EN MORS DAG

.
.

Mmmm, liljekonvaljerna från trädgården som står på matsalbordet doftar ju så gott!
God Kväll vänner!
Hoppas att ni har haft en fin söndag!?
Här ligger jag just nu i soffan med popcornskålen brevid och sippar på ett glas gott vitt:) Myskläderna är på och det är en riktigt soft kväll som gäller. Har ju fixat och donat i köket nästan hela eftermiddagen. Fast det är ju såå kul att laga mat tycker jag och speciellt att testa lite nya recept.

Dagens hus-mor, hihi;) Här är jag på väg ut med efterrätten som var rabarberpaj med vaniljglass, mmm. Klänning/tunika i silke från Lexington.
Dagens Flisan vid matsalsbordet:) Till förrätt åt vi en klassiker nämligen carpaccio – mums. (Ni vet ju redan att jag just nu snöat in på kinablått och de schyssta servetterna i helt rätt färg fann jag på Ikea och kostade typ ingenting!)
Kvällens middagsgäster: H:s rara mamma och hennes lika rara  sambo! Beabus var på riktigt tipptopp humör som ni ser:) (Hennes lilla klänning kommer från Esprit)
Huvudrätt: Inkokt lax med gräddfilssås, smörslungade primörer och pressad potatis. Har aldrig gjort sån här lax förut men det var inte alls så särskilt svårt och blev riktigt gott faktiskt!
Mys i vardagsrummet.

Gäääsp, man blir så trött av att fira mammor hela dagen….
Nu ska jag återgå till filmen här!
Vi ses imorgon raringar!
KRAM
P
.

26 kommentarer till “EN MORS DAG

 1. Usch den där klänningen var verkligen inte snygg 🙁 Men annars så var det så fint så fint på alla bilder o maten verkade god =)

 2. Jag tyckte verkligen att klänningen var hur fin som helst och den klädde dig perfekt!!

  Kram från Anna i Skåne

 3. Åh så härligt med liljekonvaljer. Vårt nyinköpta hus som efter nästan tre månaders oavbrutet renoverande snart är redo för inflytt har fullt med liljekonvaljer i rabatterna. Ljuvlig!!! Längtar efter att plocka min alldeles egna bukett liljekonvaljer och ställa på köksbordet.

 4. Fina bilder, god mat, ljuvliga liljekonvaljer.

  Vad trevligt att se gamla arbetskamrater på bilderna. Beas farmor och sambo och jag har arbetat i många, många år på samma företag. Nu bor jag i New York.

 5. Den klänningen var verkligen hur fin som helst på dig, färgerna klär dig perfekt. Du som är så ljus och fin passar väldigt bra i lite mörkare färger så det blir lite kontrast (tycker jag då). Vad tycker du förresten om alla starka blockfärger som kommit så starkt denna vår?

  Bilderna du visar är som alltid helt underbara, och jag drömmer mig bort från vår lilla 2:a (tur att vi ska flytta snart).

  Ha en go dag,
  Kram Catta

 6. ÅÅÅÅ, vilka fantastiska bilder!! Hon ser så otroligt go och snäll ut din svärmor!! Du är STRÅLANDE FANTASTISK SNYGG!!! Tjejerna söta som socker och maten ljuvlig! Ser ut som en perfekt lyckad dag!

  Ha en fin vecka!

  Stor och varm kram Anna.S i Uppsala

 7. Gräsligt ful klänning. Tant varning på hög nivå. Urk.
  Maten ser god ut. Recept tack!

 8. Åååh din lax ser hur god som helst ut!! Även vi åt lax här hemma igår, dock inte med pressad potatis, vi körde på klyftpotatis med smör, färsk timjan och flingsalt, såå gott!!

  Önskar dig en fin vecka.
  Kraam från Julia i Örebro

 9. ÅÅÅÅhhhhhhhh vad fin du var i klänningen, verkligen superfin bild på dig!!!
  Och usch för alla som skriver dumma och onödiga kommentarer… VARFÖR skriver man att klänningen är gräsligt ful och tantvarning??? Vissa säger här på bloggen att man har rätt att säga sin åsikt men är det verkligen nödvändigt i alla lägen? Skulle ni anonyma säga så till någon om den stod ansikte mot ansikte, det undrar jag verkligen… Även om man förstår att detta är elaka, dumma och avundsjuka tjejer så skulle jag innerst inne bli ledsen av att höra dessa dumma kommentarer!

  Jag tycker du är superfin Philia och din blogg är GRYM, den enda jag bara måste gå in och läsa varje dag :-)…

  Kraam Petra

 10. alla kan ju se att både du och din klänning är snygga och classy och jag säger bara avundsjuka avundsjuka

 11. Alt kler den smukke;) Du er virkelig nydelig og gjennomført i alt du gjør. En stor inspirasjon.
  Mvh C fra Norge

 12. Äh, ni är PRECIS lika jobbiga, ni som lämnar onödigt otrevliga kommentarer likväl ni som bara MÅSTE försvara. =(

 13. Det är faktiskt inte bara för att försvara, jag undrar endast VARFÖR??!! Varför vill man såra någon, man säger bara inte vissa saker… Inte på någons blogg och inte heller till någon personligen, jag skulle ALDRIG skriva sådana elaka kommentarer som vissa gör!
  För det första så stämmer ju inte det elaka som skrivs och för det andra så kan det väl inte kännas bra innerst inne och såra någon, eller?!

  //Petra

 14. Gud vilka mysiga bilder du är en super fin mamma kram en mamma till 2 i Hjo /Sofia ps. stå på dig mot alla elaka kommentarer de ärr bara avundsjuka låt inte dem vinna<3 ds.

 15. Hur i helvete kan man kommentera klänningen som en ”gräsligt ful klänning” för att sedan be om ett recept??? Finns ingen vett och sans? Uppfostran? Vett att bete sig?
  Jaja…

  Jag har följt din blogg ett tag nu och går då och då in och läser kommentarerna. En diskussion som varit är ju hur din blogg förändrats.Efter att ha läst ganska många av dina tidigare inlägg är min åsikt att du inte förändrat innehållet någonting. Däremot har du blivit ”bättre” på att ta snygga/stylade bilder. Ett exempel som jag såg var en bild alldeles i början då du tagit en bild från en middag, med på bilden var en låda med vin (tror jag det var). Idag tror jag att du skulle ha tagit bort boxen…
  Även bilder på dig upplever jag som mer ”spralliga” förr och mindre tillrättalagda. Den förändring som jag upplever är väl både på gott och ont som allt annat i livet. 😉
  Hur som helst tycker jag att din blogg är helt underbar och läser den som sagt ofta. Får mycket inspiration och försöker anamma din positiva energi de dagar mitt liv ter sig mörkare (och grinigare hehe). Jag hoppas verkligen att du kommer fortsätta att orka blogga även om du får en del märkliga/avundsjuka kommentarer.

  Ha en riktigt bra kväll!
  Kristina

 16. Jag vill bara säga att jag tycker att du är skitbra och det kan ingen ta ifrån dig! Och alla som bloggar blir väl vana att ta skit också.. Skickar en massa goda tankar till dig! Kärlek på er allihopa!

 17. Åh, vilken fin hästskulptur på öppna spisen! Är den ärvd eller köpt? Jag skulle gärna ha något liknande hemma hos mig.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg