TOKYOMILK I KÖKET

..

.

På det älskade lilla slagbordet i köket! Detta lilla bord hade jag som köksbord i min allra första lägenhet på 90-talet. Myyycket girltalk har det fått höra i sina dar, när vi satt runt det och drack vitt vin jag och mina vänninor (och pratade i evigheter om killar, resor och framtiden och skrattade så att tårarna sprutade:)
Hej Tisdag!
Detta är en fantastiskt spännande tisdag!!! Wiiiiiiieeee!!!
Jag vill inte avslöja vad det är som är så otroligt spännande, men jag uppdaterar er om det så småningom – promise! Ååååå, jag sitter som på nålar nu kära bloggisar…

Ja, vad var det jag skulle skriva om? Minns inte, hmmm. Jo, måste berätta att min lilla Trulle har varit hos frisören och låtit klippa av nästan allt hår när han var hos sin pappa nu i helgen! Hela den tjocka lejonmanen är helt plötsligt borta (min son hade hår till axlarna). Det var på hans eget initiativ men mamman (jag) vill ju att han ska vara en liten pojke och ha långt fladdrande hår a l l t i d. Snyft. Bara att inse att man faktiskt inte kan bestämma sånt längre:)

I butiken Par Courrier (en jättetjusig  butik i Vasastan i Stocksholm som bla Katrin Zytomierska skrivit om på sin blogg.) finns dessa superläckra tvålar och handkräm från Tokyomilk (som doftar alldeles underbart pudrigt). Älskar såna här vackra förpackningar med stämplar och glitter och dödskallar och Eiffeltorn och jag vet inte vad! Såå snyggt. Nu måste jag pimpa badrummet och äntligen få upp den där hyllan på gästtoaletten (som skulle satts upp för ett år sen;) så att jag kan arrangera tex såna här tvålar, doftljus och snygga handdukar på den!
Nej, nu måste jag sluta här och uppdatera mig istället!
KRAM
P

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

13 thoughts on “TOKYOMILK I KÖKET

 1. Par Courrier har så mycket snyggt!
  Just nu väntar jag på att få hem “Black Globe Large”.

  Hoppas du får en fortsatt underbar tisdag!

  KRAM Julia

 2. Vad spännande med alla roliga grejer som kan vara på gång 😉

  Den butiken har jättemkt fint, brukar också kolla där ibland även om stilen inte är densamma som här hemma. Hoppas att ni får en skön kväll! Tjingeling!

 3. Par Courrier är en pärla tycker jag, är sugen på Magdalenas egenfotade Parisbilder, så fina!

  Vänta du till mammas pojke kommer och vill få håret rakat med maskin – haha – det sker månatligen på 18-åringen i min familj, av mammsen förstås. Jag klipper båda mina herrar med maskin, så kan jag själv springa till frisören :=)

 4. Väldigt fin liten lampa som står där. vart har du hittat den?

  gissar oxå på bebis.
  spännande iallafall.

Comments are closed.