HEMMA HOS ELIN KLING

.
.

Superdupercoola modebloggerskan Elin Kling hemma i sitt vackra vita sovrum.
God Kväll Alla!
Hittade nyss ett hemma-hos-reportage i Residence om Sveriges modeexpert no uno; Elin Kling. Självklart bor hon lika stylish i sin lägenhet på Östermalm i Stockholm som hon klär sig…

Elin samlar så klart på skor och nu snackar vi shoppa seriöst ( ni som tycker att lilla jag shoppar för mycket:) Ett helt gäng nya schyssta Louboutins osv + en hel trave med Hermés scarveslådor (jag har fått en sådan orange låda med en scarves i mina dar, bara som  ett litet ex;)

Gaaah, så läckert badrum! Dock så måste jag varna dig Elin. Jag bestämde att det skulle vara marmor i badrummet i mitt förra hus. Jättesnyggt blev det men ojojoj vad känsligt det var sen för tex puderfläckar…

Hans J Wegner stolar är så fina (men faktiskt inte särskilt sköna tycker jag). 

Vackra paret hemma i köket.

Elin och pojkvännen Gustavs Törling (som bla gjort reklamkampanjer för ex Gucci) vardagsrum. Inte så girlie alls utan mer ”lite ungkarl mixat med 50-tal”! Fast väldans snyggt! Foto: Duktiga Andreas Lundberg (en fd Småstadsbo minsann:)
Nu ska vi minsann äta mumsig Thaimat här. Det blir kyckling i Röd Curry med massa grönsaker – mums!
Önskar dig en skön kväll!
KRAM
P
.

14 kommentarer till “HEMMA HOS ELIN KLING

 1. Men så roligt att se bilder från hennes hem. Tänk att det är så vansinningt roligt att se hur andra har det.

  Ha det toppen.

 2. Hej!

  Kunde jag inte tro att det skulle se ut hos henne. Inte vad jag förväntade mej.

  Men roligt är det att se för alltid får man nån ny idé till nåt.

  Ha en trevlig kväll/kram Åsa.

 3. Vilket urfint reportage du visar upp! Nu blev jag inte lite sugen på nya numret av Residence!!

  Gott med thai! Hoppas ni har en mysig kväll!

  Kraam kraam

 4. Fint hon har det, och hon verkar så rar! Fast om någon ska shoppa mycket kläder så är det väl hon, eller hur!? Hon jobbar ju faktiskt med mode. Och dom flesta av oss har ingen orange låda hemma!

  Kristallkronan (eller ljuskrona som det heter) är jättepampig, snyggt!

  /Greta

 5. Kul att se Gustav Törling som är från min lilla lilla småstad! Väldig fin lägenhet! Tack för all inspiration som du ger mig varje dag!

 6. Seriöst, vem bryr sig om inredningen? Kolla in killen! Han är ju ”to die for” – snygg!

 7. Hon e sjukt stylisch den tjejan, fullständigt impeccable klädsmak om ni frågar mig. Hennes hem är ju inte sämre heller.. me love

  Hon har ju numera ett eget magasin, får man inte missa!

  Kramar från Catta

 8. Hei på deg.
  Takk for at du deler med oss så mange fine innlegg. Elsker Thai mat 🙂
  Har du oppskrift ? (rescept) Kunne ønske du la ut flere oppskrifter ….please

 9. Superfräscht! Fast jag har för mig att det stod i reportaget att skorna var vintage, återbruk gillas!

 10. Jag köpte Y-stolar från designersrevolt.com. Jättefin kvalité och bara drygt 1700:- styck. Dom säljer från England där skyddet bara är 25 år o redan förbrukat. Äntligen lite skön design till vettigt pris.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg