IGÅR KVÄLL

..
.

Bea och jag utanför vårt hus igår kväll, på väg till jättegod och trevlig middag! Klänning + sjal Ester Elenora från Creative Lounge, tights HM och boots Scorett. Bea Hade kappa Esprit, klänning ChillN, mössa Hm och på fötterna Uggs (för de skulle bara på, inga vårskor där inte:)

Hej Tisdag!
Vilken underbar kväll det var igår. Soool och varmt och så himla skönt!
 Vi var bjudna till mina svärföräldrar, som bor bara ett par gator ifrån vår villa, på god grillad mat och gott att dricka. Nästan lite sommarfeeling fick vi när vi promenerade dit i kvällssolen! Jag blir alltid så glad varje år när den första riktiga värmen kommer. Den här tiden är ju den bästa på hela året eller hur!?!
Idag lyssnar jag på denna sköna låt som gör mig ännu gladare!:)
Önskar dig en underbar dag!
.Psst, Creative Lounge bjuder i samarbete med House of Philia alla mina läsare på 20% prova på rabatt på ett köp i shopen! Ange koden HouseofPhilia och rabatten gäller ett dygn from nu. (Gäller allt utom hårvård och presentkort.)

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “IGÅR KVÄLL

 1. Hei!!
  Så fint vær det er hos dere da! 🙂 …våren er kommet lenger i Sberige…?!
  Nydelig uteplass du ahr laget på forrige innlegg!! …du har god smak:-D
  Kristin

 2. härligt med vår! vilka Scorett boots är det du har idag?
  keep up the good work!
  kram Nellie

 3. Hej hej! Vilket fint kort!
  Måste bara fråga, hur länge räcker erbjudandet på Creative Lounge o hur gör jag för att utnyttja det?

  Tack för en jättehärlig blogg!

  /Linda

 4. God Morgon,
  Shit vad snygg du är tjejen!!
  Och en klänning ”to die for” 🙂

  Jag är en riktigt klänningstjej och äger typ inga byxor, men jag använder alltid mina skoletter eller ridstövlar till.
  Så mkt coolare med bootsen, det blir till att ta fram mina ur garderoben bums, innan det blir för varmt för dom.

  Önskar dig en riktigt bra dag!
  Hälsningar /Petra i ett lite motgongrått Sthlm.

 5. Superfina kläder på bilden! Vill också veta om man behöver nån kod för rabatten och hur länge det gäller??
  Ester Elenora klänningen, är det bara one size på den också?
  Känner hopp nu när det gäller vädret inför Sverigeresan..ser jättehärligt ut!!

 6. Fantastisk bild! Såå skir och romantisk du ser ut och vilket vackert ljus! Klänningen vill jag ha!! Vad heter modellen? Tycker inte mig finna den hos Creative Lounge… Har du en vit underklänning också till el är den heltäckande ändå?

 7. Heisann…

  Gøy med 20% rabatt, men går utifra at det gjelder norske lesere også:) Jeg har prøvt å bestille, men får ingen rabatt.

  Har bestillt fra CL før.

 8. Jag älskar också just den här tiden på året. Den första värmen, den första glassen, den första grillningen…. Underbart!

  Kram

 9. Tack för rabatten 🙂 Nu ska jag slå till på ytterligare en underklänning från Ester Elenora. ÄLSKAR dem!

 10. Hej P!
  Vilken fin bild!
  Undrar om klänningen endast finnsi vitt eller även i creme, vilken har du??
  Vad har du för underklänning??
  Hoppas på att du kan återkoppla snarast!!
  Tack på förhand!
  Katarina

 11. Hello på dej! Snygg som vanligt. Ja, visst ät det härligt med alla vårkänslor som kommer flygandes. Höll på i helgen med att fixa altanen. Nu har jag planer på att måla trägolvet på altanen ljusgrått. Vet du nån som målat ett utegolv(under tak) skulle bli så snyggt tror jag! Blir så sugen på att fixa lite med krukorna, får ta det imorgon, är ledig o hoppas solen lyser då! Ha en härlig tisdag. Du får gärna titta in till mig på http://www.majasrum.blogspot.com

  Vill gärna ha fler läsare!! Ha det gott alla ni andra som är här!

 12. Hej!
  Fin bild och bra musik, spelar den för fullt nu och känner mig glaaad:)

  Kram Anna i Skåne

 13. Hej! Jag tror att det är Lisa dress från EE…Slutsåld överallt. Den ser fantastisk ut. Jättevacker bild! Hälsningar Helene

 14. Hej Philia!

  Har nyss hittat hit till din blogg (vet dock inte hur jag kunnat missa den tidigare?) Du har så fint hemma att jag tror jag smäller av 🙂

  Snälla snälla du, skulle du kunna svara på vilken vit kulör ni målat med i huset? Vi ska nämligen måla om nu i vår lägenhet (vitt, vitt) och det är ju en djungel bland alla vita kulörer, jisses… Så skulle vara sååå tacksam för svar! Inga andra tips på hur man bör tänka inför val av vit kulör??
  Kramar Linda

 15. Fina du!! Jag ska till Paris med min man över påsken. Våra tre skatter lämnar vi hemma med mor- och farföräldrar. Har du några bra Paristips?! Mysiga fik och klädshopping som inte är allt för dyr. Prisklass mellan H&M och MQ så förstår du nog vad jag menar!!

  Kram till dig!

 16. ÅÅÅ, vilken underbar bild!!! Ljuuvlig mor och dotter…Man kan riktigt ”känna lukten av vår”… Du är så fantastiskt snygg och Bea söt som socker i sin bedårande kappa!

  Tusen tack för all härlig inspiration som Du ger varje dag!!
  Du ska veta att det alltid är lika kul och inspirerande att ”hälsa på hos dig”! Keep up the good work!

  Ha en fin dag!

  Varm kram Anna.S i Uppsala

 17. Såg att det var en viss Petra som blev utsedd till månadens bloggare i senaste Lantliv. Är det nån du känner?! 😉

  Kram och ha det gott!
  ÅsaS

Comments are closed.