I GUNGAN & KÄLLARTULPANER

.

.

Lycklig Beabus i gungan igår kväll när vi grillade! Hon precis, som de andra skatterna, gillar verkligen att leka där. Jacka Pop, stövlar Didrikson, tights Benetton och själva gungan finns på Toys R´us.
Heeeej Söndag!
Idag står det trädgårdsfix på schemat! Bla ska utemöbler tvättas och ställas ut på gården. Tycker jag var noga med det i höstas men ändå så känns de inte helt fräscha direkt just nu:) Sen så kanske det blir en liten tripp till trädgårdshandeln för att shoppa lite nya plantor! Vädret är ju åter igen strålande så nu vill jag verkligen uuuut!:)
Lila + lime = finfint! Härliga mörka tulpaner, Queen of Night, på bild från Sköna Hem. Gissa om jag är frustrerad över att jag inte hann få ner alla de ca 100 franska tulpanlökar (bla liljetulpaner i vitt och enorma varianter i svart och kallt rosa) som ligger i källaren och som mamma hade med sig hem till mig från Normandie i höstas. Hade ju blivit helt magiskt vackert här i rabatterna nu i maj! Grrrr. 
Nu fångar vi dagen tjejer!
Ha en riktigt härlig Söndag så ses vi senare!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “I GUNGAN & KÄLLARTULPANER

 1. Åh va hon är söt, din lilla Bea. Ser här att hon är väldigt lik dig över munnen. Annars verkar hon vara ”pappa-upp-i-dan” (av de små skymtar vi fått se H)

  Gungan skulle verkligen mina ungar gilla, de är nu 7 och snart 5 år. Men frågan är om äppelträdet vårt skulle hålla för en sådan!? Idag har vi ”bara en vanlig” gunga hängande där.

  Fina kläder hon har. Min lilla tjej är trotsigare än trotsigast just nu! Gahhhhh jag sliter mitt hår. Barfota är hon i skorna, t-shirt o tajts är vad som gäller ute nu när solen skiner, hon tror det är sommar. Grejen är att hon är varmblodig som tusan. Och jag ORKAR helt enkelt inte ta mer konflikter just nu. Man får välja sina strider helt enkelt! Har du mkt erfarenhet av trotsiga barn? Dina verkar så fina…lilla Bea med mkt vilja nu då. Hela jag ler när du berättar om henne här. Känner igen det så väl!! 🙂

  Nu blev det svamligt värre här. Behöver väl få ur mig, haha.

  Ha en uuuunderbar dag, vi vill gärna se trädgårdsfixet sen!

  Kram fina du.

Comments are closed.