OH DEAR

.
.

What a stunning bride!!!

Buhuuuuu!

Här sitter jag och lipar över räksalladen!:) Åh vad jag blir rörd av bröllop och jag tänker så klart på H:s och mitt egna för nästan precis ett år sen (den 8:e maj firar vi 1 år!)
Vilket sagobröllop och vilken brud! Kate Middleton i sin Alexander Mc Queen är kanske den vackraste prinsessbruden någonsin? Slår nog tom vår söta Victoria. Buketten sen med bara liljekonvaljer, den enkla dekorationen med lönnarna, och näbbarna, och tärnan…. Lovely!
Vad tyckte du om bröllopet söta bloggis?
KRAM
.
.

Rekommenderade inlägg

37 kommentarer till “OH DEAR

 1. Fantastisk og ganskje enkel til å være England!
  Hun trenger ikke så mye dall for hun er så vakker:)
  Heidi

 2. Kate är vackrare än Victoria, det var mer klass på det engelska bröllopet än det svenska. Mer färg på herrkostymerna i England och det gillar jag.
  Carro A

 3. Ja så vacker. Klänningne var snyggare än Victorias skulle också vilja ha spets i min brudklänning…
  Ha en fin Valborg söta du
  kram Angelica

 4. Neeej gillade den inte alls ärligt talat! Trist klänning och stelt bröllop, inte alls i min smak! Brudens syster däremot, hon är verkligen STUNNING, vilken perfekt klänning! Synd att inte Kate tog efter henne mer.

 5. Ja, visst var hon otroligt vacker? Jag älskar klänningen, tycker att det är superfint med spetsen. Så ja, jag tycker nog att hon är den vackrade prinessbruden hitintills. Slår både Mary och Victoria.

 6. Väldigt stelt och trist. Brudgummen såg tråkig ut..och uttråkad ut!! Varför var han inte vänd mot henne när hon kom in? Man ser väl sin älskade när hon skrider fram..?! Nä tacka vetja Vickan och Danne. Sååå vackra. Och bröllopet var en 10 poängare. Men visst är bruden Kate söt.

 7. Helt otroligt! Så vackert och genomtänkt och att Prins William valt en av hans mammas psalmer som spelades på hennes begravning – jösses där kom de första tårarna!

  Bästa kommentatorerna med, Piers, Cat och Anderson och även Vera Wang, kunde inte blivit bättre!
  Det vackraste bröllopet någonsin!

  Kram!!

 8. Hon va verkligen jätte söt.Har här hemma en tjej på snart 9 som sitter och tittar.Hon älskar prinsessor(pojk flicka som hon är)Hon har skrivit brev till våra svenska prinsessor,norska och danska.Och fått svar av alla.Nu efter att ha sett detta bröllop ska hon med hjälp av stora syster skriva brev till detta vackra par ;).
  Ha en trevlig helg!!
  /Ann-Sophie

 9. har haft tenta i 5 timmar så har missat allt! surt! romantik och kungabröllop hade varit en så bra start på helgen! men nu sitter jag klistrad och visst blir man tårögd ändå!!
  ha en fin helg!
  hälsningar alexandra

 10. Not my cup of tea…at all! Tråkig klänning, tråkig frisyr…å inte ett leende. Ska man inte vara glad på sin bröllopsdag? Nä, heja Victoria och Daniel, vackrare och personligare än så kan det nog inte bli.

  Ha en trevlig dag!
  //L

 11. Helt underbart vacker brud… Vilken klänning, så fiin! Mycket vackrare än vår Victoria. Trevlig helg! Kramizar Nina R

 12. En helt annan sak, du skrev en gång om något bra att rengöra rostfria kylskåp med. Nu hittar jag inte var det var någonstans. Snälla kan du skriva igen vad det hetta så ska jag beställa det. Tusen tack för den bästa bloggen.
  Kram Camilla

 13. Såå vackra, både Kate och hennes syster. Kul att titta på alla hattar. Snyggt med ”träden” inne i kyrkan. Visst påminde klänningen om Prinsessan Grace´s? Men jag tycker också att danska Mary är/var snyggaste bruden. Trevli helg! kram Elisabeth

 14. Håller med dig om att det var ett riktigt sagobröllop, hennes bukette var ljuvlig och jag älskade att hon hade så mycket spets i sin klänningen- armarna var ju bara såå himla läckra!!! Jag håller med dig om att det väcker känslor från ens egna bröllop, jag hade oxå mycket spets i min klänning:)
  Trevlig Valborg/ Johanna

 15. Jättevackert men jag tycker nog Viktoria var lika vacker hon….Var faktiskt i London då Lady Di gifte sig ;))
  kram susanne

 16. Jag håller nog inte med…
  Victoria var mycket finare (less is moore) och hennes bröllop var både vackrare och mer kärleksfullt.
  Men, men smaken är som baken… 🙂

 17. Comparing the boring (sorry!) and extremely skinny Kate with the sweet, warmhearted, sophisticated and beautiful Victoria says a lot 😉
  I really preferred the weddings of the scandinavian royalties – real love and great style, very personal and down-to-earth!
  Just remember the fabulous speech of Prins Daniel or his tears during the ceremony or when Victoria said ”Thank you for giving me my prince!” to the swedish people!

  Have a nice day in lovely Sweden,
  Anne

 18. Helt rätt, vackrast någonsin…tänker tyvärr bara på stackars Diana som borde ha varit med,gråter bara jag ser William, stackars pojke, hoppas han får ett bra liv med sin vackra brud. Du har en fin blogg, ibland tycker jag att den är VÄLDIGT ytlig men jag tror att du har ett djup ändå, och att du läser böcker och tidningar fast du aldrig skriver om det.. kram på dig i alla fall och ha en underbar Valborg.

 19. Upp med hakan nu tjejer, ni som inte gillade det verkliga bröllopet idag, kika på Youtube på William & Kate Middletons bröllop! Här kan vi snacka om att svänga loss!!!

  SUUUUUUUUUUPERKUL!!!:-)och so 2011!!!

  och alla Ni andra som vill ha Er ett gott skratt bara måste titta på denna roliga videosnutt!!Tänk om fler bröllop var på detta viset!

  Everybody in a house of love!! :-)/ mvh M

 20. Hihi vad olika man kan tycka 🙂
  Själv tänkte jag när jag såg bröllopet att gud vad fula engelsmän är mot svenskar 😉
  Men hennes klänning var väldigt fin!

 21. Tärnan, alltså brudens syster, var det vackraste jag sett på länge! Vilken vacker klänning – den satt perfekt på henne och var enkel & fin. Systrarna är ju väldigt lika varandra.

  Brudens klänning var fin men satt lite konstigt över bysten. Det blev liksom lite för ”spetsigt” tycker jag.

  Jättefint i kyrkan med träden de satt in & verkligen en pampig kyrka. Det var vackert med kören som sjöng tycker jag, också pampigt med de gamla psalmerna varav en var med även under Dianas begravning, men hela bröllopet blir ju inte så personligt som Victoria & Daniels.

  Engelsmännen har heller inte alls samma vackra smak som svenskar när det gäller mode & kläder – där slår vi dem med hästlängder tycker jag.
  Se bara på alla gräsliga hattar!

  William verkar vara en jordnära & bra människa så jag hoppas att de får ett lyckligt äktenskap.

  Oj, vilken utläggning det här blev…….

  Paula

 22. Det var underbart kunde inte slita mig ifrån tv:n fast jag hade tusen saker att göra.
  Men det var sååååååå fint !!!
  Man har ju inte samma känsla som till kronprinsessan Victoria men det här var lika bra det ändå.
  KLänningen var underbar och hon så otroligt vacker. William så lik sin mor att jag blev gråtfärdig.

 23. Jag valde bort att kika på direktsändningen. Väfret lockade…. Jag får kika på repris inslag och titta i tidningar istället.

  Ha det gott

 24. Kate beautifull! Victoria very beautifull!!! and Maxima very very beautifull!!! love Maxima! andrea from Argentina!!!!kissssss!!!

 25. Hade laddat upp med champagne och hela kitet, jag brukar gråta floder vid bröllop. De norska bröllopen grät jag mig igenom, de danska likaså och när vår Viktoria och Daniel gifte sig, fick jag t o m huvudvärk av allt snörvlande. Men det engelska bröllopet, inte en tår, inget som rörde mig alls. De var otroligt fina, och allt verkade perfekt, utom känslan. Lite rörd blev över överflygningen, det säger väl allt om nivån för min del.

  Helena

 26. Här hemma satt vi bänkade. Visst var hon stunning, Kate. Men. Blev inte rörd alls…to stiff for me 😉
  Men. Bröllop är ju underbart!
  Kram Ulrica

 27. Visst är det fint med spets men Kates klänning var ändå lite trist tycker jag. Den var inte perfekt sydd över bysten, som någon annan redan påpekat, det såg ut som brösvårtorna stod rakt ut.
  Viktorias var MYCKET finare, oväntad och enkel.
  Trevlig helg!

 28. Wery well I think it´s strange for a foreigner to read ugly comments regarding princess Victoria og duchess Kate, they were beautiful in their own way. And I think people have to take in the tradition which is different in both countries and respect that. I watched both ceremonies Victoria´s and William´s and loved both, just love to see people shine in their happiness. Don´t understand comments like ugly hat stiff manners comm on they are english and this is their way, we don´t were hats that much where I live but I think it´s great that the english do, really do….
  Like your blog anyway and that you go your own way, shallow like someone said no way it is anythink like that. And your kids are absolutly georgous! 🙂

 29. Tänk vad smaken kan vara olika! 🙂 Själv tyckte jag att det engelska bröllopet var smakfullt och avslappnat – inte alls stelt! De log ju mot varandra hela tiden och småpratade. Både William och Harry såg också avlsappnade ut och inte kungligt stela. De engelska hattarna är både roliga och färggranna – en trevlig tradition vid förmiddagsbröllop tycker jag. Hela bröllopet var smakfullt på så sätt att de valde att ha det relativt enkelt för att vara kungligheter; inga stora blomsterarrangemang utanför kyrkan, inga vräkiga stora fester i dagarna tre, inga presenter önskade som sig utan istället pengar till välgörande ändamål. Jag tycker det visar på att de har stil och klass. Kate var väldigt vacker och jag tyckte det var fint att hon valde att ha håret utsläppt och inte uppsatt som de flesta andra kungliga vid bröllop. Så det var min personliga åsikt! 😉

Comments are closed.