DAGENS UTFLYKT

.

På gågatan i Mariefred idag! Bea skymtar skuttandes till höger medans det inte är Trulle som syns brevid, även om det faktiskt precis ser ut som det!
Bon soir!
Håller ni också på och laddar för melodifestivalen kanske? Jag fixar just nu både popcorn och dipp och bloggar samtidigt:)
Tusen tack för era superbraiga tips idag. Älskar att kunna fråga alla er om råd, det är ju verkligen hur bra som helst! Nu ska ny mascara minsann inhandlas a.s.a.p. så får vi ser om den håller vad NI bloggisar lovar:)
Dagens jag: blus och jacka ChillN, döskallesjal Ester Elenora, väska Alexa Mulberry, chinos Tommy Hilfiger och skor Uggs.

Åh vad det är fint i Mariefred! Dit skulle jag kunna flytta känns det som, om jag nu skulle flytta till en ännu mindre Småstad. Det är så pittoreskt och gulligt i centrum med bara gamla fina hus.

Lunchen intogs på Gripsholms Värdshus backficka; Skänkrummet. Jag åt fisk och skaldjurssoppa och sen marängswiss med en cappuccino till efterrätt, mums vad gott det var!

Och ja, jag såg ett slott idag, pampiga Gripsholmsslott! Det var såå himla kallt när jag tog detta kort, fingrarna blev alldeles blå och stelfrusna, brrr (Måste varit för att jag stod vid vattnet för det var ju ”bara” – 1 grad ute?)
Jättetrevlig blev vår utflykt som dock inte slutade på bästa sätt. Beabus stackarn blev tokåksjuk på vägen hem, så det blev till att hoppa supersnabbt till baksätet i farten på motorvägen och plocka fram skoskydden som spypåsar! (som jag råkat fått med mig hem från dagis, på fötterna dessutom,  hmm) Men så fort vi kom hem så var hon sitt gamla jag igen, alltså full fart!:)
Nu – mys framför tv:n.
Önskar er alla en skön lördagskväll!
KRAM
.

13 kommentarer till “DAGENS UTFLYKT

 1. Ja jag håller med dig helt och hållet!!
  Mariefred besökte vi i sommras…och jag kände detsamma…
  Helt ljuvlig stad!!
  (Och här spelade ju Leila in ”Leila bakar”)

  Kram Malin

 2. Ni verkar ha haft en underbar dag och med god mat/efterrätt. 🙂 Trots att jag inte känner dig eller din familj, så trodde jag också att det var din son som var med på bilden. 🙂 Hoppas att din nyinköpta mascara sitter där den ska här framöver, för det var fint när du hade målat hela ögat. 🙂

  Ha en mysig kväll. Här är det också melodifestivalen, men jag har ingen favorit. 🙂

 3. Ja en riktigt ”gullig” stad…..själv bor jag i en ännu mindre stad som också är riktigt söt….smultronställen…

 4. Jag skulle ju tipsa om mascara också, men hade inte tid i morse.
  Jag använder iaf Lancome Lextreme, den är super.
  Sen ville jag också tipsa om en produkt som jag börja använda för ca 2 mån sen.
  Neu lash. Den gör fransarna längre och grövre. Den funkar verkligen. Den finns att köpa hos hudterapeuter. kostar ca 900:- Värd varenda krona:)

  Kram kram
  Marit

 5. Det ser verkligen ut att vara en helmysig liten stad.
  Ska läggas på minnet inför vårens utflykter.
  Åksjuka är aldrig roligt.
  Ha en skön söndag.
  Kram Lina

 6. Hei! Elsker bloggen din. Du skriver så bra og tar så fine foto. Nydelig familie du har. Blir i godt humør av å lese din bligg. er innom hver dag:-)

  Klem fra Norge

 7. Vad mysigt det ser ut! Det är ju så trevligt med små utflykter.

  Mitt mascaratips är Diorshow. Har testat ALLA mascaror känns det som och ingen slår den. Ögonfransarna blir verkligen täta och tjocka och fina.

  Kram D

 8. Åååååh! Jag bodde hela min barndom och ungdom i Mariefred. Mariefred är verkligen en mysig liten stad. Kul att du uppskattar den även vintertid eftersom det egentligen är en riktig sommarstad. Rekommenderar caféet/bistrot Anna på Torget (som ligger på torget 😉 ) vid nästa besök.

 9. Hej Petra! Måste bara kommentera när jag såg att du varit i Mariefred…jag och min älskling gifte nämligen oss där den 31juli i sommras alltså,precis vid slottet nere vid vattnet,barfota i gräset, helt underbart!!! 😉 jag älskar verkligen Mariefred!! Ja man kan ju säga att det är kärlekens stad, ja för mig iallafall, så mysig småstad och mysiga små inredningsbutiker. Ha det gott! Kram Angela(Gotmark Design)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg