SKÖN HUDVÅRD OCH NYFRISSAD BLOGGERSKA

.

.

Underbara hudvårdsprodukter från ett nytt märke för mig, Nimue. Misten (med apelsiner på förpackningen) är en citrusdoftande återfuktare man ju kan ha med sig överallt och spraya på när man känner att huden blir lite torr, även över make-upen! Super! (Den doftar ljuvligt kan jag berätta, jag som har testat:)
Tjingeling Tisdagskväll!
Ååååh, vilken skön dag jag har haft idag! Långt härligt girltalk, lång härlig joggingtur och lååång härlig lekstund ute i solskenet med skatterna:)
Jag har även gjort en liten sväng till min nya favvofrisör AmandaSalong Unik i Västerås (måste promota henne hon är nämligen så himla bra:) Lite nya slingor, lite mer uppklippt, genomfräschning av topparna och jag är jättenöjd. (Hatar verkligen att ha för mycket utväxt så nu ska jag försöka att alltid komma iväg innan den blir för mycket.)
Passade också på att inhandla mitt bästa läppglans när jag var på Unik, nämligen Id Bare Materials Buxom i fina färgen Bunny. Detta är ett ”plumperglans” som faktiskt funkar riktigt bra om man vill ha lite mera ”plut”:)
Min supersöta hudterapeut Caroline, som också jobbar på Salong Unik (Stora gatan 74 i Västerås), är mitt tips till er tjejer (som precis som jag) har vintertrött hud. Caroline är superduktig och använder sig av exklusiva produkter från just Nimue (som jobbar med olika slags naturliga syror). I Nimueflaskorna till höger syns en supereffektiv ”10 minuters flashmask”.
Nyfrissad nöjd bloggerska i bilen på väg hem!:)
Nu ska det bli middagsfix här hemma. Tacofeast (utan bröd för mig) står på menyn!:)

Önskar dig en skön tisdagskväll!
KRAM
.

28 kommentarer till “SKÖN HUDVÅRD OCH NYFRISSAD BLOGGERSKA

 1. Kul med skönhetstips så här inpå våren när man känner sig som mest glåmig. Är själv nyfriserad och bara det gör att jag känner mig som en ny människa.

  Kram och ha det gott!
  ÅsaS

 2. Åh, vad du har det BRA! En vanlig tisdag och du har det så skönt! Men du, vad är ett rörmokarläppglans? 😉

  Kram/G

 3. Ja, tyvärr får jag nog instämma med ovan. Har följt bloggen i över ett år och tycker detta tagit fart bara efter årsskiftet nu. Väldigt synd för tidigare var den såå mysig och jag saknar den… snyft…

 4. Så lyxigt med lite egentid och ompyssling. Skulle verkligen behöva en rejäl pampering av min aningen slitna preggo-lekamen just nu. Fast det skulle ta långt mer än en dag (å myyyyycket pengar) att få mig vid god vigör igen :D!

  Tjingeling!

  // Inredingsfrun

 5. Åh vad härligt!!!! Jag får min egentid på lördag när jag åker till BARCELONA och hälsar på min bästa kompis..gud vad jag längtar (men bävar samtidigt från att vara borta från mina killar…)..berättade det för en skolmamma som det tydligen visade sig att hon var chef på det flygbolaget så nu hamnade jag i business-class och i VIP loungen innan..kanske kan hjälpa mitt supertrötta mamma-jag…är inte van vid den lyxen..;)
  Ha en trevlig kväll! KRAAAM

 6. Oh så skönt! Egentid och lite vardagslyx, klart man ska unna sig det!! För mig (..och studentplånboken) blir det fräscha tulpaner, lite mörk choklad och en kopp thé! Ha det gott! Kram Mary

 7. Åh, så himla härligt att ta hand om sig lite extra! Känner att jag skulle behöva detsamma! Behöver ju bli lite vårfräsch 🙂

  Du ser superfin ut, men det gör du alltid!

  Ha en mysig kväll!

  Kram
  ♥♥♥
  BLONDETTY

 8. Fy vad dåligt samvete jag fick… Unnar mig aldrig något i skönhetsväg, men blir lite sugen faktiskt. Jag går till frisören ett par tre gånger per år, men that’s it!

  Jag tror jag borde unna mig en skönhetsbehandling. Kankse du har något bra tips på något rengöringskit el liknande som man måste ha hemma? Jag använder tvål o vatten 🙁 smörjer mig med närmsta barnsalva (miniderm) i ansiktet. Nog inte så bra tror jag…..

  Kram Anna

 9. Jag behöver också fixa till mig. Känner mig grå o trist.
  Det där läppglosset har jag med men gillar det inte alls 😉 sticker för mkt haha.
  Vilken mysig dag ni verkar haft. Jag har också fått lite träning på gymmet, promenixat till dagis o njutit av värmen. Härlig kväll till er!

 10. Undrar över bilder på badrummet, toan???
  Är du arbetslös eller har du jobb??
  Nyfiken

 11. Det där lät intressant! Får försöka ta reda på vilken salong som använder det här i Malmö/Lund!

 12. Vilken lycka att få unna sig allt detta. Bli lite ompysslad för att därefter känna sig både finare och piggare. Jag vill också 🙂

  Ha det fint

 13. Bra förskola till Bea oxå, som ”går” med på att man får göra sånt när barnet är på förskolan,. Det skulle inte accepteras av min nämligen. Och det kan jag iofs förstå.

  Eller var hon med?
  det är du och alla kändisar som har den förmånen 😀
  ta inte detta negativt nu och börja skriva en hel harang om just detta inlägg.
  Jag skriver bara om verkligheten

 14. Undrar ofta vad du har för jobb som ger dig pengar till alla kläder, skönhetsbehandlingar och inredning till ditt hem?
  Känns som vi lever i olika världar.

 15. Ännu ett hudvårdsmärke som är underbart och supereffektivt? För några dagar sedan var det Clarins som gällde.

  Jag har inget emot att du gör reklam på din blogg, men det känns inte trovärdigt när alla produkter som visas upp är bäst. Varför inte bara stå för att du är reklamfinansierad?

  Jag har läst din blogg länge och fortsätter gärna läsa den, men tycker att du tappat den känslan som du förmedlade innan du ”började jobba”.

 16. Håller med att bloggen tappat känslan, lite väl ytlig för min smak, det är ju ändå ditt liv du bloggar om?

 17. Hej!
  Vill bara skicka en kommentar till anonym nästan högst upp som försöker göra sig rolig – P har skrivit ”plumperglans”, rörmokare heter på engelska ”plumber” så det är du som är ute och cyklar, haha! Snälla, sluta med alla dumma inlägg och låt P skriva vad hon vill. Gör istället något positivt av alla energi som läggs på avundsjuka!
  Kristina

 18. Hej Kristina! P har precis ändrat från ”plumber” till ”plumper”! Så nog stod det rörmokare först, ser du! Tyckte det lät kul. Jag var inte ute och cyklade =) Hur får du det till avundsjuka förresten?

  Kram på dig, du glade!
  /G

 19. Hej,
  Jag tycker om att du tipsar så mycket, och inspirerar!
  Du blev jätte fin i håret btw!

  //Maria

 20. Hoppas att ni inte går på all ”reklam”. Ju mindre ”skit” du smörjer in dig med, desto bättre för hela kroppen (tänk på alla gifter, vi behöver inte all smörja!) Skulle mitt barn vara sjukt så ofta, skulle jag nog börja fundera på orsaker till det…
  Men, som tur gör vi ju alla som vi vill! Och jag håller med G, varför ska alla kritiska kommentarer förvandlas till avundsjuka??
  Susanne

 21. Tack för era hälsningar tjejer!

  Till G – Ja du hann skriva en liten kommentar innan jag hann ändra:)Ibland blir det stavfel här inne, jag vet!

  Anonym som skriver om verkligeheten – Jag tycker verkligen inte om att du isunierar saker om min dotter och hennes dagis när du faktiskt inte har en aning om hur, när och varför hon är där.

  Nyfiken – Jag jobbar med bloggen, div fotouppdrag + ett projekt som jag inte vill berätta om än! Toaletten har jag visat tidigare och 90-talsbadrummet ser ut som skrutt så det visar jag aaldrig!:)

  Cecilia + anonym – De allra flesta bloggar handlar om att inspirera. Det jag delar med mig av här inne är personligt men inte privat. Jag skulle inte säga att det ”är mitt liv” jag bloggar om, utan bara en liten liten del av det! Dygnet består av 24 timmar och skriver jag om att jag varit hos frisören och köpt bra produkter så är det alltså en liten del av den dagen. Jag skriver om sånt jag själv vill läsa om och där ingår bla. skönhetsvård! Det är ju de facto ett kul ämne för många. Allt det jag tipsar om här inne på H of P är bara sånt som jag verkligen gillar och tror på och inget jag skriver om ”bara för att”! Många många bloggar tipsar om allt, från smör, blöjjor, leksaker etc etc. Jag tar fina foton på bra snygga produkter jag gillar – thats it. Både Rutebullar som Clarins! Gå tillbaka i arkivet så ser ni att jag alltid skrivit om sådant.

  KRAM

  P

 22. Snälla P varför taggarna utåt. Jag insinuerar ingenting om din dotter personligen. jag sa att du måste ha en väldigt bra förskola.
  Du kunde bara svarat att ja det har vi.
  Men eftersom du reagerade som du gjorde måste jag tryckt på en öm punkt.
  HUR hon är där är inget du behöver förklara inte heller något jag ber om 😉 ”blink” alltså en smiley med glimten i ögat.
  Varför hon är där är väl oxå ganska självklart. Man har barnomsorg av den enkla anledningen att man jobbar. och det gör du som du säger

  Men men tolka det hur du vill och det gör du ju tydligen.

  kram på dig.

 23. P: Jeg vil tipse deg om å legge til kommentarmoderering, dvs. at du må godkjenne alle kommentarer før de publiseres. Det har jeg gjort på min blogg, og det gjør at jeg ikke får negative innlegg. Litt enklere sånn;-)

 24. Vi får väl givetvis anta att lilla Bea var hemma med sin pappa eller hos sin mormor/morfar! Tror inte P har sina barn på dagis för att gå till frissan!

  Kram/Greta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg