LUCIATÅG I KYRKAN IKVÄLL

”.
.

 Jag hade sagt åt Flisan att när man sjunger i kyrkan så får man ta i lite! Man kan säga att hon tog mig på orden och min lilla sessa sjöng verkligen för ”allt vad tyget höll”, om man säger så;)
Godkväll Alla!
Åh, vad fina och duktiga de var ikväll mina stora skatter! Ja, alla småttingar i hela Luciatåget var verkligen supersöta:)
Tycker det är så fantastiskt mysigt med just Lucia… Det är alltid sån härlig och varm stämning då!:)
(Tyvärr fick jag inget bra pics på mina stiliga gosse men jag kan berätta han var så söt så i stjärngosse strut och linne.)
MiniLucia! Ljuskronan i plysch är Flisans gamla och kommer från Kalikå.
Små systrar i kyrkan ikväll!

Nej nu ska jag krypa i sköna sängen, för ojojoj vad trött jag är nu redan, gäääsp!

Jag önskar dig en skön natts sömn och en bra start på fredagen imorgon!

SUSSA GOTT ALLA!

. 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “LUCIATÅG I KYRKAN IKVÄLL

 1. Jag som precis ställde en fråga i inlägget innan =))Hoppas du ser den ändå =)

  Verkligen sötnosar du har till tomte och Lucia =)
  Fia

 2. Vilka sötisar!!
  Visst är det Härligt med lucia!! Måste alltid gråta en skvätt till min dotters förtret.. I år ska Alva sjunga på julavslutningen för hela skolan:) Hon är sååå pirrig!
  Hoppas du får en Toppen Helg!
  Kram//Ulrica

 3. Jeg ler…når jeg leser det du skriver om at Flisan synger så tyget holder:o)
  Kan levende forestille meg det:o)
  Akkurat lik den nissekjolen hun har på seg har jeg til min 3-åring også. Den skal hun ha på seg på nissefest i barnehagen den siste dagen før ferien hennes:) Kan tenke meg hun blir søt ja;)
  Men du…Luciadagen…er ikke det den 13. desember? jeg synes å ha lest at dere baker lussekatter og som nå…Luciatog igår??! Jeg vet jo at svenskene feirer Lucia mer enn vi nordmenn, for vi feirer den bare på selve 13. desember. Uansett, skjønne jenter du hadde igår i luciakjole/krone og nissedrakt:))

  Nei, nå er det vel på tide å være litt kreativ! :)Hjelpe meg…jeg skal sy hvite liftgardiner til ikke mindre enn 9 vinduer!! og det helst før jul. Puhh..men man kan jo bare stå på:o)

  Gode klemmer fra Line

 4. Hej!Söta!! Jag har en fråga till dig..ser att du har Flitiga Fredrika här som reklam..och du kanske har hennes tel.nr också? Jag har beställt varor men inte fått några och hon svarar inte på mail heller så jag tänkte ringa, men tel nr på hennes sida stämmer inte..vet du hur man tar kontakt med henne?
  Tacksam för svar
  Kram

 5. Hej.

  Jag undrar vilken sjal från Ester Eleonora som du har på dig i inlägget där du har en rosa blus och fjärilskoftan från Odd Molly?

Comments are closed.