GODMORGON VÄRLDEN

Nej de blir nog inte goare än så här de små:) Mina tre skatter på Flisans dansträning igår kväll. (Trulle kom direkt från sin Tae Kwando) Flisan har topp och shorts I dig denim och Bea jacka och topp från samma märke. Tights Lindex, sjal HM och jeans Benetton
Tjingeling Toooorsdag!
Vaknade tidigt tidigt med världens ”magsvid” denna morgon! Ajajaj. Har tagit ett par sådana där ”magsyretabletter” och de lindrar ju något i alla fall. Kan det vara all grillad mat som dykt upp helt plötsligt tro?  Igår åt vi tex grillad tonfisk till middag (med avocadsallad och mayodressing mmmm va gott det var!)
Flisan dansar! Hon gillar att dansa jättemycket och har gått på dansskola ända sen sen hon var så liten som två år.(Dock inte samma skola)

En glad Flisan och (en något lite mindre glad) Bea utanför dansstudion:)

Nu ska jag uppdatera mig lite kring det kungliga bröllopet mellan William och Kate imorgon för det vill man ju inte missa! Gissar på att bruden kommer vara hur stunning som helst:) Sen blir det frukostfix dvs snäll och len youghurt för magen!
Njut dagen tjejer!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “GODMORGON VÄRLDEN

  1. Grillad tonfisk.. låter intressant! Jag har bara provat tonfisk en gång, i London. Jag älskar att grilla lax eller makrill!

    Ha en fin dag!

  2. Har nästan precis hittat hit men vilka fina barn du har…..livets lottovinst 🙂

    /Jessica i Malmö

  3. Varje dag måste jag läsa vad som händer…lika roligt varje gång..så sööta barn…Kram

Comments are closed.