FÖR 7 MÅNADER SEDAN

.
.

Åhhh, vad jag är sentimental just nu!!!
Sitter här i soffan och fäller en liten tår när jag tittar på våra bröllopsbilder (igen)… Tänka vilken magisk dag det var, den 8:e maj 2010!
Den ska vi för alltid minnas, min ”honey H” och jag:)
KÄRLEK


P
.

10 kommentarer till “FÖR 7 MÅNADER SEDAN

 1. Ni var (och är såklart) såå fina ihop! =)

  Ha en fortsatt fin kväll! Kraam kraam

  ps. Ja fy vad jobbigt ”Bonde söker fru” var ikväll. Vet inte vad som var värst. Tomas som blev dumpad av alla tre eller champagneprovningen…

 2. Underbara bilder! Vi delar bröllopsdag förresten, fast vi gifte oss 2006 och inte i närheten så flott heller. Vi gjorde ett borgligt litet bröllop och stack till Paris… inte fel det heller 😉

 3. Underbara bilder som alltid hos dig ;D

  Jag har också varit i en mimmrar period då jag byggt upp nytt iPhoto bibliotek. Alla våra fina bröllops bilder, från dagen jag aldrig glömmer får även mig att gråta en skvätt.
  Vår juvel älskar att sitta & se på dom & förundras över mammas ”Prinsessekjole” *fniss* & så är hon som uppslukad av att hon låg i min mage då ♥

  När man ”börjat om” som du och jag, tror jag man verkligen sätter pris på varje sekund & vill inte glömma ett ögonblick av den underbara dagen.

  Kram till dig från iskalla Oslo

 4. Så himla fina foton och stort tack för att du är så generös med ”privata” foton.

  Sessan, det är en bra påminnelse till oss alla, att vi ska vara rädda om och uppskatta varje minut tillsammans. Ibland hör jag att faktiskt låter som en riktig gnällbitch! Då skäms jag. Jag vill ju inte vara sån. Men så plötsligt ser man, ni vet verkligen ser man den andra och blir helt varm i hjärtat.

  Stor kram
  Marie

 5. Tack för era hälsningar tjejer!!!

  Sessan – Japp, precis så är det ju!:) Jag tror verkligen att man överhuvudtaget är mer rädd om kärleken och uppskattar allt det fina och underbara som den faktiskt ger en, när man varit med om en skilsmässa!

  Ha en fantastisk dag girls!

  KRAM

  P

 6. Helt UNDERBARA LJUVLIGA bilder från Er dag!
  Det verkligen lyser KÄRLEK och LYCKA om Er och jag är så så glad för Er skull!!

  Superfin bild på Trulle från din mamma och pappas hem. Han är såååå lik sin vackar mamma 🙂
  Fantastiskt hem har dina föräldrar!!

  Ha en mysig dag!

  Kram Anna.S i Uppsala

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg