FOTOTAPET

.
.

Hej du där! Visst ser väl  skatterna ganska ”så balla ut”  på denna bild ifrån Gotland i somras?
Hej sista veckan i mars!
Är ju så medveten om att min feelgoodblogg på den senaste tiden mest liknat en ”not feeling so good blogg”!!! Mycket skrivande om krassliga små skatter och krasslig mamma har det blivit. Nu skriver jag ju om detta igen, men jag är faktiskt nyss hemkommen från läkaren som berättade att jag inte har mindre en två infektioner i kroppen!
Inte konstigt att jag inte känt mig helt ”Top Notche” denna helg alltså.  Nu så ska bara recepten trilla in på Apoteket så att jag kan få min medicin och bli frisk! Ska bli så skönt att bli lite pigg och kry igen.
Det var ju förresten faktiskt ganska så komiskt  inatt då Bea blev superarg på mig för att jag hostade typ hela natten! Hon sssschade och tittade strängt och sa bestämt nej flera ggr eftersom jag väckte henne (hon sover hela nätterna i vår säng nu). Till slut knuffade hon på mig och sa argt ”gååååå”! Som en jättesur rufsig nyväckt liten tant! Så jag fick mao tassa in till hennes säng och sova istället. Tänk såå många ggr som hon har väckt mig på nätterna. ”Gååå”, ja jag säger då det, det är alltså tacken?🙂
Det var världens storm när jag knäppte av dessa pics på vår fina kalkstensstrand nedanför huset. Skatterna trodde verkligen att de skulle flyga bort!
Är just nu så sugen på att fixa ett sånt där stort foto som man köper i tapetform och sätta upp någonstans. Det är såå läckert. Inte på en hel jättestor vägg utan på en liten vägg brevid en dörr eller ett fönster någonstans. Kommer ihåg att jag såg att Camilla Läckberg hade en sån bild på sina barn i matsalen i det hus hon bodde i förut och att det såg så mysigt ut. Vill att det ska vara någon naturlig bild med mycket  fart i! Kanske någon av dessa skulle kunna passa?
Älsklingarna tar sats!
Nu ska jag sätta upp en ny lampa i vardasgrummet som kom i ett paket tidigare idag och jag lovar att ni också ska få se den sen! (Till er som brukar fråga: Ja, jag har skaffat en ny lampa igen. Nej, jag har inte lånat den. Nej, den var inte gratis och Ja, jag är absolut helt galen i snygga lampor)
Önskar er alla en fin dag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “FOTOTAPET

 1. Den sista bilden skulle ju varit helt underbar som en liten tapet någonstans, had ejag varit dig hade jag blivit glad vartenda gång jag hade passerat väggen!
  Jättefina foton!

  Krya på dig!

  Kram

 2. Hej!
  Jag håller också på den sista bilden fast alla är fina. Spännande med paket, jag väntar också på ett och väntan är så låååång……..

  Kram
  Anna i Lund

 3. Du har jammen lov til å skrive at du ikke føler deg helt topp alltid. Det gjelder jo oss alle – det også. God bedring til deg!!

 4. Har du bilderna från Camilla Läckbergs hem att visa? Jag har hört talas om dem förut men kan inte hitta dem någonstans.

  Krya på dig!

  Sofia

 5. Vilka fina bilder! Snyggt att de är i svartvitt! En dum fråga; gör du bilder svart vita i efterhand i ett program eller går det att ta svartvita bilder med systemkamera? Är sugen på ta sådana kort på mina tre barn.

 6. Hittade alldeles nyss till din blogg, och måste bara säga att den är otroligt fin och väldigt mysig!

  Fotointresserad som jag är måste jag ju fråga hur du använder blixt? Eller använder du inte blixt alls? Alla dina bilder är så härligt ljusa och fina!

  Tack för en bra blogg! /Linnea

 7. Haha, åh vilka goa bilder! Och lilltjejen som försöker hänga med! Jag dör så sött! 🙂

  Nu längtar man ju till sommaren. KOmmer ta hundra bilder på barnen om jag känner mig själv rätt 😉 kramis

 8. Den sista bilden är bara såååå himla mysig.Fint minne av sommaren 2010. Kul att göra en fototapet av sina älskade skatter.
  Krya på dig nu!

  Malin/Gbg

 9. Ja du…hur sjuk du än är så är jag enormt imponerad över den kreativitet och energi du ÄNDÅ lyckas förmedla i din blogg varje dag. Själv är jag tröttare än tröttast utan två infektioner i kroppen och noll energi…Dina tre små goknular är hur söta som helst och vilken bild som helst av de du visade är värd att smällas upp på vilken vägg som helst.. TACK för en fin blogg!

 10. Jättefina bilder. Den sista är ju klockren som tapet. Ler hela ja så en god dos av feelgood fick jag i a f idag 🙂 Förresten måste man väl få skriva om allt inte är på topp. Dels blir bloggen mer mänsklig och dels speglar det ju dig som person och allt är ju inte rosenrött hela tiden.

  Vad skönt att du fått medicin så se till att krya på dig nu.
  Kram
  /vivvi

 11. Herlige bilder av de vakre barna dine! Absolutt bilder med fart i dette, så de hadde nok som du sier blitt flotte som fototapet 😉

  Er ofte innom bloggen din og lar meg begeistre av fine bilder, godt humør og sanker interiør inspirasjon, men er dårlig på å kommentere. Nåja; idag ble det jo endelig en første hilsen 😉

  Ønsker deg god bedring!

 12. Såg att många här ovan gillar första och sista bilden bäst. Men den mittersta är helt klart min favorit – så naturlig och med fin fart i bilden – ett härligt ögonblick!:) Skulle säkert bli jättefin som fototapet!

  Hoppas medicinerna biter snabbt!

  Martina

 13. ÅÅÅ, vilka häftiga och härliga bilder alla tre!
  Vilken som helst av dem skulle bli supersnygg som fototapet!!
  Underbart med Beas kommentarer i natt!! Det är vekligen tacksamt att vara mamma ibland 🙂
  Krya på dig kära Du och hoppas vekligen att du känner dig piggare SNART!!

  Var rädd om dig och din fantastiska familj!

  Stor ”krya på dig kram” Anna.S i Uppsala

 14. vilka superfina bilder!! Tycker allra allra mest om bild nummer tre och tycker inte du ska tveka en sekund på att göra en väggtapet av den eller ej. Kör! säger jag! 🙂
  Tråkigt att höra att du är krasslig, men för mig består din feelgoodblogg till stor del av dina fiiiina bilder du lägger ut. Tack snälla för att du delar med dig.
  Krya-på-dig-kram /Lotta

Comments are closed.