen inte förstå er som skriver att ni är ”besvikna” på Petra??? Detta är väl ändå hennes blogg ingen annans. Det är helt och hållet upp till henne vad hon skriver varje dag. Hon har inte lovat oss läsare vad hon ska skriva om och inte skriva om. Om man nu ändå känner sig ”besviken” så kan man ju välja att sluta läsa om Petras liv. Det finns gott om andra bloggar så välj och vraka istället för att klanka ner på en tjej som oooofta roar mig med sin blogg =) Jag har absolut inga som helst möjligheter ekonomiskt att handla de saker som Petra visar upp men jag kan iaf få bra inspiration att hitta liknande kläder/inredning för en billigare peng.

  Släpp den svenska avundsjukan och gläds åt en kvinna som har the looks, eknomin , familjen och ett väldigt fint hem!

  Annika

 54. Dette er helt tragisk å lese. Jeg blir virkelig i dårlig humør av alle de negative kommentarene. De som vil lese bloggen har da vel en egen vilje? Ingen som tvinger dere til å gå inn her? Jeg blir flau av hvor respektløse mennesker er. Man bør feie for egen dør, sier jeg bare…

  Superfin blogg! Fortsett med det:)

 55. Anonym din lille familjeidylls psykopat… P give me the IP-adress.. Du är ingen tycka illa om principsak människa du är en liten SVARTSJUK människa vill ha människa.. Du är säkerligen en som trånar efter gift mans fru quinna… Men vet du…. Mmmm.. DU är ABSOLUT inte osynlig…

  Petra ………… testa denna adress… lägg in IP och du ser huset där servern ligger… Kan hända att psykopaten lånat dator men hur det än är så ser du lånedatorns adress…

  http://www.ip-adress.com/ip_tracer/

 56. Men jösses vilken kommentar ovan………!!!
  Inte trevlig alls.

  Ha en underbar helg!
  Johanna

Comments are closed.