DAGENS GOOD CHEAP STUFF

.
.

Asså damer jag skojjar inte: Till vänster är morgonens helt osminkade jag med
”gårdagens” läppstift🙂
Good morning ladies!
Denna morgon är jag och skatterna på ett strålande humör och har det jättemysigt här i vårt insnöade hus. Tänkte att jag skulle kicka igång denna bloggdag med ett litet skönhetstips:
Igår när jag var på den stoora mataffären här i Småstaden (Ica Maxi) så snubblade jag på en hylla med tokbilliga longlasting läppstift. Jag brukar alltid använda läppglans annars, från olika fancy märken, men tänkte att tja man kan väl testa om detta verkligen håller? Om det gör sen!  Jag satte på det igår kväll, innan middagen, och när jag tittade mig i badrumsspegeln imorse så såg det ut som jag precis satt på läppstiftet! Fantastiskt! På med lite läppkräm bara – et voila, klar. Nu ska vi se hur länge det håller idag (och om det bir några biverkningar;)…
Fin färg tycker jag! Mitt stift har nr 310 och märket är Max Factor.
Glöm inte att tävla om en Triwa om du är sugen på en ny riktigt cool klocka!
Ha en fin dag så ses vi senare!
Tjing!
.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “DAGENS GOOD CHEAP STUFF

 1. Hei-kjempeflott blogg du har :-))) Jeg er imponert over hvordan du klarer å følge opp hver dag. Har tenk på om jeg skal opprette blogg, istedenfor websiden min anne-berte.no. Det er ikke alle forgitt å få til en flott blogg som din, men det er kanskje forsøket verd?? 🙂 Jeg driver mitt eget keramikkversted på Sørlandet Norge. Ha en forsatt fin dag!!!!

 2. Kul med lite sminktips! Vet inte om du haft det tidigare, men jag skulle annars vilja veta vad du brukar använda för smink/krämer etc. Finns det i något tidigare inlägg kanske? Kunde inte hitta..

 3. Hei! Takk for alle gode tips!! Flere slike innlegg om sminke og velværeprodukter!! 🙂
  Ha en strålende dag!!
  Klem Siv

 4. Åh, tack för ännu ett bra tips! 🙂 Jättefin färg och otroligt att det sitter så länge! Blir inte läpparna torra? Det ser inte alls ut så på dina bilder men jag har testat såna longlasting förut och har tyckt att färgen ser onaturligt torr ut och att läpparna liksom drar ihop sig och blir så torra. Men det här läppstiftet ser jättefint ut!
  Kram, Madeleine

 5. Men hallå – försvinner det inte när man tvättar sig och borstar tänderna på kvällen ?!?!!
  Hur i hela friden får man då bort det??
  Eva

 6. Lite lustigt att det inte försvann när du borstade tänderna på kvällen o morgonen idag? Själv tror jag inte det är bra att det sitter så på huden, kemikalier/färgämnen som torkar in så…hmm.

  /Greta

 7. Hei 🙂
  Har ikke lest kommentarer her på lenge, men bare visste at noen ville være ekle her. Og ganske riktig, det var det!(mistenker at det er en hele tiden)Poenget til du som har bloggen, var vel ikke om du pusser tenner om natta eller ikke, men at du bare ville tipse om en god leppestift!
  Unnskyld meg, men det fins dessverre noen jæv.. drittsekker uti bloggverden. Stakkars dere patetiske tullinger! (ikke rart det er krig i verden, når noen kan være så ekle for ingen ting :-(.
  Klem Yvonne

 8. Go´kväll!

  Imorse när jag vaknade, ”med oborstade tänder, okysst & otvättad” var jag inte alls sådär fin som du!!
  Det var en fin rosa färg!

  God fortsättning P /kram Sophia

  Det var en fin rosa färg. Må allra bäst/Sophia

 9. Skjerp deg du som skriver så mye stygt!! Du blir ikke et bedre og lykkeligere menneske av å rakke ned på andre. Om du bare prøver å se det positive i andre mennesker, og ikke fokuserer på noe negativt, ja da er jeg nesten sikker på at du vil få mere glede av å leve! Ikke kast det ene livet du har bort på slik oppførsel, da vil du sitte ensom og forlatt på gamlehjemmet!!!
  Yvonne

 10. Tack för era hälsningar tjejer!!!

  Anne Berte – Gör ett försök vet ja!:) Att blogga är inte alls så krånligt, jag lovar. Det finns så många fina mallar och program som kan hjälpa dig göra en fin blogg. Lycka till!

  Anonym i Skövde som brukar skriva neggo – Jag kanske ser lustig ut i dina ögon men jag försöker däremot, något som är såå mycket viktigare, att vara en snäll och vänlig person. En sån typ av person som du uppenbart INTE är! När det gäller dig så är det inte alls särskilt lustigt med en person som är både feg och anonym och elak. Kanske skulle du ändra spår och göra något som glädjer andra istället? Så mycket roligare och mer givande både för andra och för dig själv. Jag ser personligen upp till dem som sprider glädje i världen och det omvända på dem som gör helt tvärtemot och bara sprider elakheter…

  Mammas egen – Tack! Jag har skrivit om skönhetsprodukter tidigare men jag har bytt en del så jag kanske skulle ta det i ett inlägg igen???

  Eva – Nej det sitter kvar! Vet inte hur man ska få bort det, om man skulle bli missnöjd faktiskt. Kan ju berätta att på min hand testade jag lite olika färger igår och där syns det också fortfarande FAST att jag både duschat, smort in mig, diskat och tvätta händerna ex antal ggr idag!

  Madeleine och Fru R – Kanske blir de torra efter flitigt användande. Just nu känns de lite stela bara:)

  Anonym – Ett garanterat absolut kyssäkta läppstift!

  Nettan – Trulle har världens finaste mest lagom runda kinder och nej jag har inte direkt runda kinder men jag har däremot riktigt höga kindben!

  Yvonne & Yvonne – Tack!!!

  Ha en mysig kväll!

  KRAM

  P

 11. Usch då…har jag kanske en granne i min stad som är så negativ. Fick ett hugg i magen när jag läste ”min” stad. Jag skäms å hennes vägnar! Här är iaf en positiv skövdebo som tycker att läppstiftet var jättefint. Själv har jag hittat mitt favvoläppglans i Nivea volume shine glacé. Jag är för torr i hyn för longlasting lipsticks. Vilken snygg skiddress du fick i julklapp! Vill också ha!!

  Ha en riktigt mysig nyår i Sälen! Vi ska fira med fina vänner från staden på andra sidan av din sjö 🙂

  Kram Jessica

 12. Hej
  Ville bara skicka en liten hälsning och önska dig ett gott nytt år och tack för all inspiration
  kramar
  Angelica från Karlskrona!

 13. Men vad är detta för små missnöjda människor som har hittat till Philia idag? Tycker att den här bloggen är toppen och det är därför jag tittar in hit. Kan omöjligt förstå varför man letar sig hit för att vara rent ut sagt elak. Maria

 14. Jag blir helt förbluffad över alla anonyma kommentarer här ovan. Hur många bittra och avudsjuka tanter finns det egentligen??
  Du är supersnygg, önskar att jag var lika fin när jag vaknade upp osminkad på morgonen.
  Kram!

 15. Hej P!
  Första gången jag kommenterar här, så jag inleder med att tacka för en fin och glad blogg!

  Själv jobbar jag på Kicks och kan rekommendera en makeuprengöring för vattenfast makeup(som innehåller olja) till Max Factors Lipfinity. Det finns många bra, jag gillar Cliniques Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips(jättelångt namn, jag vet!).

  Kram Johanna i Malmö

 16. Det vackraste som finns är en människa som ler! Tack för en alldeles, alldeles uuunderbar blogg! 🙂
  Anna F Sollentuna

Comments are closed.