DAGENS BLEKFIS

.

God morgon på er!!! Kan man bli blekare tror ni? Min bus är slut och idag ska jag fixa ny. Som vanligt ber jag om tips av er raringar, vilken bus (brun utan sol) är egentligen bäst?
Tjingeling!
Denna marsdag (hur härligt är det inte att skriva så?) skiner solen här över Småstaden! Både Beabus, H och jag är lediga idag – skönt skönt. Strax väntar badhuset för två av tre i familjen (ni som läst H of P ett tag vet ju att jag definitivt inte är fan av allmäna badhus. Blä för hår och snusk:) och jag ska under tiden tvätta våra vita sofföverdrag (för tusende gången känns det som;).
Dagens: tunika Chill Norway, jeans Levis och ny Odd Molly vårkofta (från Country Dreams) som både är riktigt fin och skön. (som ni ser bakom mig så finns det så klart leksaker överallt, även hemma hos oss. Bea har nämligen hittat en ny fin plats och leka på brevid trappen!:)
Nu ska jag servera frukost här – Smoothies till de vuxna och smörgås till lilla sessan.
Önskar dig en fin start på dagen!
KRAM
.

44 kommentarer till “DAGENS BLEKFIS

 1. Bare minerals Faux tan tycker jag är bra.
  Men man får ha handskar på sig när man smörjer för den färgar supersnabbt.

  Nu ska jag tvätta håret o smörja mig själv medans bebis sover 🙂

  Ha en bra dag P!!

 2. Gillar Lancomes! Jättebra! Själv har man en hel del pigment o behöver inte använda det…haha men de gångerna som jag gör det är det guld!

 3. Har ikke sansen for BUS pga at de er så svårt å få det fint. Men har vurdert spraytan, noen som har testet?

 4. Om det är i sprayform måste jag slå ett slag för Excelen sunspray. Annars gillar jag oxå dem i servettform. Om man tycker att det är svårt att spraya på sig själv är servett bra till ansiktet.
  Annars är doves i cremeform bra till kroppen. Till ansiktet kan man använda dove face.
  kika in här
  http://millamix.se/list_varugrupp.asp?varugrupp=318&t=Brun%2Dutan%2Dsolprodukter

  SEN VIKTIGT VIKTIGT
  glöm inte badmössa och handskar på.;-)
  då menar jag inte att du ska gå och bada med badmössan utan sätt den på huvet när du sprayar så slipper du få färg i håret.
  Sen smörj med lotion på naglarna på fötterna,,för dem blir gula annars.. uääk

  Lycka till

 5. Bästa BUS-produkt tycker jag är Clarins gelevariant för ansiktet. Funkar bra för mig som har känslig blandhy och inte klarar ”tilltäppande” cremer.
  Den ger fin o fräsch färg när man är vinterglåmig, jag brukar få komplimanger och frågor om jag solat när jag använt den och det är väl ett bra betyg 🙂
  Hälsningar Ulrika i Örebro

 6. Håller med Ulrika ovan angående Clarins gelvariant. Superbra! Lätt att få jämn och ger fin färg 🙂
  Malin

 7. God morgon! Härligt väder vi har här i Västerås eller hur?

  Tänkte höra med dig vilket fotoredegeringsprg du använder?

  Kan man även ställa frågor angående inredning? Skulle behöva ditt öga för färg när det gäller val utav gardiner i mitt vardagsrum?

  Gillar din bild på alla leksakerna i hörnet, det blev en mer mänsklig bild av din vardag.

  Ha en fin dag.

 8. Brukar inte använda bus utan kör på Guerlains moisturizing terracotta puder nr 2 istället! Fixade ögonbryn och lite terracotta gör susen, behövs ingen mer 🙂 // Tiina

 9. Hallojs! Jag har testat flera olika och tycker att Diors är klart bäst. Lätt att få jämn, fin färg o en god doft. Finns för ansikte och en även för kroppen. Köpte Chanels sist då de inte hade Dior, ok, men inte som Diors.
  Ha en bra dag!!!

 10. Hei!
  Alle er vel bleke i mars… Man ser ikke frem til sommeren =)
  Jeg ELSKER sunbrushed… Da blir man faktisk ordentlig brun! Men man må være flinkflinkflink å skrubbe seg med skrubben som følger med. Da blir det et supert resultat! Ellers elsker jeg The Body Shop sitt regnbue solpudder! Anbefalles =)

  Takk for en super blogg – keep it up =)

  Ha en fin dag ♥

 11. Hej!Jättefin kofta, vilken storlek har du på den? Hälsningar Helene

 12. Tack Helene! Jag har storlek 2 på min Lovely Knit Pointelle Powder, den är ganska liten i modellen.

  KRAM

  P

 13. Anonym – Tack detsamma!!! Jag hade vaniljyoughurt, banan och frysta jordgubbar i Smoothisarna i morse. Busenkelt!

  KRAM

  P

 14. Jag tyckr att du ser strålande vacker ut, blek eller inte! Men jag ”fuskar” också lite med bus och jag tycker absolut att Lancome´s gele är den allra bästa! Jag har arbetat p den stora parfymkedjan TinTin på Mallorca och jag tror att jag har provat de flesta solprodukter (det hör ju till arbetet), men Lancome´s är BUS(hahaha)enkel att få jämn och fin. Luktar gör de allihop, men det får man ta 😀

  Hoppas att du får en härlig lill- lördag!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam från Palma!

 15. Hejhej! Min favorit är Lancomes eller NO7. Får lätt utslag av andra sorter…
  Toppen att få läsa en massa tips! Jag har inte testat Diors så det blir nog nästa!
  Ha en bra dag! KRAM

 16. Jag rekommenderar Lancome Flash Bronzer. Den ”gele”-liknande till ansiktet och en mer vanlig variant till kroppen! Gelén är fantastisk och framför allt luktar den inte så där illa som många gör! Testa ska du se!

  Frida

 17. Hej P!

  Beige är tyvärr en färg som sällan passar till blondiner…

 18. Hej igen!
  Tack för ett snabbt svar.
  Jag hade tänkt mig gardiner i vårt vardagsrum och vi har vita väggar, ljust trägolv och grå möbler vit matta och inte mycket mer i färg som man kan ta upp i gardinerna. Vad skulle du hänga upp? Tack!

 19. Tycker också att Lancomes flash bronzer, som är i geleform är den bästa! Och jag har provat mååånga. 🙂 Lycka till!

 20. Jag hatade alla BUS (luktar illa, onaturlig färg…) före jag provade Chanels BUS, Chanel Soleil Identité. Den finns i 2 nyanser varav den mörkare heter bronze – jag tror att den är bra för alla som vill ha lite färg och inte är jättejätte ljusa. Färgen utvecklas ganska långsamt, typ om man smörjer in ansiktet på morgonen, så har man färg på kvällen. Har spf 15. Krämen doftar kola o vanilj och tuben håller länge!

 21. Vad fin du är i koftan! Du ska ha varma färger det klär dig jättebra!

  Kram från söder

 22. Finfin kofta P!
  Jag kör också med Lancomes.
  Ha en underbar marsdag 🙂 i solskenet!

 23. Du är så strålande vacker, blek eller brun!!
  Underbar kofta, såg den i OM affären vid Stureplan höromdagen. Den klär Dig verkligen!!

  Har haft svårt för BUS, men provade Esteé Lauders och tycker jättemycket om den. Den luktar inte alls illa heller 🙂

  Log för mig själv är jag läste att du inte heller riktigt fixar badhus…

  Ha en skön och mysig dag med H och Bea!

  Bamsekram Anna.S i Uppsala

 24. Hej hopp! Du är snygg blek som brun 🙂

  BUS använder jag aldrig, så det ska bli spännande att få lite tips här om det. Däremot solpuder tycker jag om, maxfactors är helt ok, då får man lite naturlig färg och liv i det vinterbleka ansiktet :-))

  Supersnygg kofta, härlig färg, den klär dig. Kram P

 25. åhlens har servetter med bus, jättefin färg och enket att ta på.

 26. Hej!

  Du ser alltid ypperligt fräsch ut! Du lyckas se helt naturlig och osminkad ut även (om jag har förstått dig rätt) är sminkad. Och koftan var verkligen snygg. Den ser lite tunnare ut än många andra OM koftor är, perfekt inför våre/sommare. Tror allt jag ska beställa en till mig själv.

  Ha en bra dag (och jag förstår TOTALT att du inte vill följa med till simhallen uääh)

  Kram

 27. MaryKays bus är superduper bra :o)
  Ger lagom med färg och fin färg (inte gul).
  Man bygger färgen under några dagar tills man är nöjd och sen underhåller man den. Jag gillar den skarpt och sen använder jag också
  Mirakelpudret som foundation och det blir toppen!!
  Är återförsäljare så maila om du vill ha så skickar jag.
  jannesanne@gmail.com
  Kram Susanne

 28. Hoppsan, och jag som skulle avråda från Mary Kays produkter som är allergiframkallande då de innehåller bensin och asfaltsrester…
  Ha bojkottat det märket helt efter att hört flera som fått reaktioner efter ha använt M.K.

  Använder I.D Bare Mineralpuder och det tycker jag räcker långt för att få lite lätt färg och naturlig lyster. Brun behöver man ju inte vara denna årstid ändå.

  Jättefin kofta. Snyggt med det vackre knytbandet.

  /Maria

 29. Mary Kay innehåller varken bensin eller asfaltsrester. Det är bara dåligt pålästa och skvallergiriga som påstår det.

  Bare Minerals innehåller däremot Bismuth, ett väldigt omdiskuterat ämne som kan irritera huden väldigt.

  Och nej, jag är varken säljare till Mary Kay eller använder Mary Kays produkter (innehållsförteckningarna har jag dock läst).

  /Maja

 30. Härligt att se att även du har lite ”stök” hemma! Jag förstår att man inte normalt vill lägga upp bilder på stök men det ger en lite mer personligare bild av dig. Kram Ida

 31. Hej,
  Mary Kay är väl helt tvärtom ett märke som INTE innehåller PARABENER som är oljeprodukter som i tester visat sig starkt allergifaramkallande och finns i de FLESTA produkter, som jag förstått det? Men jag är inte kemist….

 32. Mary Kays prod är kända för att vara ”starka” och lätt ge reaktioner. Det har flera olika hudterapuefter delgett mig.
  Jag har också läst innehålldekl på några produkter jag haft (som sedan hamnat i soptunnan faktiskt!) där det bl a står Petroleum överst.
  Mary Kay har heller inte alls ett gott rykte hos seriösa hudvårdssalonger med långa hudvårdsutbildningar bakom sig. De har sett alltför många ”skador” i huden hos kunder som använder eller använt just Mary Kay.

  Maria

 33. Ok, blandar jag ihop det med nåt annat märke kanske….fast petroleum kanske kan vara fler saker än parabener. Parabener borde man dock akta sig för, kolla innehållsförteckningarna, det finns överallt, så det orkar man inte riktigt…..Mary Core? Äsch, jag vet inte.

 34. Åå, vad kul med alla tips om maskaror och BUS krämer – detta är superroligt att läsa! Vilka bra tips! Själv har jag länge använt Chanels Soleil Identité färgen bronze och är jätte nöjd med den. Lägger på kvällen och maken tycker jag doftar gott av kola;)
  Önskar er en skön torsdagskväll!
  Med Sol, M

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg