CHARGE BATTERY

.

.

Till en min minsta sessa: knallrosa kappa från Esprit. Sjalen + liten matchande mössa med körsbärsblomtryck från HM.
Hallå raringar!
 
Det är inte alltid helt lätt att vara en duktig bloggerska minsann! I alla fall om man inte ar full koll på en del viktiga kameradetaljer…

 
Idag hade jag tänkt visa lite pics från sovrummet, där det just nu är nybäddat med ritigt ursnygga lakan från Mille Notti! Jag bäddade alltså riiiiktigt fint med ”perfekt strykta lakan” och örngott, solen strålande in genom spröjsade fönster och det var ju bara att ta fram lilla kameran och klick….nej, det var det ju inte. Slut på batteri helt plötsligt nämligen:(
Nu är sängen ”en mess” för söta skatterna tyckte ju att den såg extra inbjudande och fluffig ut idag när de kom hem från skolan och solen har nästan gått ner, så jag får nog försöka få till de bilderna en annan dag istället tror jag:)
Får visa vad jag shoppat till Bea tiidigare idag istället!

See U later!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “CHARGE BATTERY

 1. Någons söta fru – Ja, visst är det sött!!!:) Vi får väl se vad som gömmer sig ”i din lilla mage”, kanske kommer även du ”go berserk” bland det rosa puttenuttiga snart!!!:)

  KRAM

  P

 2. Den sjalen har min lilla tjej oxå. Har däremot inte sett att det finns en mössa att matcha med. Kanske dock endast fanns för mindre barn?? Min donna är 4,5 år så såååå stor är hon inte iofs, men ibland är det så typiskt att vissa söta kläder o accesoarer endast är för baby upp till nåt år.Ska helt klart undersökas 🙂

  Typiskt med sängen då 🙂 Ska faktiskt till o bädda rent i vår nu ikväll oxå. Måste tvätta håret ikväll (för långt för att orka på mornarna) och finns det nåt ljuvligare än att lägga sig i en renbäddad säng när man är nyduschad själv. Mmmmmm.

  Ha en skön kväll!
  KRAM

 3. Men så snyggt! Alltihop. Men jag gillar nog mössan och sjalen allra mest. Måste nog förbi och titta in HM´s barnavdelning snart – hoppas de har något snyggt till huvudet även till killar 🙂

  Tack för en alltid väldigt inspirerande blogg. Jag älskar dina bilder!!

  kram / kristina

 4. Hej

  Vilken fin kappa!
  Jag letar för fullt efter en fin vårjacka till min snart 7-åring och detta gav inspiration.

  Åsa

 5. Ja, men det är ju precis så livet är, det blir inte riktigt som man tänkt sig alla gånger. Ser fram emot att få se bilderna en annan dag. Vilken söt kappa och sjal.
  Ha en skön kväll:)Å

 6. Det där låter som mig!!! Händer allt för ofta att batteriet aldrig är laddat 🙁

  Men den som väntar på något gott….

  Kram Anna

 7. Herregud vad ALLT ska va så puttinuttit! Men på något sätt roas man 🙂

 8. Söt kappa:)

  Förstår din frustration över uteblivna foton:)
  Mina kissar älskar också nybäddat och därför får vi sällan ha det fint i sängen speciellt länge heller!

 9. Hej Petra,
  Skrev en fråga till dig i förra inlägget ang era fönster på huset… vore gulligt om du svarade.

  MVH Johanna

 10. Tack ala fina bloggisar för era hälsningar!!:)

  Anna- Panna – Du är så söt och skriver alltid så positiva små hälsningar. Tack för att du gör mig GLAD!:) Mössan fanns till 6-8-åringar också!

  Johanna – Vi har låtit renovera originalfönstrerna. De var i hyfsat gott skick, så nu är de nästan som nya!:)

  Önskar er en fin dag!

  Kram

  P

 11. Hej P :)))
  Tack för din söta och glada hälsning hos mig, ja visst är det spännande med en trea! :O Jag förväntar mig lite kaos och ingen ork bara, men blir lite tröstad när jag går in här hos dig. Du inpirerar med dina tre barn och ändå lyckas hålla ett vackert hem och ordning. Tankar ork och pepp här 🙂
  Kappan är to-die-for, min tvååring har något liknande men inte lika fin färg som din och femåringen vägrar…. 😉
  stor kram
  Karin

 12. Hej hej.
  Visst är det typiskt att batterierna är slut när man verkligen behöver den…har hänt är några gånger när man ska fånga nått härligt ögonblick på barnen… Men man kan inte ha kolla på allt när man är småbarnsmamma 😉
  Vilken otroligt fin jacka till din smula, skulle verkligen vilja ha en sådan till min lilla tjej. Super snygg!
  Ha en underbara dag!
  Kram

 13. Hej!

  Jag har en liten fråga om en kudde som du har, den med peacemärket, vad är det för märke på den och var har du köpt den?

  Kram
  Linda

 14. Tack! Jag har letat ganska länge men inte kunnat hitta den, men NU är den hemklickad här oxå =)

  Kramkram

Comments are closed.