EN PLATS I SOLEN

.

Min sköna lilla hörna ute i trädgården just nu! (Krukor Plantagen och Tine K. Paisleykudden kommer från Ateljé Fåtöljen i Västerås. Fina fågelbadet av sten och som är som en blomma + keramikblommorna vet jag inte var det är köpta, de har jag lånat av mamma!)
Bon soir!
Idag har jag, som jag nämnde tidigare, bla pysslat i trädgården och planterat lite nytt i krukorna. Bellis, pärlhyacinter, krokusar och annat sött. En liten höna pryder bordet också – det är ju faktsikt påsk snart!🙂
Älskar blå/vitt porslin – det är så fint klassiskt tycker jag och håller år efter år. Just koppen ovan är från Meissen och den har jag ärvt efter min farmor. Till kaffet – nya Mama!

Lite rost och lite skavt är ju aldrig fel till spirande grönt:)

Vid entrén står “dagens arrangemang”🙂 Sen har jag även krattat rabatter och fixat och donat i trädgården och tröstat liten Bea som cyklade omkull på sin trehjuling på gången. Stackars liten skatt:(
Gäääsp – nu blir det sköna sängen bums för mig! Bir så seeeg av pollenallergimedicinen, zzzz.
Sussa gott så ses vi imorgon!

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

18 thoughts on “EN PLATS I SOLEN

 1. Men så fint!! Nu vill jag också ut o pyssla, men det lär dröja då vi har så mkt annat som är prio 1. En altan vore på sin plats nu när snön äntligen har smällt. Det är lite pyssel med ett nytt som gammalt hus. 😉 god natt.

 2. Wow! Vilket arr! Jätteimponerad. Får mig att fundera på vad jag kan skramla ihop i min trädgård förutom rostiga krattor och gamla multna krukor. Det behövs hottas upp, helt klart. 🙂

 3. Du kan då få till det! Urfint 🙂

  Och blåvitt porslin är himla fint. Jag har gått o suktat efter Ostindia lääänge. Ska slå till på den snart o börja inhandla mina första koppar har jag tänkt (bor dessutom rätt nära en av Fabriksbutikens butiker)

  Gonatt fina du.

 4. Godmorning Sunshine!! Ohhh så himla fint du gjort utanför entrén. Så mycket inspiration jag fick nu…Det där fågelbadet i form av en blomma är ju bara sååå charmigt och så gillar jag det svarta järnbordet också, hmmm ett sånt måste jag nog införskaffa mig också :-))

  Visst är det härligt nu när man kan vara utomhus och greja då våren äntligen är här. Så himla fin outfit i gårdagens inlägg. Tusen Tack för tipset att få stövlarna blanka, vanlig matolja…ja där ser man, toppen!! Ha en toppenfin dag nu. Stor kram Paula

 5. Måste bara få fråga vad det lilla trädet är för nått? Ser ut som en hängsälj? Men är det det? Jätte fint har du i allfall…det ger mig mycket inspiration!! KRAM

 6. Vad snygg du är när du går ut o fixar i trädgården, o så tjusigt du gjort där!! Skönt att vara ute i det här härlig vår vädret vi har nu!
  Önskar dig en härlig dag o vecka!
  Kram

 7. Åh, va vårigt och jättefint du har gjort! Satt igår och letade inspiration till mina krukor men hittade inget bra. Blev så glad nu när jag såg ditt inlägg…här får man inspiration till det mesta i vardagen! Tack! Kram

 8. Du gör så himla fint! Tack för att du delar med dig – vet du att din blogg ger energi och gör att man blir på gott humör?! Så är det verkligen – tack!

  Kram från Josefine

 9. Umíš dělat krásná zátiší,je to velmi příjemné koukání,asi jsi i ty nejen krásná,ale i pohodová.Máš moc vkusný blog.Marie z České republiky,alias Ria.

 10. Hej hej och tack för en fin och inspirerande blogg. Kommer zinkkrukan från Plantagen i år? Den är så himla fin, skulle bli perfekt hemma hos oss 🙂

  Kramis Åsa D

 11. Hejsan!

  Vet du var man kan få tag i den fina paisley mönstrade kudden från Day Home som du har på stolen? Underbart vacker.
  Vill ävenpassa på att tacka för en mycket inspirerande blogg. Kikar in varje dag.
  Mvh/Carola

Comments are closed.