MINGEL & BUBBEL

.

.

Jag och Tanja Fylking och en liten porslinshund:) Tanja var på plats i Tullhuset igår för att visa upp Maria Montazamis nya kollektion. (Den vita väskan jag provar att hålla är just en Maria Montazamiväska. Min tunika kommer från Odd Molly och jeans Denim Demon)
God morgon Torsdag!

Denna morgon är det en lite pömsig bloggerska men en lätt liten huvudvärk som bloggar!:)
Igår kväll var jag nämligen på ett mycket trevlig mingelkväll på mysiga Tullhuset här i Småstaden, där det bjöds på gott bubbel och goda snittar. Många trevliga tjejer och mycket härligt vårnytt fanns denna kväll i butiken!
Söta & glada Småstadsvänner gjorde kvällen supertrevlig🙂
Min yngsta bloggläsare kanske? En gullig liten tjej berättade för mig att hon också läste min blogg (och jag lovade ju att du skulle få vara med på ett pics idag hihi!;) Fladdermusfåtöljen med nitar från Au Maison var vi förresten riktigt sugna på att ta med hem allihopa. Så supersnygg!

Snygga och duktiga Anna, ägarinnan av Tullhuset, hade fullt upp igår! (Tack snälla Anna för en jättetrevlig kväll!)
Ikväll är det kökstillveraren Kvänum som bjuder på invigning av sitt nya snygga showroom i Kopparlunden i Västerås. Jag hoppas att jag kan få till det ikväll, så att jag kan vara med där också (och ta lite pics så ni får se de fina köken). Det är ju så kul att gå på såna här  happenings!:)
 Nu ska jag ta ”en liten vit brustablett” mot huvudvärken och mysa med Beabus framför en Lottafilm (hon är fortfarande förkyld och hostar liten stackare)
Önskar dig en solig dag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “MINGEL & BUBBEL

 1. Jag älskar också mingel och bubbel!! Kul att få se! Hoppas du kan komma ifrån ikväll också!
  Kram

 2. Åhhhh din lyckost som fått klämma & känna på Maria Montazami väskorna!!!
  Jag kunde dö för en sådan. Vår lilla Felix toy Pudel skall självklart ha ett halsband & koppel från kollektionen också ;D

  Du såg strålande ut som vanligt & jag gissar det var super trevligt.

  Kram på dig

 3. Is that first bag (from the right hand side) Mulberrys Mayswater…?

  Love, Ella

 4. Hej,
  fina bilder. Tullhuset kommer att blir sommarens måste när vi ska till Västerås.
  Är så nyfiken på Marias väskor. Vad tyckte du om väskorna Philia?
  Häls Anne

 5. Åh,jag bara MÅSTE besöka Tullhuset ngn gång real soon känner jag. Bor ju faktiskt inte så många mil ifrån din stad 🙂

  Ser supermysigt o tjejigt ut! Själv var jag på Knattetanterna på Rival i Sthlm härom kvällen. Mysigt med sådana kvällar som livar upp vardan lite grann!

  Ha en fin vårig dag 🙂
  KRAM
  A

 6. ”krya på dig” 🙂
  Va gulligt av dig och visa lilltjejen med påsen, det måste vara såå stort att se sig själv på din blogg:))

  Lycka till för ikväll!

  Annaleena

 7. Hej.
  Jag undrar om man kunde får svar på var jeanstunikan och den gröna blusen kommer på på tjejrna som står tillsammans till höger i bild (kanske ni läser själva?) Älskar den glade gröna nyansen! Kul att se att det inte bara var Odd Molly liga denna gång;)

 8. Jeansklänningen på den söta tjejen kommer från, gissa vad, Odd Molly!!!:)

 9. Ser super trevligt ut!
  Jag kommer från dina trakter faktiskt.. och det är roligt att höra om vad som finns och sker i din småstad!
  Länkade till dig i dag för jag ville du skulle ta del av en blogg challenge;)

 10. Vad roligt att Kvänum Kök ställer ut sina nya fina kök. Jag jobbar i Kvänum (ej på köket) så det är extra roligt att läsa om det på din super fina blogg 🙂

 11. Hej P!

  Blev det nån MM väska? Jag funderar på en till hösten… men då vill jag hade den stora modellen som ligger på 5000 sek. Jeanstunikan fr Odd Molly är ju såååå LOVE på den där ljusa tjejen!

  KRAM M

 12. Bruker Tullhuset ditt hjem som utstillingsvindu? Jeg ser jo at du har tatt ned igjen TineK lampen.
  De har jo mye fint og da kan du variere litt, men er det egentlig lov for oss bloggere å tjene penger på slik produktplassering? Jeg vet at det her i norge er blitt masse bråk av det….sikkert noen regler man må forholde seg til… Lekre vesker også, så dem på Amelias shop

 13. Hej norska anonym – Nej, Tullhuset har definitivt inte mitt hem som en utställningslokal och Nej, jag tjänar inte en krona på något annat än Tailsweeps annonser här inne på House of Philia. Den svarta lampan har jag betalat för, precis som alla andra, och den hänger nu i entrén eftersom jag beställt en vit sommarvariant till vardagsrummet istället:)Ja, jag är galen i lampor, jag vet;)

  KRAAAAM

  P

 14. M – Nej, det blev ingen Montazami! Vi är mest Mullberrytokiga (som kanske syns på bilderna) och fina väskor är dyyyra och man kan ju inte köpa allt fint man ser:)

  KRAM

  P

 15. Hej!
  Snälla snälla P vill du berätta vilken storlek du har på dina metallägg som du visade förra veckan eller när det var. jag blir nästintill överröst med mail om just den frågan..mina kära kunder vill nämligen ha exakt samma storlek som du har 😀
  tack på förhand. och btw ser du ut att haft en underbar kväll ,,kanske var värt lite betongkeps idag. 😉

  Mvh Camilla

 16. Camilla – Tack för din hälsning!!! Ojojoj, vad roligt:)Ägget vet jag faktiskt inte vad det är för märke på men det är ca 15 cm högt tror jag!

  Kram

  P

Comments are closed.