NYMÅLAT KÖKSBORD

.
.

Just nu på köksbordet: lavendelfärgade tulpaner, ljusstakar Tove Adman och skål från Tine K.
Tjingeling sweeties!
Hemma igen i Småstaden!
Ni kan aldrig gissa vad jag roat mig med denna tisdagsförmiddag. Jag har varit hos tandläkaren! Nope, inte skoj alls. Usch och fy vad det är otrevligt att sitta där medans de pillar och kollar om det finns några hål. Man sitter ju bara och väntar på det värsta! (godistokig som man är också).
Men…. jag hade inga hål! Jippie! Har faktiskt aldrig haft ett enda och det är jag så himla glad och tacksam för. (Dock så har jag dragit ute hela tre visdomständer så jag vet ändå hur himla hemskt det kan vara hos tandläkaren…)
Mer pics på det nymålade bordet som tidigare såg ut så här. Vet inte om det syns på bilderna men köket är precis tokstädat från golv till tak. Det luktar friskt av rengöringmedel här, mmmm, den allra bästa doften!:) (Färgen är vattenbaserad halvblank och kommer från Alcro)
Hoppas att allt är bra med er bloggisar efter Påskhelgen!?
Här skiner solen fortfarande och det är varmt! Det var inte alls lika hett på Ön (men jättehärligt ändå:)
Önskar dig en fin eftermiddag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “NYMÅLAT KÖKSBORD

 1. Mycket mycket bättre (bordet alltså). Underbara ljusstakar (har faktiskt likadana). Har även du köpt dessa i lilla fina butiken på hörnet i visby? Vi köpte de där när vi var på bröllopsresa på denna vackra ö. Hoppas snart kunna återvända (var ju hela 8 månader sedan vi var där:)). Jag måste fråga dig ännu en gång, då jag inte fått svar. var har du köpt Beas lila underbara klänning med fjäril på ryggen från CN?? Njut i vårsolen!

 2. Jag har tidigare frågat vilken färg du använde på ditt köksbord och fick svar idag…men jag glömde fråga vilken kulör du använde!?? Det blev supersnyggt i allafall! Med tanke på din goda smak tänker jag nämligen ”härma” ditt färgval till mitt köksbord…
  Kram Malin

 3. Det var så fint när det var svart och vitt, gav mer karaktär åt rummet! Tulpanerna är vackra, man får passa på så länge de finns, men de är väl inte lavendelfärgade precis!?

  Hur går det med ditt jobbprojekt, känner du att det går framåt? Tänker lite på SJ reklamen, att man uppfattas som lite suspekt när man inte vill tala om var man jobbar! OBS! Inget illa menat, tyckte bara det var lite kul!

  Kramar i vårsolen/ Sandra

 4. For et lekker kjøkken dere har! Elske stilen din, og bordet ble råfint!! Er stadig innom deg for å hente inspirasjon! Ha en fin apriluke, hilsen fra Helle 😉

 5. Hej P !

  Tycker bordet blev så snyggt. Ska även jag målat om vårat bord. Har du slipat ner ytan själv? Tänker lite på underarbetet, är ju såå tråkigt!

  Tack för tipset om färgen.

  Kraam Julia

 6. Hej. Erat kök är såå fint! Men gillade dock bordet bättre som det var förut… Men kul med lite förändring såklart! Så kul med dina inrednings bilder du har god smak. Fortsatt trevlig Tisdag kväll (fast det känns som måndag) 😉 Vilken bonus, snart helg igen ju!!
  Kram på er i småstaden

 7. Skoj med lite omväxling men jag tyckte nog oxå om det svartvita bättre, en idé som jag snodde från dig till mitt eget köksbord och som jag trivs jättebra med.

  Kramis

 8. Hej!

  Jag håller själv oftast på att göra om och fixa och dona här hemma och din blogg är en stor inspirationskälla! Tyckte i och för sig att bordet var snyggare förut men som sagt alltid kul att ändra om!Vill verkligen tacka för att du förgyller min vardag!

  Bästa hälsningar Karin från Borås

 9. Hej P!

  Nu är jag tillbaka efter semester i storstaden och gissa vad mysigt det var att komma hem och få se så många nya, fina och inspirerande bilder på HoP!!! Känslan var nästan som att se den bästa amerikanska filmen med mysigt boende, fina kläder och söta människor. Bordet du målade blev jättefint och fräscht i vitt men jag tyckte det var outstanding i svart och vitt.

  Ps. Du gillar kanske inte jämförelsen med amerikanska filmer men jag gjorde den för jag gillar dem.

  Kram från Anna i Skåne

 10. Neeej, jag som tyckte bordet var så fint? Lite ”eget”, häftigt. Det blir mer och mer ”dussinvara” i denna blogg, som jag annars tycker mycket om.

  Där emot älskar jag din nya fixade hall 🙂

 11. Alltså det svart/vita bordet va så snyggt och jag skulle sååå gärna vilja ha ett sådant, och du målade ALLT vitt!?!?? ;-( Sorry, men inte alls lika fint som tidigare. Förut var bordet mer ”unikt” och gjorde ett snyggt och stil rent intryck.

 12. Du har en kjempefin blogg som jeg er avhengig av:)
  Jeg ser på gamle bilder av ditt kjøkken at du hadde en industrilampe der før. Jeg vurderer å kjøpe en likedan, men lurer på om den ble byttet ut fordi den gav for dårlig lys?
  Blir veldig glad om du tar deg tid til å svare på det

 13. Bordet blev superfint! Måste fråga om du rollar eller målar med pensel? Jag har nämligen ett matsalsbord som behöver snyggas till lite.
  Tack för en jättetrevlig blogg, du inspirerar en till att göra så mycket. Stort tack!
  // Ulla

Comments are closed.