KÄRLEKSMUMS

.

.

Idag levererade jag massor med kärleksmums till skolan för Alla hjärtans dagförsäljning! Receptet till godsakerna var Leilas och det hittar du här.
God kväll bloggisar!
Ikväll är det faktiskt lite synd om mig:(  Hade ju planerat värsta romantiska middagen och så var H tvungen att gå på ett event med jobbet ikväll. Så här sitter jag, på alla hjärtans dag, alldeles själv. Snyft!
Jag la kärleksmumsen i cellofan och knöt olika rosaband runt och la i vita korgar. (Hoppas att det gick bra för de små vid försäljningen så att de fick ihop lite till klassresan!)
Inte kul att bli övergiven på Valentin men H var absolut tvungen att gå och då är det ju bara att gilla läget! Vi får vara ”romantiska” en annan dag istället:)

Nu ska jag hoppa i flanellpyjamasen och raggisarna, krypa upp i soffan och titta på en riktig chickmovie + tröstäta massor med chokladglass!

Vi ses imorgon!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “KÄRLEKSMUMS

 1. Vilka härliga bilder 🙂 Ser sååå gott ut! Aww så är det ibland, ni får ta igen det en annan dag!

  Kram Kram Linda

 2. Hm, jag skulle tro att våra män varit på samma event ikväll i småstaden, han kom hem för ett tag sen och tar nu igen sig i soffan. Och visst är det lite mer mysigt att vara spontanromantiska en annan dag, än just denna då det ska förväntas så mycket….
  kram Milla

 3. Här hade mannen laddat med finaste buketten, en var till mig och flickorna, hummer, moule och chabli.
  Jag däremot åkte hem från jobbet, illamående och med frossa och fick bäddas ner…
  Ingen mysig valentine inte.
  Så det blir till att fira annan dag här med.

  Kramar från sjuksängen
  Petra

 4. Det är det vardagsromantiken som är det viktiga tycker jag, inte alla hjärtans dag (fast för mig är det för det är min födelsedag….vi firade med att mannen var ledig från jobbet och vi gick långpromenad, åt lunch, gick på bio etc med barnvakt hela dagen…det är vi INTE vana vid….underbart!, men sen pratade jag i telefon länge på kvällen med kompisen som var ledsen för att hennes love of her life glömt bort henne på alla hjärtans dag, så det är tufft med en sån dag…) Ha en bra dag! KRAM

Comments are closed.