VÄLKOMMEN DECEMBER

.
.

En sån  här ask med massa söta små julstämplar skulle jag också vilja ha till alla paket och kort! Kommer från netbutiken Cox and Cox.
Hej 1/12 2010!
Julmånaden är här idag på riktigt!!! Skatterna hoppade verkligen upp ur sängen för att öppna alla dagens luckor (de har tre adventskalendrar var). Det är också jättespända på att se årets julkalender Hotell Gyllene Knorren ikväll. Jag hoppas att den är riktigt bra, precis som julkalendrarna var när man själv var liten ….

som tex Trolltider från 1979! Åh vad jag tyckte den var bra…med den lilla osynliga tomten som gjorde knarrande fotsteg i snön i början… Vilken nostalgi!:)

.

 Dagar som denna (typ 20 minus ute) så är ju mössa på ett måste! Min yllevariant kommer från Lisbeth Dahl men jag vill verkligen ha en skön varm fuskpälsis. (Någon som har ett bra tips var man hittar en snygg sån? Helst netbutik!) Dagens (som syns liiite på bilden); skjorta, kofta och jacka är Odd Molly.
Nu ska jag skutta ut och skrapa en tokfrostig bil. Bläää för iskalla bilar!(och när man glömt att sätta på motorvärmaren…)
Ha en strålande 1:a december vänner!
KRAM
P
.

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer till “VÄLKOMMEN DECEMBER

 1. Menar du Trolltyg i Tomteskogen? Den älskar jag!!! Den finns att köpa på DVD nu äntligen tydligen. En sån lär det bli!

  Tack för en underbar blogg som förgyller min vardag!

 2. Hej P
  Själv hittade jag en fuskpälsvariant på Åhlens..
  Den är riktigt snygg!!
  Ha en fin Dag alla!!!!!

 3. Hej
  Ja den dvd har vi köpt och den är helt underbar och min lilla tjej Livia älskar den.
  Vi tittade på årets jilkalender på morgonen och den var bra.
  Ha en fin dag
  kramar Angelica från Karlskrona

 4. KOLLA ASOS.COM DÄR HAR DE ETT PAR OLIKA VARIANTER PÅ PÄLSMÖSSOR…

  HA EN TOPPEN DAG I KYLAN!
  /CHARLOTTE

 5. Undrar om alla som kikar in här har någon åsikt om MaryKay produkter? Kanske rentav någon som säljer?

  Jag fick nämligen en kraftig reaktion när jag använde deras hudvårdsproukter till ansiktet och nu säger min hudterapauft som jobbar med andra produkter att Mary Kay innehåller bensin (petroleum) och asfaltsrester och att hon sett flera kunder som fått skador av produkterna…. någon som vet eller hört talas om något liknande? Vore intressant med en diskussion, så många tjejer som kikar in här..

  /Tina

 6. jag köpte en på barkaby outlet i lördags, nobis var märket. Finns en hemsida såg jag sök bara Nobis. Det fanns massa olika varianter. Lycka till!

 7. Hej P! Tänkte tipsa dej om att Chloe Schuterman nu skaffat sig en blogg! Kommer ihåg du skrev om henne i våras.. Den finns på CHIC.SE önskar er en fin 1:a Dec! Kram Saga

 8. Mina skatter hoppade också upp för att öppna sina kalendrar. Här spelade vi in julkalendern på boxen, ifall vi inte skulle hinna upp till sju-snåret. Men de var så spända på att titta så det var inga problem att komma upp! så det var kalender öppning, TV:s julkalender och mysig frukost till det! Varmt och skönt inne och svinkallt ute. Nu känns det som att julen är på G!

 9. Hei!
  Hadde vært gøy å sett bilde av kalendrene barna dine har……. Ha en fortsatt fin dag!!!
  Klem.

 10. Åh, Trolltyg i tomteskogen – jag var som förhäxad av den när den gick! Det är verkligen bästa sortens nostalgi… 🙂

  Jag måste nog testa beställa från Cox and Cox, tycker de har roliga saker där. Vet du om frakten är dyr?

 11. Angående frakten på Cox&Cox…

  Kolla deras FAQ :

  The shipping cost will appear after you have chosen the delivery destination.

 12. Hej,

  Jag googlade på Vintage, då jag håller på och letar lite insp. till ett bröllop, och fann en bild (efter en tids bläddrande) på söta Flisan i kyrkan när du och H gifte er.

  Kul att veta, kanske.

  Kram

 13. Hej!

  Här är jag, den riktiga Pyret, med min helt nya hemsida.
  Jag medverkar i långfilmen ”Hotell Gyllene Knorren” men tyvärr inte i julkalendern. Filmen kommer i februari 2011 och är i samma koncept som julkalendern.
  Kika in till mig vetja!

  /Pyret

 14. Mary Kay
  Jag har sålt mary kay tidigare och kanske ska börja igen.
  Jag har själv väldigt känslig hy och tål inte mycket på marknaden, jag har inga problem med deras produkter alls och de innehåller definitivt inte bensin och asfalt.. dåligt av någon att snacka så mycket skit.
  Jag råder dig att ta kontakt med den konculent som du handlade av, kan vara ett ämne som du inte tål i just den produkten, men finns säkert någon annan produkt att byta till. Och det bästa är att du kan pröva innan du handlar och se, vilken affär går det annars i.
  Mary Kay bryr sig om kvinnor och sina kunder så hör absolut av dig.

 15. Asfalt och bensin låter ju verkligen illa…

  Jag fick mina produkter i födelsedagspresent OCH fick utslag av Mary Kays duschcreme. Hörde att dessa produkter är storsäljare i USA.Men bodylotionen, som doftar ljuvligt, kan jag också endast använda väldigt lite av i taget. Blev helt rödblommig och det kliade av duschkrämen. HELT VÄRDELÖST till DYRT PRIS!!!

  Lurad kund?

 16. Kanskje ikke plassenå diskutere hudpleie på? Men de fleste produkter inneholder petroleum, et avfallsstoff fra oljeindustrien, som brukes som fyllstoff i tillegg til vann. Det tetter porene…

 17. Ja du, ruggigt kallt var det imorse. Inte kul att gå till jobbet. Var för lat att skrapa bilen och visste inte heller om den skulle starta. Så det blev benen som fick ta mig till jobbet halv 6 i morse. Tur att man bara har 500 m att gå…
  Men – man vaknar definitivt till!
  Kram och ha det gott!
  ÅsaS

 18. Och nu en kommentar som blir helt mal-placé men jag vet inte var jag ska posta den för bästa uppmärksamhet. Vi har ett likadant gungfår som i Beas rum och det är från Teddykompaniet i Båstad. Det går säkert att hitta en lista på återförsäljare på deras hemsida.

  Ha en underbar december/
  mvh Sanna

  p.s. en besservisser kommentar, Trolltider och Trolltyg i tomteskogen är två helt skilda filmer. Det verkar som om det råder en viss förvirring bland kommentarerna.

Comments are closed.