UTE HEEELA DAGEN

.
.

Så här håller jag på just nu: krattar rabatter för fullt i det galet fina vädret:) Måste dock gå försiktigt på tå så jag inte mosar några fina små små lökar som är på g upp ur jorden (Tröja ChillN, jeans Denim Demon, sjal Ester Elenora, rosa Hunters, soliasar RL + H:s tokstora trädgårdshandskar:)
Hallå på er alla glada tjejer!!!
Är inne en snabbis för att släcka törsten med bubbelvatten (viktigt viktigt med vatten både för kropp och knopp, måste verkligen bli bättre på att dricka det! Ska börja med att hälla upp 1 liter i en tillbringare varje morgon och när dagen är slut så ska den vara helt tömd.).
Vet att ni är många som frågat, både i mail och bland kommentarer, angående färgen på vårt casa! Berättar nu för alla er att vi faktiskt har samma färg på både väggar, foder och knutar. Det är bara putsen som är olika grov och därför ser det ut som det är två färger! Kulör: vanlig tonad vit dvs 0502-Y. Så nu vet ni det, ni som vill veta!
Fortfarande är det inte så särskilt grönt i trädgårdarna här  i Småstaden men söta små Scillor har vi som lyser upp!:)

Nu – mer sol och mer trädgårdsarbete!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “UTE HEEELA DAGEN

 1. Hej!

  Tack för färgtipset. Jag är en av de som undrat:)

  Mvh från Karlstad

 2. Avundas dig kära P som håller dig så fräsch hela tiden! Här ser man ut som den bonde man är *fniss* Hoppas du har en skön kväll i småstaden!
  Kramen

 3. HEJ P!

  VART KOMMER DEN JÄTTEFINA LEKSTUGAN I FRÅN? KÖPT ELLER HEMMABYGGE OCH FINNS I SÅ FALL RITNING ATT TILLGÅ?

  TACK FÖR EN LJUVLIG LJUVLIG LJUUUUVLIIIIG BLOGG!!! :o)

  MASSOR MED HÄRLIGA VÅRLIGA HÄLSNINGAR
  //ISABELLE :O)

 4. Hej !
  Har också varit i trädgården hela dagen och
  bla krattat. Imorgon skall jag ta mig till
  Lindex och se kläderna från Rachel Zoe som du
  tipsade om tidigare.
  Vårhälsningar från Christina

 5. Oj hoppsan! Va fin du är när du här ute i trädgården och fixar. 🙂 Tur du inte ser en annan som springer runt i träningskläder och fixar. Men visst är det helt ljuvliga dagar när man kan vara ute och fixa?! :)) Hoppas att påsken blir lika bra. Ha det. Kram

 6. Superfin färg på huset! Här var det killarna som krattade och jag och min man satt på en bänk i solen med ett glas vin..;) på besök i Sverige från England! Underbart!!!

 7. Så underbar helg! Och oj vad fin du är när du är ute och påtar på tomten. Till skillnad från en annan som just nu får nöja sig med sambons stora fleecejacka och gamla byxor (gravid och inte hunnit skaffa mammakläder för trädgårdsbruk).
  Men jag njuter av fulla drag på denna underbara kalkstens-ö som är mitt hem!!

Comments are closed.