SOON TO BE MARRIED

.
.

I England kan man till bröllopet mumsa på William och Kate biscuits från firman Biscuiteers (där man beställa det sötaste kakor du kan tänka dig) !
Todeloooo härliga Fredag!
Har ni sovit gott sweeties?
.
Idag har de ju en riktigt stor händelse i Storbrittanien minsann! Vi minns väl vår Kronprinsessa Victoria och Daniels maffiga bröllop för snart ett år sen? Nu är det alltså Prins William och Kates tur och det kommer att bli hur pampigt som helst och jag kommer absolut följa själva vigseln under lunchen på tv:n här hemma!
Soon to be married:) Tänk vilken helt fantastisk dag ni har framför er denna fredag W & K! Gissar att vackra Kate i denna stund har rejält med fjärilar i magen. Vi undrar ju såå hur brudklänningen ser ut eller hur? (Foto: Det officiella fölovningsfotot) 
Önskar dig en fin och solig fredagsmorgon!

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “SOON TO BE MARRIED

 1. Hej hej.
  Ja visst är det kul med ett kungligt bröllop till, det är som i sagorna. Ska också följa det på tvn. Ser fram emot att det det vackra Kate bli ännu vackrare. =)
  Tack för tipsen om tidningarna, fick ju naturligtvis hoppa in affären idag och köpa. Och ja det va ett ”vill ha allt” hus =)
  Tack för en fantastisk blogg!! Blir så glad av att läsa dina blogg inlägg. Och gillar verkligen att se dig i alla dina fina kläder!
  Hoppas du och familjen har en underbar fredag!
  kram från Säffle

 2. Her skal helt sikkert også ses lidt fra brylluppet…det magiske øjeblik, hvor de siger ja, hendes kjole og gæsternes tøj.
  Som kvinde, så bliver man jo helt revet med af sådan et bryllup. Fandt for et stykke tid siden så smukt et billede af en bryllupskjole, som absolut måtte på min blog idag 🙂
  Rigtig hyggelig bryllups-fredag til dig og god weekend – Tina

 3. Ja gud vad det ska bli spännande att se!!! Ska packa väskorna nu så ska vi åka hela familjen för att se det! Man känner verkligen av atmosfären här i England! Väldigt stort!

Comments are closed.