ALLA HJÄRTANS DAG

.

.

Sött från Green wedding shoes


Välkommen alla hjärtans dag!
Är uppe tidigt denna dag, som ju går i kärlekens tecken, så puss och kram på er alla bloggisar!
Tycker själv att det är toppen med en dag som uppmärksammar kärleken, det är ju faktiskt det bästa som finns. Tycker också att man kan uppvakta alla kära man har runt sig en sån här dag och bjuda på riktigt många kramar:)
För en liten stund sen kom H och väckte mig med en liten Valentineöveraskning (ny tjusig ansiktskräm. Så gulligt:) Senare ikväll ska jag uppvakta tillbaka tänkte jag, med en riktigt smaskig middag när H kommer hem efter jobbet. Undrar bara vad jag ska hitta på… Något litet romantiskt middagsförslag från någon rar besökare kanske??

So in love🙂 (Foto taget på vårt hotel på vår bröllopsdag)
Nu ska jag göra frukost här: smoothies med jordgubbar och banan – en favorit!
Önskar er alla en strålande Valentines day
KRAM
.

22 kommentarer till “ALLA HJÄRTANS DAG

 1. En riktigt fräsch middag så man orkar med massa kärlek efteråt…:)

  Fräs riktigt smör med färsk chili, vitlök , färsk koriander o flingsalt i en stekpanna nån minut..Jag brukar ta rätt mycket av varje ingrediens så det blir smakrikt.. Vänd sedan ner handskalade räkor så de blir ljumna .
  Servera med färsk pasta .

  dessert : Vispa vaniljvisp en förpackning.
  Hacka spröda smakrika polkagrisar o vänd ner i vispen. Frys i minst 4 timmar.
  Servera som den är eller gör en seg mörk chokladsås. Så smakskigt o läckert.
  Trevlig kväll med din käresta!!

 2. Vi ska laga fisksoppa med nybakat bröd och ett glas vitt. Gott och inte allt för svårt! 🙂

  Ha en riktigt mysig dag!
  Kram Maria

 3. Vad sött av H! Jag ska också överraska min kärlek med middag men har ännu inte kommit på något. En kollega tipsade dock om att den svenska kocktävlingen med Per Morberg, Mannerström mfl hade en utmaning på just kärlekstema. Någon vinnare därifrån kanske?

  Kram marie

 4. Glad Valentine till dig!!!

  Här ska det testas en god GI/LCHF efterrätt idag med choklad och hallon, recept finns i min blogg om du med vill testa, middagen är ej bestämd än.

  Kramar

 5. Önskar dig och de dina en riktigt trevlig Valentin-dag!

  Dina inomhusfoton är så fina!
  Hur gör du?
  När jag utesluter blixten blir det suddigt minsta lilla som barnen rör sig!
  Jag ändrar inställningar på kameran, men no,no – det blir inte så bra ändå.

  Du får ha en liten fotokurs här i din blogg!;)

  Hoppas du hittar något gott recept!

 6. Hej!
  Jag har en tid läst din blogg, men nu först börjat läsa gamla inlägg. Tack för en otroligt fin och inspirerande blogg!!! Jag kan inte få nog!
  Vi flyttade vid jul in i vår nya lokal som är dubbelt större än den vi hade (från en tvåa till en femma) så nu är det tomt tomt och nu vill jag bara inreda dagarna i ända och din blogg gör det inte lättare, hehe 🙂
  Tack ännu för alla fina inrednings tips och annat du delar med dig! Jag har själv en blogg men den är tyvärr låst. Ha en underbar valentines day!!
  H: Carolina (finland)

 7. Hallå!
  Vilken otroligt vacker bild på er!! Såå söta tillsammans 🙂

  Jag har försökt maila dig i snart en månad men får bara felmedd tillbaka. Vet inte riktigt varför.. Har nyss försökt igen, få se om det kommer fram 🙂

  Önskar er en mysig måndagskväll med massor av kärlek!
  Kram /Milla

 8. Hej!
  Ja, visst är det härligt med kärlek. För mig är dagen också en dag då vi firar vårt eget hjärtebarn och tackar all fantastisk personal inom hjärtvården i Sverige. Kanske skulle du vilja göra en insats för alla hjärtebarn genom att skriva något. I kväll när det blir mörkt tänder många av oss ett ljus för alla hjärtebarn. Om man har en liten slant över kan man också tänka på hjärtebarnsfonden!

  Ha en härlig dag fylld av kärlek till alla nära och kära!

  Maria Nyström

 9. Vilken fin blogg, första gången jag är här! En helt annan fråga än valentine, var hittar man ditt runda soffbord, det med hjulen i ett tidigare inlägg? Supersnyggt, exakt vad jag letar efter. Sandra

 10. Happy Valintin!! Alltid såå härligt att titta in till dig i cyperrymden, du delar med dig av fina bilder och tankar:) Hoppas du får en fin Dag med Lots of Love!!
  KRAM//Ulrica

 11. Åh vilken underbar bild!! Ja visst är det härligt med kärlek!! 😉 Här hemma tänkte jag bjuda på min sambos favoriträtt 😉 Stek kyckligfiléer, krydda efter smak, häll i cremé fraiche och sambal olek och låt puttra (så blir kyckligfiléerna så saftiga;) och till det klyftpotatis, skivade morötter och skivade färska rödbetor lagas i ung. Så lätt och så gott! =)
  H kanske har någon favoriträtt du kan bjuda på? =) Massa varma alla-hjärtans-dag-kramar!!

 12. Underbar bild – så fylld av KÄRLEK ch LYCKA!!

  Ha en fantastisk Alla Hjärtans dag med Dina kära!!

  kram Anna.S i Uppsala

 13. Vilken skön och mysig start på alla hjärtans dag ni verkar ha haft, härligt. Rekommenderar skaldjur till kvällen med ett gott chablis vin till och barnen får ju såklart hemmagjorda hjärtformade fiskpinnar – ta rödspättefileér och pepparkaksform, måtta och tryck ut, panera och stek, mina gillar detta jättemycket,
  /Malin

 14. En kund till mig (jobbar i butik) kom precis med en bra idé till middagen ikväll. Hon och hennes sambo hade varit tillsammans i 4,5 år. Så hon köpte en burk av mig som hon skulle hänga en lapp på med typ ”Vi minns våra 4,5 år…” I burken skulle hon sen lägga små lappar som sambon skulle få dra under middagen. Där kunde det t.ex stå ”Vår bästa resa” så skulle han återberätta den resan som han tycker har varit deras bästa. Eller ”Vårt bästa restaurang besök” eller ”Detta minnet får mig att bli glad” På så sätt blir det ett mysigt sätt att prata minnen och det kan inte bli annat än en lyckad romantisk middag 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg