VINTERLAND

,
,

På vår vintergata i Småstaden!  H har precis hängt upp fina ljusslingor i våra fyra små klotpilar efter gatan. Såå mysigt🙂
Goood kväll bloggisar!
.
Ber om ursäkt med mina sena uppdateringar numera… Vissa av er undrar om och om igen om vad jag gör exakt på dagarna och jag har valt att inte skriva om det här på bloggen. Det är kreativt och jag tycker att det inte är helt lätt att ”färdigställa”…. Allt hänger på mig! Är man en konstnärlig (nåväl) och kreativ person är det inte alltid så lätt att ”presentera” något för allmänheten, innan det är färdigt. Mycket prestationsångest som spelar in där…Därför är detta projekt just nu ”hemligt” här på bloggen och jag hoppas verkligen att ni kan respektera och ha förståelse för det!
Dagens älskade Trulle! Idag var vi en sväng hemma hos mamsen och papsen och ritade och myste. Var bara tvungen att ta ett pics och visa er deras nya megastora adventsstjärna. Visst är den bara så häftig?
Nu sak jag fortsätta av halvtitta på pinelipinsamma ”Bonde söker fru här”…. Detta måsta vara en extremt annorlunda omgång eller? Men programmet efter, Maria Wern,  blir riktigt spännande… Dessutom visar ju den serien såå mycket sköna bilder från min älsklingsö!
Jag önskar dig en riktigt mysig kväll!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “VINTERLAND

 1. Spännande med ditt projekt och visst respekterar man att inte allt syns på en blogg! Önskar dej iaf. lycka till med projektet.
  Superfint hem ser dina föräldrar ut att ha.

 2. Hej P!
  All respekt för projektet du håller på med och LYCKA TILL!!
  Kramar Annsofie

 3. Hej P
  Löpning inomhus denna vecka inte så kul jobbigt varmt svettas galet mycket!!
  Tokgillar dina föräldrars Hem stolarna jag vill ha, och den vita stora stjärnan sååå snyggt!!
  Blev riktigt sugen på att baka dina gyllene bullar!!
  Ha en fin kväll

 4. Vad spännande med ditt ”hemliga” projekt! Jag förstår precis vad du menar, man vill inte avslöja något innan man känner sig redo för det. Lycka till, det kommer säkert bli superbra, så duktig som du är. 🙂
  Wow, vilken häftig adventsstjärna i dina föräldrars fina hem! Undras var de har hittat den? Jag har kikat efter megastora stjärnor men inte hittat nån bra i år. Man ser att intresset för inredning och snygg formgivning går i släkten! 🙂 Vad söt din Trulle är. En riktig babe magnet! 😉
  Ha det så bra, kram
  Madeleine

 5. Tack för era kommantarer alla! Skönt att veta att ni har förståelse för mina ”hemligheter”:)

  Madeleine – Jag ska fråga mamsen om detta!

  KRAM

  P

 6. Ååå, så utrolig koselig det ser ut utenfor huset ditt P.
  Jeg skjønner SÅ godt at du vil holde for deg selv denne ”jobb-hemmeligheten”. Litt som jeg har hatt det også, og har det fortsatt. Må prøve meg frem og se om ”det går” før alle andre får vite noe liksom;)
  Ha en fiiin torsdag.
  Klemmer fra Line

 7. Självklart måste du inte berätta vad du jobbar med! Har inte läst att du uttryckt dig så tydligt i den saken innan! Men nyfikna är vi ju, men får säkert veta tids nog! 😉

  Lycka till iaf!
  /Greta

 8. Spännande med ditt ’hemma’projekt.
  Är själv i uppstarten av företag – får se vart det bär …

  (Ser fram emot att få ’veta’ en dag.)
  Lycka till!

Comments are closed.