STADENS COOLASTE LILLA KATT

.
.

Japp, Bea är precis så tuff som hon ser ut:) Ny jeansjacka från häftiga barnjeansmärket I Dig Denim, jeans Pop och på fötterna Adidas.
Hello!
Bea och jag har precis kommit in efter en tur till lekparken (en av de bästa sakerna med att bo mitt i Småstan är att det finns många olika fina lekparker här omkring i centrum). Nu blir det Mellis dvs fruktsallad i hammocken i solskenet:)
Vi får ta in trehjulingen så fort vi går in för Bea älskar att cykla och gör det mest hela tiden!
Hoppas att solen skiner på dig också!?
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “STADENS COOLASTE LILLA KATT

 1. Hon har blivit så stor, söta lilla Bea som bara var 5 månader gammal (som min lille son är nu) när jag började läsa din blogg.

  Kram

 2. Hej!
  Jag följer din blogg varje dag och tycker att dina bilder bara blir finare och finare!
  Jag skulle jättegärna vilja veta vilket bildredigerings program du använder och vad du gör med bilderna i det. Jag tycker själv jättemycket om att fotografera mina barn och skulle vilja att bilderna blir lika ”klara” som dina och att färgerna framträder.
  Sen undrar jag om du har en separat blixt på kameran eftersom du aldrig får några skuggor bakom barnen?

  Vänligen
  Sanne

 3. Supersöt. Har också fotat kidsen en del denna helg. Ska läsa ikapp nu, har missat en del inlägg under helgen.

  Älskar I Dig Demin! Supercoola plagg har de och jag som älskar barnmode 😛 kramis på er!

 4. En sån cool katt lilla Bea :-))

  Ohhh så fint ditt köksbord blev helvitt!! Det var jättefint innan också med den svarta skivan men detta vita gav ett mjukare och mer lantligt intryck som jag är så svag för 🙂 Ljustakarna på bordet är superfina också. Ser framemot att se vad du gör med köksgolvet sen om det blir rutigt eller…??? och gardinerna i köket som du hade någon lösning på….spännande!! Du är så duktig på allt du tar dig för. Jag får alltid en massa inspiration när jag kikar in här, det är så härligt!!! Tackar för det…

  Ha nu en toppenfin onsdag. Kraaaaaam Paula

 5. ÅÅÅÅ, vad hon är sööööt!!!! Underbar outfit!!!
  Hon är en riktigt tuff tjej och så coool!!
  Håller helt med ”föregående talare” att Du är en FANTASTISK fotograf!!!! Njuter så av alla superfina bilder 🙂

  Ha det så bra!
  Kram Anna.S i Uppsala

Comments are closed.