NYTT STÄLL

.

Hej igen raringar!
Bild och namn på mitt nya skidställ som jag fick i julklapp önskades visst!:) Nya kläderna invigdes idag ute i ”winter wonderland” och de är verkligen superbra och varma. (Kommer från Peak Performance och modellen på jackan heter Snowmass och byxan Ajax.)
Flisan (i ställ från Mini a Ture och mössa Noa Noa) och jag ute i snön idag! (Japp, jag behöver verkligen göra nya slingor typ igår! Hittar ingen frissa som har tid innan nyår bara:( Så om du bor i Småstaden och är duktig frissa och kan klippa och slinga mig innan torsdag, så hör gärna av dig!:)
Jag fick också frågan om jag åker slalom och det gör jag inte men snowboard åker jag gärna(har ju säsongat i flera år uppe i Sälen en gång i tiden och varit en del i Alperna och åkte  riktigt okej faktiskt)
På torsdag bär det av upp till Sälen igen, för nyårsfirande med finaste vännerna och det ska bara bli såå kul!!!:)
Nu ska jag göra ”hot choco” till mina små skatter här!
Ha en FAB fortsättning på dagen!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “NYTT STÄLL

 1. Peak är alltid snyggt! Och bra, en sån får det bli. Vi drar också till fjälls under nyår,slalom och mys i stugan. Ska bli så SKÖNT! Kram Rita

 2. Hej! Hamnade på din sida av en slump,jättefin blogg du har.Tittar gärna in fler gånger:) Mvh/Sabina

 3. Hej! Hamnade på din sida av en slump,jättefin blogg du har.Tittar gärna in fler gånger:) Mvh/sabina i Kalix

 4. Snyggt.Nu blir man riktigt sugen på att åka snowboard igen. Fast jag har allt blivit lite feg de senaste åren 😉

  Fin blogg du har.

  -Linda

 5. Jag längtar också till Sälen och du kommer ju att vara superfin och varm i det snygga skidstället.

  Mvh en nybliven läsare.

 6. Hej

  Tänkte på det du skrev hätomdagen att bloggen har växt så mycket under 2010. Du som är experten, det skulle vara väldigt uppskattat med lite ”blogg-tips” ang hur man får mer besökare osv. För det är ju något som vi alla med bloggar mer eller minder kämpar med.

  Kram E

 7. MYCKET SNYGGT. HÄRLIGT ATT FÅ ÅKA TILL SÄLEN OCH FIRA NYÅR.SJÄLV SKA JAG FIRA IN DET NYA ÅRET PÅ JOBBET.
  EVA

 8. Hej!
  Det finns 4 st frisörer i Oxbacken i småstaden.
  Testa någon av dom. Lycka till.

  Lisa

 9. Välkommen upp till Sälen! Kan tala om att idag är det ”bara”-19 här , så din dress kommer väl till pass i kylan häruppe…och ha ett mysigt nyår 🙂 / Sussi

 10. Hej!

  Mycket fint skidställ. När jag väl bestämt mig för att inhandla detta fanns bara stora strl kvar.

  Tänkte beställa via nätet undrar därför vad du har för strl på ditt.
  Vill bara säga att jag fått mycket inspiration från dig och ditt hem
  tack för en mycket bra sida.

Comments are closed.