FÖR TILLFÄLLET

.

.

I tvrummet med altandörrarna på vid gavel denna morgon med vårsol och fågelkvitter precis utanför!
Hello again!
Magen känns bättre och det är mys på hög nivå just nu i tvrummet. Bea tittar på Madicken och jag bläddrar i mina sprillans nya magasin dvs nya Lantliv Sommarhem, Plaza och Sköna Hems nya Country Life. Speciellt i den sistnämda fann jag huuur mycket inspiration som helst! Kolla bara in ett av favvoreportagen från en magnifik villa i Öresund. Jag blir ju alldeles illgrön av avund!

Kolla uteplatsen! K o l l a uteplatsen. Preciiis vid havet med utekök och lusthus och allt. Oh my…

Ja, riktigt svårt är det ju att fota ur tidningar. Ni får helt enkelt köpa tidningen själva tror jag:)
Ett hem i nästan uteslutande vitt, grått och svart. Me like!

Gaaaah, vill ha precis allt. Här snackar vi krispigt och fräscht hem. Inget ”murrigt” alls (gillar ju inte murriga eller knalliga färger heller hemma:)
Btw så finns det riktigt snygga elementskydd i hemmet ovan. Precis sån modell som jag önskar att vi hade här hemma. Så nu kommer en efterlysning: Var hittar man dessa eller liknande? Det ska vara med raka spjälor och med lite ”ben” . Är det någon söt bloggis som vet?
Nu fångar vi denna soliga vårdag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “FÖR TILLFÄLLET

 1. Hej
  Helt underbara miljöbilder. Uteplatsen är verkligen ”to die for”.

  Jag tror man kan be en möbelsnickare ta fram elementskydd. De brukar vara duktiga på sådant. Ute på landet brukar det finnas duktiga snickare som kan fixa det mesta. Det kommer att bli urtjusigt med sådana elementskydd hos er.

  Lycka till!
  Kram Jenny

 2. Hei! Kan jeg spørre hvor man får kjøpt det hvite runde bordet, som du har i tv-stua? Syntes det var utrolig fint!
  Ha en strålende dag. Hilsen Turid:)
  Elsker bloggen din by the way! Nydelig!!

 3. Avis, själv sitter jag på jobb – dock snart dags att ta sig hem för en lunchrunda med hunden!
  Längtar tills vår altan är klar, då kan även jag öppna upp från vardagsrum ut till altanen o trädgården!
  Härligt!!!

 4. hej!

  Ja men jag vet, det var någon annan som bloggade om just detta hemmet.. och vad säger man?? Avis?
  Nej inte avis.. typ bara helt (pip) tok underbart fint!
  🙂

  Kram

 5. Åh, du har det bra du….

  En annan jobbar, men när jag kommer hem är det till ett liknande hus som det på bilden, vår uteplats är mkt lik och ligger precis intill vattnet! =)

  Kramiz

 6. Ja, gud jag såg det i Sköna hem country life på planet på väg hem till London igen i går! Då började bi drömma om ett sommarhus i Skåne…nu blir det kungabröllopsförberedelser här…gud vilken uppståndelse det är i London just nu!

 7. Ser superfint ut, måste definitivt köpa den tidningen! Tycker dock ert hem ser precis lika fint ut! Älskar också vitt o har bara vita möbler. Skulle helst haft vittring där nere med(har det där uppe) istället för ek-parkett. Tack för bra blogg, blir väldigt inspirerad av dina fina bilder o positiva inlägg. Kram carro

 8. Ett inre lugn är bra mot magsvid… släpp kontrollen, låt hemmafixet, dig själv och familjen slappna av lite… andas och strunta i ytan, gå på djupet och allt blir bättre.. och mer äkta..

 9. Tips; låt en snickare göra efter din egen ritning,det har vi gjort och våra är nästan
  precis som de i reportaget! Vi lämnade dom färdiga till en lackeringsfirma, svårt att få alla ribbor jämna vid handmålning,ser fint ut även till kalkstensputsade väggar och gammal pärlspont. Vi har likadana skydd i hela huset även i barnens rum, ger snygg helhetskänsla!
  ( Lundbergs inget jag vill rekommender, ser ej levande ut…tyvärr.)

  Ha de bäst! Från en annan småstad…

 10. Hej,
  Jag tycker absolut att du ska be en snickare fixa platsbyggda åt er i ert fina hem. Bäst med exakta mått och handmålade varianter. Jag hade en snickare hemma när jag skulle ha elementskydd i vår förra lägenhet inne i stan (Östermalm) och det är oslagbart. Säg till om du behöver tips på snickare!
  Mvh/Michan

 11. Min mamma har liknande elementskydd hemma. Hon anlitade en snickare till bygget och målade själv allt i vitt. Det lyfter verkligen hela rummet tycker jag!

Comments are closed.