GOD MORGON SÖNDAG

Vilka coola boots inte sant? De till vänster kommer från Prime Boots och de till höger (som jag provar här) kommer från Munderingskompaniet. Känns som att ett par såna här boots skulle passa utmärkt i vår!

Hej på er söta hjärtan!
Har ni sovit gott???  Min Beabus har lekt propeller hela natten lång i vår säng så nej, jag har inte sovit som en prinsessa inatt direkt;)
Har precis surfat runt och kollat in lite vårnytt på nätet och det kommer så mycket fint! Just nu står ett par nya boots (behövs verkligen) och en snygg vårjacka + nya solisar på önskelistan. Iofs så ser jag inte skymten av våren idag men den kommer ju alltid fortare än man anar!
Någon av dessa jackor får gärna hänga på mig i vår. OM till vänster och Hunky Dory till höger (en favvo som också finns hos bla Tullhuset)
Shyssta ”glajjer”:) Till vänster Gucci och till höger pilotisar från Victoria Beckham (Båda finns hos Net a Porter)
Gårdagens jag i ChillN Mist Blouse (finns här) och mina Hilfigerchinos som jag fyndade här!:) (såg btw att ChillN använder just mina Mist Blouse bilder på facebook för att de inte hade någon egen bild på den stylen -kul:)
Vet ni vad jag ska göra nu… Jag ska ut och springa! Ojojoj, jag är såå otränad så wish me luck att jag överlever och inte tuppar av av utmattning (eller slår ihjäl mig på någon isfläck)

See U later!

.

15 kommentarer till “GOD MORGON SÖNDAG

 1. Måste tipsa om ett par snarlika boots som jag såg på MarZio igår när jag var där och tittade på 75% (!). Det fanns en hel del godbitar kvar på rean så skynda fynda! själv köpte jag ett par klassiska stövlar i skinn i en ”ridstövel” modell för 700 kr istället för nästan 3000kr ! Kram

 2. Halloj. Hoppas ni har en skön söndag. Och att springturen gick bra. Duktiga du!
  Du har en jätte fin blogg, perfekta familjen och du själv är oxå jätte fin, och verkar vara en trevlig prick. Men ibland tycker jag att det är tråkigt med att alla ”bloggare” bloggar om samma samma….
  Tine K. Day, Odd Molly, Primeboots, Hunter, Chillnorway m.m m.m m.m Inte undra med att alla springer runt som kopior ;-(
  För det märks verkligen vad folk tar efter, du ses nog av många som en förebild….Man kan verkligen komma in här på din blogg och få inspiration och en feel good känsla men inte för att jag måste bli som du. Hur som helst, keep going strong 😉 Gillar din blogg men hade ibland önskat att du hade en mer egen och personlig stil bara. STOR KRAM

 3. Mmmm, många önskningar inför våren… Får köra copycat på de stora kedjorna, nåt annat håller inte mammaledigplånboken till. Ha en go söndag!

 4. Hej! Jag har följt din blogg rätt länge och är full av beundran för din fantastiska inredningssmak. Du har ett riktigt drömhem! Tycker dock att det har blivit lite väl mycket reklam och pushande för vissa kläd-, skor, accessoirmärken och butiker. Skulle vara kul om det blev mer fokus på ditt hem igen!

  Ha en bra dag!

  Mvh/Andreas

 5. Jag fick hem just de Prime Boots´en för ett par veckor sedan, fast de höga & det är nog det skönaste jag haft på foten!!
  Just den färgen är grymt snygg också 😉

  Sol glajjer står på önskelistan här också. Köpte ett par snygga Tom Ford i sommras, men HALLO! Solisar kan man ha i flertal.

  Njut Söndagen

 6. Hej, jag fick sådana flashbacks när jag klickade på länken tillbaka till maj, då du fyndade chinosen. Visst var det strax därefter som ni åkte på bröllopsresa? Det var så himla kul att se alla fina bilder du bjöd på därifrån. Dina Gotlandsbilder är också superroliga att se. Ser fram emot nya kanske till sommaren ? 🙂

  Kram Marie

  Ps. Grymt duktigt att ge sig ut och springa!

 7. Lika trist och grått som dagen i småstaden!
  Känns inte bootsen lite uttjatade, som de flesta springer omkring med!? Å pilotisarna, njaa!! Sucktar efter lite nytt…..
  Kul om man inte bara bär märkeskläder som OM och ChN! så snygga är de inte!
  Bättre lycka än annan dag!

 8. WOW! Duktig du är som sticker ut och springer!!! Jag ska tvinga mig själv att cykla på motionscykeln i allafall 20 minuter med musiken på högsta nivån…Ha en bra kväll!

 9. Wow, vad duktig du är. Här ligger fortfarande flera meter med snö… Inte en tanke på att kunna springa ute.
  Snart ”flyr” jag till sol, värme och Palm Beach…Vilket bra tips med chinosen. Mashi danki. Då behöver jag ju inte packa så mycket, bara ladda kortet. Har du fler tips?

  Ha en riktig bra dag !
  Hlsn Anna

 10. Hej,
  Har, precis som du fastnat för den fina HunkyDory jackan!! Den är helt oemotståndlig på bild, särskilt färgen, men tydligen är inte passformen likan fin i verkligheten som på bilden.

  En kompis till mig, som har butik, hade provat denna och jackan står rätt ut framtill, då fickorna går längs med hela bröstet. Så hon köpte inte in denna jackan till butiken.
  Modellen på bilden måste varit helt platt, då detta inte syns på bilden.

  Jättetråkigt, för jag hade verkligen spanat in mig på denna jackan, både som vårjacka och som kavaj till jobbet. 🙁

  Ha en härlig dag
  Kramar/H

 11. Halloj!
  Ser att du visar snygga jackan från Hunky Dory. Fick den i alla hjärtans dag present från min kära och den är verkligen ursnygg och sitter mycket fint på!
  Kram
  Pebbles

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg